Linkek Kapcsolat Kik vagyunk? Adatvédelem Szabályok GYÍK Történet mentése Hívd meg egy barátod Könyvjelző English Hungarian
air fire water earth

 

Blog - kukorica blogja / Miként bizonyosodhatsz meg...? - Bejegyzés
májusmájus 0 Hozzászólás Miként bizonyosodhatsz meg...? Miként bizonyosodhatsz meg...?

Hát sokan vagyunk úgy, hogy egy fiú vagy pasi megtetszik nekünk. És ,még van merszünk meg is ismerkedni vele. De ha vonzalmunk több a barátságnál, akkor miként lehetünk biztosak abban, hogy bi' vagy homo' a barátunk, mielőtt lesmároljuk, megdugjuk, belerongyolunk az életébe és az érzelmeibe és esetleg életre szóló kárt okozunk neki?

 

Akkor egy élő példa:

 

A problémás srác és kérdés:

Van egy barátom, nem homoszexuálisként ismertem meg és nem fiúhajkurászás közben, más ügyből kifolyólag. De tudja, hogy homoszexuális vagyok és néhány mondatban erről is beszélgettünk.

Ő most 15 éves és gyanakszom, hogy minimum biszexuális, de erős a gyanúm, hogy homo vagy „homobi". Mind ez nagyon erős megérzés és nem bizonyosság, mert nem találtam rá egyértelmű bizonyítékot.
És itt az első kérdés: Miként lehetek bizonyos benne, hogy egy srác, fiú, pasi homoszexualitás, csak titkolja vagy megpróbálja hárítani, elnyomni? -Mert nem akarok bele rongyolni az életébe, az elméletemmel, miszerint Ő homo' vagy bi', ha nem vagyok 100%-osan biztos benne. Nem akarom bajt okozni neki, akár pszichés problémát is!-

Ha pedig bizonyos lennék benne, akkor miként tudnám segíteni, hogy mihamarabb felvállalja?
Mert úgy érzem, hogy pont azon az úton jár, mint én 10-20 éves korom között.

 

CimkékCimkék: bizonyosság 
Leírás
kukorica
Bejegyzés: 27
Hozzászólások: 33
Úgy gondolom, hogy a napi események, melyek velem történnek nem érdekesek, ami érdekes az pedig intim. Így a gondolataimat vagy morgolódásaimat írom le, amikor kedvem van hozzá.
Cimkék
Copyright © 2024 Színes Web Kft.