Linkek Kapcsolat Kik vagyunk? Adatvédelem Szabályok GYÍK Történet mentése Hívd meg egy barátod Könyvjelző English Hungarian
air fire water earth
Történet olvasása
2010.01.09  Regény 1. rész(-ből6)

-          Értelek. Tudod az évek során megtanultam, hogyan kell viselkedni adott helyzetekben. Nem hagytam magam kicsit sem elbuzisodni. Nem is bírom a kirakat melegeket, akik vinnyognak, meg nőként gesztikulálnak. Sosem fogom megérteni, hogy attól, hogy valaki férfiként a pasikat szereti, attól miért kell nőiesnek lennie? Pont az a lényeg, hogy férfi szeret férfit. Nem? És nem valami átmeneti hibridet. Na mindegy. Elfogadom őket, de a társaságukat csak buliban viselem el. Barátokra nem találtam még köztük… Valahogy gyakran párosul ehhez a viselkedéshez megbízhatatlan jellem.

A nagy vallomás után még órákat beszélgettek, hajnalba nyúlóan. Nóri mindent tudni akart, hogy Huba miként jutott el idáig. Milyen tapasztalatai vannak, és milyen érzések, gondolatok foglalkoztatják. Az aktuális problémás személyt is megtárgyalták, és a lány adott tanácsot is, mit tegyen barátja az ügyben. Egy héten belül le lett pattintva az illető. Most ne higgyétek, hogy Nóri ellendrukker volt és azért. Nagyon is jót tett, megerősítette Hubát a döntésében. Még a Jóskönyvből is dobtak… Ám ez egy másik történet.

Copyright © 2024 Színes Web Kft.