Links Contact Us About us Privacy Terms FAQ Add feedback Invite a friend Bookmark English Hungarian
air fire water earth

 

Blogs - Beifong's blog / Bevezető - Posts
JanuaryJanuary 1 comments Bevezető Bevezető

Bevezetés

 

 

 

Sziasztok! Az első bejegyzésben inkább saját magamról szeretnék beszélni, hogy jobban képet kapjatok róla, milyen vagyok, milyen a gondolkodásom.

 

Én négy évvel ezelőtt jöttem rá arra, hogy meleg vagyok. A története kissé érdekes, mert már 11,12 évesen is éreztem már azt, hogy a fiúk jobban érdekelnek. (17 éves vagyok) már akkor is a fiúk testét, fenekét, szemét néztem. De akkoriban nem tudtam hová tenni ezt, mert úgy gondoltam ez csak egy átmeneti alkalom. Onnantól tudtam, hogy a lányok nem érdekelnek, amikor többet kezdtem el érezni az akkori legjobb baratomról. (de ezt majd egy külön bejegyzésben)

 

Elkezdtem utánajárni a dolognak, hogy mi van akkor, amikor egy srác olyan dolgot érez egy másik srác iránt, amit még ő maga sem tud szavakba önteni. És rátaláltam a Gyakori Kérdések nevű oldalra. (mára már csak röhögni járok oda fel. És ha van normális kérdés, akkor arra válaszolok.) Az oldal keresőjébe be írtam azt, hogy fiú érez fiú iránt és az adatbázis sok ehhez hasonló kérdéset talált. El is olvastam azokat és realizálódott bennem, hogy lehetséges én is meleg vagyok. Egy kissé féltem a gondolattól, de azt kell mondanom nem voltak gondom az elfogadással, mert viszonylag könnyen ment. Nem utáltam magam emiatt és hasonló.

 

Rólam annyit kell tudni, hogy elég konkrét céljaim vannak a jövőt illetően. Bár én mindig is ilyen voltam, szeretek előre tervezni. Nem rejtem véka alá a véleményem, gondolataimat. Ami miatt nem vagyok túl népszerű, de egye kefe. Zenei ízlésemet tekintve az operát szeretem, mert az egyik legszebb műfaj. a komolyzenével egyetemben. De az elmúlt időben elkezdtem nyitni más műfajok iránt is. Nagy kedvencem a classic rock-Queen, Rolling Stones AC/DC. Popzenét is hallgatok: Ross Lynch, Laura Marano, Dove Cameron. A teljesség igénye nélkül őket.

 

Kilenc évig jiu-jitsuztam, ami egy japán harcművészet, ezért szeretem az ehhez hasonló sportokat. De ezen kívül szeretem még a szertornát is. Pár hónapig a sulimban is csináltuk én imádtam, csak para szertorna nincs, amit nagyon-nagyon sajnálok, de nem lehet mit tenni.

 

Kezdésnek ennyit gondoltam. Ha tetszett, akkor ne tartsd magadban a véleményedet! További szép napot kívánok!

 

Description
Beifong
Posts: 1
Comments: 1
Ismerkedési tapasztalataimról gondoltam blogot vezetni, hogy eddig hogy haladnak a dolgok, vagy milyen hibát vétettem az elmúlt négy évben.
Categories
Bevezető (1)
Tags
1 bevezetés (1)
1 blog (1)
1 meleg (1)
Copyright © 2021 Színes Web Ltd.