Linkek Kapcsolat Kik vagyunk? Adatvédelem Szabályok GYÍK Történet mentése Hívd meg egy barátod Könyvjelző English Hungarian
air fire water earth
Történet olvasása
2009.12.28  A regényem bevezetője 2....

Miért is tenné? Csak azért nem, mert jól tudja, mi zajlik a lányban? Nem, nem csak ezért. Hanem mert Dani meleg.

            Huba otthon ül a nappalijában, és háttérzajként hallgatja a Jóban Rosszban-t. Közben javítja az aznap megíratott dolgozatokat. Tanárként dolgozik egy középiskolában, ahol imádják a fiatalok, és a kollegái is. Nem csoda, hisz nagyon nyílt, kedves, kreatív, vidám természet. Mindig mindenkihez van pár kedves szava, ismeri név szerint minden tanítványát, azok hátterét, hogy kinek ki a barátja. Figyel rájuk, sokat szervez nekik programokat, amit nagyon szeretnek. Mert Huba társaságában mindig jókedv uralkodik, a poénok magas labdái röpködnek, mindenki nevet, és emellett könnyedén tudnak beszélgetni az élet nagy kérdéseiről, az emberi lét valódi értékeiről.

Az angol dolgozatok elég jól sikerültek. A fiatal tanár hozzá van szokva, hogy tanítványai sikeresek, érdeklődőek, nyitottak, és, hogy szeretnek vele együtt dolgozni. Sosem azt nézi, mit nem tud egy diák, hanem azt, hogy mit tud. A saját szakkörök, foglalkozások is mind közelebb hozzák őt és a tanítványokat egymáshoz. Huba úgy tartja, a tantárgy csak eszköz a tanár kezében. Nem az a lényeg, hogy bevasalja-e rajtuk adott órán a 10. unitot, hanem az, hogy napról napra úgy álljon ki a jövő generációja elé, hogy személyiségével valami jót közvetítsen. Pozitív példát mutat a nyitott felnőtt magatartásról, az elfogadásról, egymás tiszteletéről. Minden mozzanatában, gesztusaiban, előadásában pozitív személyiségét sugározza ki, mert nagyon jól tudja, hogy ez van legnagyobb hatással tanítványaira. Imádja a munkáját, hivatásnak tekinti. Úgy megy be dolgozni, mintha az a kedvenc hobbija lenne, ahol a legkedvesebb barátaival találkozhat, és közösen alkothatnak valami újat, napról napra építhetnek egy szebb világot.

Copyright © 2024 Színes Web Kft.