Linkek Kapcsolat Kik vagyunk? Adatvédelem Szabályok GYÍK Történet mentése Hívd meg egy barátod Könyvjelző English Hungarian
air fire water earth

 

Blog - fehertamas blogja / biszex - Bejegyzés
februárfebruár 0 Hozzászólás biszex biszex

 

Nem volt az igazán megvető pillantás, az a klasszikus lenéző, porig sújtó, amitől a kamaszembernek egy életre felszállnak a heréi a torkáig. Inkább ijedten nézett rám Noémi, amikor kókadt kukackámat próbáltam dörzsölgetni a puncijához. Akkor már fél éve jártunk együtt, és a Végső Nagy Aktuson kívül minden megvolt: azaz nyalakodtunk, ölelkeztünk, egymás nemi szervét simogattuk. Én sosem tudtam szájjal a csúcsra juttatni, az ő keze alatt viszont én gyakran

 

elmentem. Csakhogy Noémi - és mi mást várjunk egy alig 18 éves vidéki lánytól? - látni sem szerette, ahogy ejakulálok, előtte gyorsan fel kellett húznom a fitymámat, szó szerint rázárni a kilövellő végtermékre, aztán gyorsan irány a fürdőszoba. Pedig nekem az lett volna a vágyam, hogy a hasára, a két hegyes cicije közé élvezzek, de ilyesmiről szó sem lehetett. Hát maradt a szerencsétlenkedés, az illatai, az ízei, a csendes égés.

 

Egy nap gimi után felrángatott magukhoz, nekem esett és belesuttogta a fülembe: - Most lehet! Úgyhogy röpke előjáték után már ott voltam, hogy bedugom a nyálamtól összetapadt szőröcskék szegélyezte rózsaszín nyílásba, de sehogy sem sikerült. Nekem is ez lett volna az első, egész egyszerűen nem találtam bele. Noémi sem segített, felhevülten várakozott csak, amíg tötyörögtem. De a helyzet spontaneitása hamar elszállt, mindketten idegesek lettünk. Szerelmem ijedten, megzavarodva bámult hervadt férfiasságomra.

 

Többé nem ajánlotta fel ezt a lehetőséget, én pedig féltem erősködni. A hormonok viszont dolgoztak, én is dolgoztam magamon elég nagy rendszerességgel, különösen a szuperszínvonalas Erotika magazin antikvár példányai fölött. Noémivel is változott a kapcsolatunk. Már nem akarta, hogy elővegyem, pedig szegényke majdnem eltörött néha az alsónadrágomban, inkább felém guggolt és várta a nyelvemet. Szerintem hihetetlenül jóindulatú lelke legmélyén mégiscsak munkálkodott egy kisördög: a végén már nem hagyott levetkőzni sem, ő viszont meztelenül vonaglott rajtam, a farmeromhoz, pólómhoz dörzsölte vékony combjait, pihés punciját. Én az ájulásig fel lettem izgatva, utána mehettem haza a folttal a nadrágom elején.

 

Egyszer éppen így feküdtünk, én ruhában, Noémi csupaszon, izgatóan, vidoran, amikor betette a szájamba a mutatóujját. - Szopikáld a kukimat - mondta, én pedig tényleg nyalogatni kezdtem. Ő nevetve húzogatta a számban, közben egyre nógatott: - Szopjad, szopjad csak, mindjárt jön a finom tejecske! - én szoptam is, még herezacskó gyanánt ide-oda rángatózó öklét is, és egészen váratlanul elmentem. Csillagokat láttam, még a prosztatám is belefájdult, a sperma pedig lefolyt a farpofámig. Noémi nagyon nevetett. - Búza vagy te, Tomi! 

 

Otthon, az Erotika magazint lapozgatva, komolyan elgondolkodtam. Mindig is az olyan képek tetszettek, ahol a nő mellett előfordul egy hímtag is, legtöbbször pedig akkor nyúltam magamhoz, - főként pornónézés közben - amikor egy jót spriccelt a színész. Jó volt nézni, jó volt arra gondolni, hogy merre folyik, milyen forró. Nem lehet, hogy valóban a szájamban akarom érezni? Elképzeltem, ahogy előhámozom a gatyából, ahogy nyalogatom, ahogy érzem a nyelvem alatt a lüktetését. Szeretném? Igen. Lenyelném? Igen. Az utolsó cseppig? Igen, igen, igen! De akkor már rángattam, cibáltam, képzeletben már tuszkolták a számba, cseccsegtem rajta, akartam, akartam. A magömlésem kolosszális volt. 

 

Meséltem erről Noéminek. Hogy miért? Mert tudtam, hogy sosem fog elárulni és ki akartam ugratni a nyulat a bokorból. Ha kidob, hát kidob. Ő nem dobott ki. Sokáig hallgatott, azután huncut mosollyal azt mondta: - Akkor szopjál faszt és meséld el nekem, milyen volt. Később azt is megkérdezte, kívánom-e még. Mondtam, hogy leírhatatlanul. - Akkor máskor is nyalogathatsz - felelte, - de nem kukis szájjal, értetted? 

 

Persze talán felesleges mondanom, a további kapcsolatból nemigen lett semmi. Vívódtam, ezerszer megtagadtam előtte férfiak iránti vonzalmamat, szerelmet vallottam, minden adandó alkalommal hozzáértem. De ő csókolózás közben ilyeneket sugdosott a fülembe: - Képzeld el, hogy most nem engem ölelsz, hanem Andrist (egy osztálytársunk, a gimi szívtiprója, aki vágyálmaimban már ezerszer az arcomba élvezett, megerőszakolt, puhára nyalatta velem magát), képzeld el, ahogy veszi elő és tömi a szádba, ahogy duzzad a zacsija... - és én minden alkalommal lebuktam, merevgörcsbe estem, sietve eltoltam magamtól. Útjaink hamar elváltak, de Noémi nem haragudott rám, ma is felhívjuk egymást néha. Én pedig még azon a nyáron addig mesterkedtem, míg valóban került a szájamba minden, amit csak odakívántam

CimkékCimkék: biszex 
februárfebruár 0 Hozzászólás biszex biszex

Annáról sok mindent el lehetett mondani, például hogy féktelen, tündérien gyermeteg, bátor, kezdeményező, de szépségét elismerő szavakkal illetni nagymértékű tapintatlanság lett volna. Nem is áltatta magát, büszkén kirakta oszloplábait, úszógumis pocakját a nagyközönség elé, nyáron lélegzetelállító forrónadrágokban, haspólókban rohangált. Engem is úgy szedett fel, mint a földre esett körtét, amire szeszélyes jókedvében hirtelen kedve kerekedett. Nyelvét a számba dugta, vadul tekergett az ölemben, sőt arra is rávett, hogy vágyakozó emaileket írjak neki, amelyekben részletesen el kellett mesélnem, hogyan is lesz az első együttlét. A bekezdések meggyőzőre sikeredhettek, mivel a második üzenet után rámírt: Tedd szabaddá magad holnap, béreltem egy szobát!

 

Micsoda dolog ez? A nő gondoskodik búvóhelyről? Persze belementem, vele mentem. Annának addig két pasija volt, de a szüzességét egyik sem vette el. Anna vallásos családban nevelkedett, ragaszkodott ahhoz, hogy ez csak a házasság első éjszakáján történjék meg. Viszont nagy részletességgel mesélt a két előző partneréről, hogyan lengették előtte hímtagjaikat, hogyan szopatták magukat vele, miként élveztek különböző testrészeire, leginkább fura tapintású, tömlőszerű cicijeire és narancsbőrös fenekére. Én persze nem hagytam ki, hogy pontos leírást kapjak egy idegen férfiről, bőven beszéltettem róluk, a farkuk méretéről, közben egyre keményedtem, férfiasodtam magam is. Anna szintén nekihevült, a kezemet a combjai közé szorította, rángatózott, sikálta magát. Én térdre vetettem magam és a szájammal kezdtem kényeztetni. Erre ő magához húzott, és pironkodva bevallotta, hogy őt ott lenn még sosem puszilták. Ennek örültem, hiszen így én is mutathattam neki valami igazán élvezeteset, és újra lebuktam a combok közé. Fél óra múlva már zsibbadtak az ajkaim, a nyelvem, ő viszont nem unta még, szinte vezényelte a nyelvcsapásaimat, ha pedig néha légszomjtól gyötörten felemeltem a fejemet, máris visszanyomta: - Gyerünk, Tomi! Munka van!

 

Elmenni nem tudott. Nekem a nagy igyekezettől elpárolgott a vágyam, hiszen ez nem volt más, mint színtiszta mechanika. Végül megkönyörült rajtam, és megkért, maradjak úgy, ahogy nyaltam, felemelt fenékkel, a könyökömre dőlve. Krémet vett elő és síkos kézzel benyúlt a fenekembe. Azt hittem, felsikoltok az örömtől, csak toltam magam a nagy medvemancsa felé, herezacskóm, mint egy biliárdgolyó. - Ezt minden fiúm szerette! - vihogott Anna, és ráérősen masszírozgatta a prosztatámat. Nem bírtam tovább, szembefordultam vele és nekidörzsölődtem a testének.

 

Csókolóztunk, közben én hatalmas vájdlingfenekét gyúrtam, ő pedig a farkamat. - De jó lenne, ha most még két csávó itt lenne, az egyik a forró farkát a popómhoz nyomná, a másik meg a számba! - nyögött fel Anna. - A gecit meg majd lenyalogatnám a melledről! - nyögtem fel én. - Imádom a buzi-showt! - örvendezett a társam.

 

Még mindig nem élveztünk el. Megkért, hogy meséljek neki arról, mit csinálnék egy fiúval. Közben két ujja között hengergette a farkamat, mintha egy cigarettát sodorna. Én kéjesen meséltem, meséltem, hogy először a zacsiját tömném a számba, aztán a tövénél kezdeném nyalogatni a műszert, majd összedörzsölném  mindkettőnkét, de itt már el is mentem, mert Anna egy erőset rászorított. Nem is kellett rántania rajta, máris ömlött ujjaira a zselé. Rámparancsolt, hogy nyaljam le, de én tiltakoztam, mire a mellszőrzetembe kente a nagyját, a többit pedig lemosta a fürdőben. Éreztem, hogy egy kicsit undorodik, hogy megbánta, amiket mondott, hogy megvet, amiért elárultam másfajta érdeklődésemet is, és újra csak rájöttem, hogy jobb, ha az ember még felhevülten sem szalaszt ki kompromittáló dolgokat a száján. A kielégülés után igazán mocskosnak hathat a vallomás.

 

 

Később újra kért intim leveleket, sőt kifejezetten azt, hogy még egy férfitársamat illesszem a történetekbe, ahogy marakodunk a makkján, ahogy a puncijától iszamos farkat én szopom tisztára, ahogy nyalom a spermát Anna hasáról. Írtam is egyet, de utána sem nekem, sem neki nem volt kedve mindezt élőben is kipróbálni. Nem találkoztunk többet, én viszont azóta is sokat gondolok az ő ferde vágyaira, zabálnivaló sonkáira, erősen hagymaszagú puncijára. Vajon lesz valaha részem édes hármasban?

 

CimkékCimkék: biszex 
Leírás
fehertamas
Bejegyzés: 2
Hozzászólások: 0
Igaz történetek biszex múltamból
Kategóriák
biszex (2)
biszex (0)
Cimkék
2 biszex (2)
Copyright © 2017 Színes Web Kft.