Linkek Kapcsolat Kik vagyunk? Adatvédelem Szabályok GYÍK Történet mentése Hívd meg egy barátod Könyvjelző English Hungarian
air fire water earth
Történet olvasása
2010.01.09  Regény 1. rész(-ből)

- Radar -

            Sokan teszik fel a kérdést meleg ismerőseiknek – Mégis, hogy ismeritek fel egymást? Honnan tudod, hogy a másik ember meleg, ha nem épp egy olyan helyen találkoztok? Nem félsz, hogy mellényúlsz, és esetleg egy szemezést provokálva egy „lebuzizással”, vagy egy képen törléssel gazdagodsz a telefonszáma helyett?

Nos a válasz a radar. Létezik ilyen? Mindenképp. Kié erősebb, kié gyengébb. Néha egészen meglepő dolgokra képes. És olyat is bejelez, amit esetleg még maga a bevizsgált személy sem tud magáról. Veleszületett érzék. Megvan ez minden embernél egyébként. A gyengébbik nem női megérzésnek nevezi, és nem erre használja persze. A full hero (hetero) pasik azokat a csajokat szagolják ki vele, akik gyenge prédák, és könnyedén lecselezhetők. A melegek pedig egymás azonosítására. De van úgy, hogy hero pasi is megérzi, hogy a másik sráccal, aki esetleg a haverja, nem stimmel valami. Megmagyarázni nem tudja, csak érzi. Ha tényleg a haverja, barátja, akkor elfogadja ezt az érzést, és azt, hogy ha a haverját a csajozásról kérdezi, akkor mindig valami tré sztorit ad elő. Szóval marad közös témának a foci. Muhaha. Inkább a squash, a sportkocsik, és a legújabb nano Ipod és PS3.

Visszatérve…. A legelképesztőbbre néhány nő képes. Amellett, hogy használják mindennapi döntéseikben radarjukat, egyesek extrán kifinomultak az emberi jelekre, kisugárzásokra, és hero nőként képesek felismerni azokat a srácokat, akik számukra „csak” potenciális barátként jöhetnek számításba. Ilyen csaj Huba munkatársa Nóri is.

Ez még akkor történt, mikor Huba két éve volt a suliban. Nórival gyakran összejárnak, nagyon jól elvannak. Mindketten humorágyúkkal vannak felszerelve, és nem átallják egymást szarrá lőni vele, akár a tantestület előtt is. Adják-veszik egymástól a magas labdákat.

Copyright © 2024 Színes Web Kft.