Linkek Kapcsolat Kik vagyunk? Adatvédelem Szabályok GYÍK Történet mentése Hívd meg egy barátod Könyvjelző English Hungarian
air fire water earth

 

Cimkék -
2015. June 3.2015. June 3.  3 comments  drotszamar blogja

 25 éves voltam. Mikor elmentem egy autódaru jogosítvány megszerzésére. Vagyis nehézgépkezelő tanfolyamra, ahova a Mélyépítő vállalat beiskolázott.

Bementem a terembe már sokan ültek az első nap és kerestem helyet. Jobbra néztem és egy farmerban levő 19 éves szép fiú ült a padban. Volt mellette hely. Megkérdeztem, ideülhetek?

- Igen, gyere. Mondta. Leültem. Aztán ismertették a tanfolyamot. Voltak darusok, mint én és voltak kotrógépre jelentkezők. Ezt ekkor szétválasztották. Én maradtam a jobb oldali padsorban. A 19 évest meg betették a bal oldaliba. Nem is gondoltam még semmire. De ö előrébb ült a bal oldalon és a széke ferdén volt, tehát az arcát állandóan láthattam. Alig vártam a szünetet. Akkor beszéltem vele. Mondtam, jól szétraktak. Neki is idegen volt mindenki. Így barátkoztam vele. Sőt „véletlen", mikor a WC be ment én is akkor mentem be. Persze nem láttam semmit, csak a sárga sugarat. 2-3 hónapos volt a tanfolyam. Szünetekben vele beszélgettem. Jó volt. Aztán sikerült megoldanom, hogy felugorhattam hozzájuk. Édesanyjával élt. Aztán én gyakorlaton voltam daru ő máshol kotró. Néha utcai telefonfülkéből felhívtam, felugrottam hozzá. Egyszer elmentem a munkahelyére is, mikor végzett. Budafoki út. Vártam, hogy kijöjjön. Motorral mentem. (MZ 250 TS) Két sisakot vittem. J Aztán kijött. Alig vártam. És felült hátra mögém. Elmentem vele a János hegyre. Ott motorozott is a mocimmal. Majd hazavittem.

Közben megnősültem. Közben ő is megnősült. Fotóztam az esküvőjén.

És én tartottam vele a kapcsolatot. Kb 4 év múlva egyszer felugrottam hozzá. Édesanyját kérdeztem.

Öcsi?

Alszik, de keltsem fel, mert aludt eleget.

Odamentem az ágyához és félmeztelenül aludt. Néztem az arcát, a felsőtestét és az alsóban lejjebb is. Jó volt látnom, és nézhettem, mert senki nem zavart. Aztán a jobb kezemmel óvatosan megsimítottam a nyakát. Belerezdült és megszólalt.

 MI van???

Kinyitotta szemét és szólt. Ja te vagy?

Eltelt 5 !!! Év. Az élet és tudomány újságot megvettem, mert olvasgattam sokat. És DR. BUDA BÉLA írt egy cikket, pont a közepén, hogy a

„Homoszexualitás az nem betegség"

 

Ekkor döbbentem meg, hogy akkor mi is van?

Én 30 voltam ekkor. Öcsi meg 23. Az eltelt 5 év. J

 

Na telefonon felhívtam. 11 körül delelőt és mondtam neki vedd meg ezt az újságot. Középen nyisd ki és Dr. Buda Béla cikkét olvasd el. OK.

rendbe, volt a válasz. Holnap felhívlak, ok?

 

Ok.

Másnap félve, de hívtam. Kérdezem.

Elolvastad? Igen el. Volt a válasz (most jön a lényeg!)

Öcsi és van kedved kipróbálni?

A válasz jött.

Igen. Így elindultam ezen az úton. A héten délelőtt otthon voltam. És megbeszélés szerint jött is hozzám. Azzal kezdtem. Itt a törülköző, menj fürdeni. Míg fürdött a kulcslukon benéztem. Ált a kádban és zuhanyozott. A farka meg az égnek...Huh, de izgalmas volt. Kijött, persze alsóban. Leült az ágy szélére, melyet ugye megágyaztam. Lepedő egy párna stb. És akkorát csókolóztam vele, aztán a kezem az övé is oda ment. De isteni volt egy „heteró" val ilyet tenni. Majd kérte, dugjam meg. Mondtam, oda szerintem nem megy be. Még nem csináltam ilyet, de szűz volt és nem is sikerült. de a következő alkalommal már volt krém stb, ment. Ordított, úgy élvezte. Persze telt az idő. Kb 5 évig összejártam vele. Szex volt. Ő is megdugott kérésemre. Persze nem ment egyből. Majd Hirdetési lehetőségek megjelentek. És kipróbáltam. Ő erről nem tudott. Sajna iszákos lett. TBC je is volt. Agydaganata, és rengeteg baja. Élettárssal élt. Néha dumcsizni beugrottam. Nem árultam el, hogy szerencsét próbáltam mással is. Ő az élettársát (nő) dugta. Kb 7 éve jártam ott, kérdeztem, az élettársát. Öcsi hol van? Ott és egy urnára mutatott. Korházban gyomortükrözés után belehalt a vizsgálatba. Ami nekem furcsa, hogy kisajátították a maradványait is. Nem mehetek a sírjához egy virággal se. Ennyi emlékem maradt. Meg néhány 19 éves kori fotó róla, melyeket én készítettem.

 

Cimkék:  

Leírás
drotszamar
Bejegyzés: 4
Hozzászólások: 9
drotszamar blogja
Kategóriák
Cimkék
1 lovász (1)
1 volt (1)
1 barátom (1)
1 feleség (1)
Copyright © 2024 Színes Web Kft.