Linkek Kapcsolat Kik vagyunk? Adatvédelem Szabályok GYÍK Történet mentése Hívd meg egy barátod Könyvjelző English Hungarian
air fire water earth

 

fehertamas blogja / biszex / Anna fura vágyai
Anna fura vágyai
februárfebruár 0 Hozzászólás biszex biszex

Annáról sok mindent el lehetett mondani, például hogy féktelen, tündérien gyermeteg, bátor, kezdeményező, de szépségét elismerő szavakkal illetni nagymértékű tapintatlanság lett volna. Nem is áltatta magát, büszkén kirakta oszloplábait, úszógumis pocakját a nagyközönség elé, nyáron lélegzetelállító forrónadrágokban, haspólókban rohangált. Engem is úgy szedett fel, mint a földre esett körtét, amire szeszélyes jókedvében hirtelen kedve kerekedett. Nyelvét a számba dugta, vadul tekergett az ölemben, sőt arra is rávett, hogy vágyakozó emaileket írjak neki, amelyekben részletesen el kellett mesélnem, hogyan is lesz az első együttlét. A bekezdések meggyőzőre sikeredhettek, mivel a második üzenet után rámírt: Tedd szabaddá magad holnap, béreltem egy szobát!

 

Micsoda dolog ez? A nő gondoskodik búvóhelyről? Persze belementem, vele mentem. Annának addig két pasija volt, de a szüzességét egyik sem vette el. Anna vallásos családban nevelkedett, ragaszkodott ahhoz, hogy ez csak a házasság első éjszakáján történjék meg. Viszont nagy részletességgel mesélt a két előző partneréről, hogyan lengették előtte hímtagjaikat, hogyan szopatták magukat vele, miként élveztek különböző testrészeire, leginkább fura tapintású, tömlőszerű cicijeire és narancsbőrös fenekére. Én persze nem hagytam ki, hogy pontos leírást kapjak egy idegen férfiről, bőven beszéltettem róluk, a farkuk méretéről, közben egyre keményedtem, férfiasodtam magam is. Anna szintén nekihevült, a kezemet a combjai közé szorította, rángatózott, sikálta magát. Én térdre vetettem magam és a szájammal kezdtem kényeztetni. Erre ő magához húzott, és pironkodva bevallotta, hogy őt ott lenn még sosem puszilták. Ennek örültem, hiszen így én is mutathattam neki valami igazán élvezeteset, és újra lebuktam a combok közé. Fél óra múlva már zsibbadtak az ajkaim, a nyelvem, ő viszont nem unta még, szinte vezényelte a nyelvcsapásaimat, ha pedig néha légszomjtól gyötörten felemeltem a fejemet, máris visszanyomta: - Gyerünk, Tomi! Munka van!

 

Elmenni nem tudott. Nekem a nagy igyekezettől elpárolgott a vágyam, hiszen ez nem volt más, mint színtiszta mechanika. Végül megkönyörült rajtam, és megkért, maradjak úgy, ahogy nyaltam, felemelt fenékkel, a könyökömre dőlve. Krémet vett elő és síkos kézzel benyúlt a fenekembe. Azt hittem, felsikoltok az örömtől, csak toltam magam a nagy medvemancsa felé, herezacskóm, mint egy biliárdgolyó. - Ezt minden fiúm szerette! - vihogott Anna, és ráérősen masszírozgatta a prosztatámat. Nem bírtam tovább, szembefordultam vele és nekidörzsölődtem a testének.

 

Csókolóztunk, közben én hatalmas vájdlingfenekét gyúrtam, ő pedig a farkamat. - De jó lenne, ha most még két csávó itt lenne, az egyik a forró farkát a popómhoz nyomná, a másik meg a számba! - nyögött fel Anna. - A gecit meg majd lenyalogatnám a melledről! - nyögtem fel én. - Imádom a buzi-showt! - örvendezett a társam.

 

Még mindig nem élveztünk el. Megkért, hogy meséljek neki arról, mit csinálnék egy fiúval. Közben két ujja között hengergette a farkamat, mintha egy cigarettát sodorna. Én kéjesen meséltem, meséltem, hogy először a zacsiját tömném a számba, aztán a tövénél kezdeném nyalogatni a műszert, majd összedörzsölném  mindkettőnkét, de itt már el is mentem, mert Anna egy erőset rászorított. Nem is kellett rántania rajta, máris ömlött ujjaira a zselé. Rámparancsolt, hogy nyaljam le, de én tiltakoztam, mire a mellszőrzetembe kente a nagyját, a többit pedig lemosta a fürdőben. Éreztem, hogy egy kicsit undorodik, hogy megbánta, amiket mondott, hogy megvet, amiért elárultam másfajta érdeklődésemet is, és újra csak rájöttem, hogy jobb, ha az ember még felhevülten sem szalaszt ki kompromittáló dolgokat a száján. A kielégülés után igazán mocskosnak hathat a vallomás.

 

 

Később újra kért intim leveleket, sőt kifejezetten azt, hogy még egy férfitársamat illesszem a történetekbe, ahogy marakodunk a makkján, ahogy a puncijától iszamos farkat én szopom tisztára, ahogy nyalom a spermát Anna hasáról. Írtam is egyet, de utána sem nekem, sem neki nem volt kedve mindezt élőben is kipróbálni. Nem találkoztunk többet, én viszont azóta is sokat gondolok az ő ferde vágyaira, zabálnivaló sonkáira, erősen hagymaszagú puncijára. Vajon lesz valaha részem édes hármasban?

 

CimkékCimkék: biszex 
Hozzászólások
  • Nincsenek hozzászólások

Leírás
fehertamas
Bejegyzés: 2
Hozzászólások: 0
Igaz történetek biszex múltamból
Kategóriák
biszex (2)
biszex (0)
Cimkék
2 biszex (2)
Copyright © 2017 Színes Web Kft.