Linkek Kapcsolat Kik vagyunk? Adatvédelem Szabályok GYÍK Történet mentése Hívd meg egy barátod Könyvjelző English Hungarian
air fire water earth

 

TomTom2002 blogja / Nem kategorizált / Érdekességek #2 (tapasztalataim stb.)
Érdekességek #2 (tapasztalataim stb.)
áprilisáprilis 0 Hozzászólás Nem kategorizált Nem kategorizált

Hellóka újra^^
Hát itt lennék a kövi bloggal és ez az első szerelmi vallomásomról fog szólni hogy hogyan történt, mi történt utána stb.

Tudni kell rólam, hogy én az a típus vagyok az osztályban aki úgymondva "ott van a sarokban" és nagyon senki mással nem beszélget ha nem muszáj (viszont attól még vannak barátaim akiben teljesen megbízok, pl.: Nekik mondtam el először a másságomat és tejesen jól fogadták^^). Egyszerűen nem érzem jól magam ha túl sok ember vesz körül (nem tehetek róla) és emiatt is nehezen tudok barátkozni. Na mindegy, térjünk a lényegre. Az volt hogy az egyik osztálytársamba nagyon belé voltam zúgva xd és hát ugye nem tudtam hogyan mondjam el és nem is mertem akkor. Lényeg a srácról hogy sportos, szőke hajú, jóképű és gyorsan betudott hisztizni. (Tudni kell rólam, hogy akkoriban és még talán most is elég naív voltam/vagyok) Ballagás után 1 hónappal ráírtam a srácra és bevallottam (mondtam magamban hogy már amúgy sincs semmi vesztenivalóm ezzel, HÁT TÉVEDTEM) majd hát mondta hogy ő nem vonzódik srácokhoz és jah. Ezzel nem is lett volna probléma de azzal hogy elkürtőlte.. hát.. igen.. kibaszottul szarul éreztem magam utána és mondhatni azóta hipergyorsan bármikor tudok depresszuóba esni, de pár hónap alatt nagyjából kihevertem.

/Tanulság: Először kicsit kutakodj utána akibe bele vagy zúgva és ha lehet SOSE egy osztálytársba^^/

~Ha szeretnél még ilyeneket kérlek jelezz vissza, köszike~ *Legyen további szép napod*

CimkékCimkék: blog szerelem depresszió 
Hozzászólások
  • Nincsenek hozzászólások

Leírás
TomTom2002
Bejegyzés: 5
Hozzászólások: 2
Halii, szimplán csak unalamból blogolok^^ remélem tetszeni fognak ezek :3
Kategóriák
Cimkék
2 blog (2)
1 szerelem (1)
1 vicces (1)
1 lol (1)
Copyright © 2018 Színes Web Kft.