Linkek Kapcsolat Kik vagyunk? Adatvédelem Szabályok GYÍK Történet mentése Hívd meg egy barátod Könyvjelző English Hungarian
air fire water earth
Történet olvasása
2011.04.06  Őrület

Már több mint négy éve élet budapesten, ebből körülbelül 2 éve melegként. Azóta ismerkedek (újra) emberekkel, egy ideje már csak barátokat keresek. Ez a dolog nagyon hiányzik az életemből. Amikor még egyedül voltam senkinek sem kellettem, volt hogy egy nap többen is elküldtek a p....ba. Most hogy van barátom, meg sorra kapom a csókokat, üziket. De barátom csak nem akad. Mikor megtudják, hogy van valakim, hirtelen abba marad a lelkesedés. Pedig lemerném fogadni, hogy rengeteg ember vágyik társaságra, normális emberekre. Vagy ennyire mindenki happy és tele van barátokkal és nincs szüksége, nem kíváncsi a másikra?

Nem értem. Folyamatosan csak azt látom, hogy fiatal, helyes srácok egyedül vannak, ugyanakkor meg sóhajtoznak, hogy pasi, barát kell nekik.

Interneten "köttetett" barátságaim sokszor alig haladják meg az egy hónapot, de olyan is volt, hogy 1 percig msn-eztem valakivel és ennyi, mert elküldött a p........-ba. Pedig előtte üzente, hogy szimpatikus vagyok neki meg ilyenek.

Ráadásul számomra az is behatárolja a lehetőségeimet, hogy csak melegekkel lenne praktikus barátkoznom, mert egy csomó mindentől megkímélném magamat és a másikat is persze. Amióta itt élek melegként  próbálkoztak nálam hetero emberek is (fiúk, lányok) de Én kültem el őket. Azt hiszem ők nem erre számítanának tőlem.

Így nem marad más nekem csak a pesti melegek!?

Eddig sem volt sikerem, miért lenne a jövőben másképp?

A másik ami miatt el vagyok gyakran keseredve az az, hogy akárhányszor egy sráccal beszélgetek vagy találkozok barátkozásként, rögtön ott van a zöldszemű szörny barátom fejében, hogy biztos dugni megyek.

Őrület ez is.

Lehet fel kéne adnom abbéli szándékomat, hogy legalább egyetlen egy barátom legyen?

Sokszor feladom és el vagyok keseredve, de másnap ugyanúgy próbálkozom nem tudom miért.

Talán azért mert régen, régi életemben (vidéki) sok-sok barátom volt. Meg hiszek abban is, hogy a barátság nagy érték, az a tipikus jóban roszban együtt csak házasság nélkül :)

Nem tudom, talán madj egyszer lehet összejön....................

 

 

Copyright © 2024 Színes Web Kft.