Linkek Kapcsolat Kik vagyunk? Adatvédelem Szabályok GYÍK Történet mentése Hívd meg egy barátod Könyvjelző English Hungarian
air fire water earth
Történet olvasása
2010.04.16  Első akcióm

Az első testi kapcsolatom férfival volt és nőkkel is szeretkeztem, de  férfivel elélvezni sokkal csodálatosabb érzés.

Gimnáziumban jártam és mindig izgalomba jöttem amikor a testnevelés óra végén közösen zuhanyoztunk. A tornaóra mindig az utolsó óra volt és én igyekeztem a zhanyzóban egyedül utoljára maradni, ekkor az izgalom hatására jól kivertem a farkamat.

Így történt egy alkalommal a zuhany alatt a fal felé fordulva vertem a nagy kemény farkamat, amikor egy kéz benyúlt elzárta a vizet as azt mindta majd én segítek. Hátra néztem és ************ állt előttem meztelenül, nyugi mondta nagyon fogod élvezni. Elkapta a meredező szerszámomat néhányat húzott rajta és elém térdelt. Gyorsan bekapta és ütemesen szopni kezdte, miközben a golyóimat és a seggemet markolászta. Közben éreztem, hogy a farkát a lábamhoz nyomja és kúrja a lábamat.Néha kivette a szájából a faszt és alul végignyalta a golyókig, Bő nyállal dolgozott rajta, én az élvezettől teljesen elaléltam. A kezdeti rémület után annyira élveztem és olyan jól szopott, hogy gyorsan elsültem, egyenesen bele a szájába. Hörögve szopta ki az összes gecit belőlem. Aztán felállt én vártam mi következik, az álló szerszámát rám irányította és a farkamra élvezett.  Még nem volt vége (szerencsére) elkapta a faszomat és a gecijét szétmaszírozta rajta, annyira izgi volt, hogy újra bekeményedtem tőle. (17 évesen ez nem nagy dolog) Ekkor felém fordította a seggét, széthúzta a lukát és hátraszólt, nyomd belém és kúrjál meg. A nagy kemény, gecis faszom simán behatolt a testébe, de lassan mertem csak mozogni benne. Laci bá azonban rámszólt ne sajnáld, agyjad neki  kúrd ahogy csak bírod. Na ekkor bevadultam és megkapta a magáét, jól megbasztam, még annyi ideje volt, hogy újra szólt élvezzek bele, de már ekkor szépen elsült a farkam a popójába.

Hát bizony nagyon-nagyon jó volt, hatlmasat élveztem pedig Laci bá ekkor már az 50 éve felé járt. Sokszor megismételtük,de ez már folytatást igényel. 

 

Copyright © 2024 Színes Web Kft.