Linkek Kapcsolat Kik vagyunk? Adatvédelem Szabályok GYÍK Történet mentése Hívd meg egy barátod Könyvjelző English Hungarian
air fire water earth
Történet olvasása
2010.01.18  Szerelem első...vásárlásra?

Tegnap Pesten vásároltam az IMAXes plázában. Bementem egy ruha boltba,ahol cipőket is árulnak. Ilyen még életemben nem történt velem.
Az eladósrác szólt,h segíthet-e. Én ránéztem és abban a pillanatban porrá omlottam, felrobbant a levegőben vmi, elöntött a forróság, megremegett a lábam.Eddig csak hallottam,h van ilyen, de sosem tapasztaltam.
Ténferegve, szédültem nézegettem a cipőket,bném segített vigyorogva. Felpróbáltam a Pumát,de nem is emlékszem a részletekre. Csak arra,h néztem őt, ő is rám-rám pillantott,majd megvettem a cipőt.Tőle?! Bármit!
Még 1 ajándék övet is kaptam hozzá.Mikor a pinkódot ütöttem be,remegett a kezem,és ahogy tartotta a kütyüt,hozzáértem. De nem rántotta el az ujját.Még1x a szemébe néztem és elköszöntem. Kiérve olyan fájdalom lett úrrá rajtam, hogy nem akarom,hogy soha többé ne lássam.
Megálltam és pihegtem 1 oszlop mellett. Bném csak nevetett,és megerősítette,h ez bizony jó pasi.
Kérleltem,h menjen vissza és tegyen vmit.Mert én nem mernék,de haza sem tudok így menni. De ágált ellene, nehogy beégjen.
A könyvesbolton nézelődtünk tovább,ill. én leültem az olvasó asztalhoz és leborultam.Ilyen van? Létezik? Mit tegyek? Mit lehet 1 ilyen helyzetben tenni? Azt sem tudom,meleg-e. Még csak nem is Pesten élek...de érte ingáznék,az tuti.
Nagy nehezen kiötöltük,h visszamegyünk,mondván,h nem kértünk ÁFAs számlát.
Nagy levegők,mentünk 1 kört,és be a boltba.Épp kiszolgált, de oda mentem hozzá.Csak így a kolleganője írta meg a számlát.Amit totál nem fogok felhasználni,de a nevem ráírtam.Jobb 5letem nem volt. És addig-addig bénáztunk,míg sikerült a névjegyem is "kiejteni". Na ezek után,ha veszi az adást...megtalálhat.
De tudom,h az esélyem rá kb 0.
Mit tehettem volna még? Ma csak az ő arca lebegett előttem.
Fura egy helyzet. Márpedig hiszek a Sorsban. De ha csak annyi vt a célja ennek,h megtudjam, mit érezhetek,amikor beüt a BUMM...akkor nem tudom,h érhetem be kevesebbel.
Basszus. Mit nem adnék...

Copyright © 2024 Színes Web Kft.