Links Contact Us About us Privacy Terms FAQ Add feedback Invite a friend Bookmark English Hungarian
air fire water earth

 

Balu78's blog / Nem kategorizált / Dilemma a szexről.
Dilemma a szexről.
FebruaryFebruary 2 comments Nem kategorizált Nem kategorizált

Ma az egyik kolléganőm a fejemhez vágta azt ,hogy szerinte a férfiak érzelmek nélkül is tudnak szexelni, csak a kielégülés vezeti őket, és bárkivel ágyba bújnak. Túl azon hogy nem csak ágyban lehet szexelni, érzelmek nélkül, senki nem akar senkivel és sehol sem. A dolog mindenesetre elgondolkodtat egy kissé. Tényleg csak szexrobotok lennénk?Tény, hogy nem kell a szexuális kapcsolathoz mély érzelmi kapcsolat, valamilyen szimpátia mindenképpen kell hogy legyen a két fél között. Még mikor a hetero pasik kurvázni mennek, kiválasztják a nekik szimpatikus, megfelelő hölgyet. Tehát ebben az egyoldalú kapcsolatban is jelentkezik valamilyen érzelem, még ha csak alacsony, pusztán faji, ösztöni szinten is. Sőt, van hogy törzsvendéggé válik a kiéhezett pasas.( Egyik közeli kolléga a példa.)

Ha elmegyek egy első randira, ahol szinte két ismeretlen pasi találkozik egymással, hacsak nem nagyon gáz a partner, biztos hogy lesz valami köztünk. Ha nem is lobbanok szerelemre, minimum hogy szimpi  lesz a partner. Szex közben még csak fokozódik a vonzalom. Lehet hogy többé nem találkozom az illető személlyel, de közben, és még utána is, ha rágondolok, bizsereg a szívem környéke. Folyt.köv, lejárt a műszak, megyek haza.

Egyébként valóban nem szoktam szerelemből szexelni, inkább csak kedvelésből. Szerencsére ritkán vagyok szerelmes, olyankor, mikor mély heves szerelembe esek, mindíg depressziós leszek. Jó kis öngyilokos mély, szívszaggatósba  . Így, emiatt, mindíg eo ipso vesztem el a szerelem számára, mert a depressziós ember magábaforduló, kedvtelen, szomorú és semmi vágya semmihez. Ezért utálok szerelmes lenni. 

Másik dilemma, hogy kivel akarunk szexelni. Szinte mindenki fiatal ,okos , izmos és jóképű fiúkat szeretne. (Én is). Hát a jelenlegi barátom pont nem ilyen.(Én sem ilyen vagyok). Nem szeretem a kopaszodó pasikat, hát Ő pont kopaszodó típus. Nem szeretem a pocakos pasikat, hát Ő pont pocakos típus. De olyan jó hátsója van... Ha belenézek a szép kék szemébe, nincs az a huszonéves fiú akiért odaadnám. 

Mára ennyi. Puszi mindenkinek.

 

 

TagsTags:  
Comments
 • By Anonymous 2645 Days Ago
  0 points    
  szép együtt a hibás magyar és a szövegtől teljesen idegen latin szókapcsolat "mindíg eo ipso"!
  Ha utálsz szerelmes lenni, akkor ne legyél többet, de gondolom, nem ezért írod a leveledet...
  Ha szeretnél, akkor legyél szerelmes, próbáld meg jobban megválasztani, kibe! ;)

  Ha a testi adottságokhoz kötöd a szerelmet, akkor nagyon gyorsan kell váltanod partnert, jó, ha van egy hosszú listád róluk, mert az ember változik, s idővel pl. ráncosodik.
  Mellesleg szexelni lehet sötétben is, ha már nem tetszik a partnered és nem tudod a szemedet becsukni... ;)
  És mi van akkor, ha a másik "jó kis öngyilokos"???
  Bocs' az OFF-ért, de nem bírom tovább: ha szeretek valakit, nem mindegy, hogy megkopaszodott, megőszült, meghízott-e???
  Mert ha szeretem, akkor ŐT szeretem, s nem azt, amivé vált. De lehet, hogy csak én gondolom így, srácok?

Description
Balu78
Posts: 1
Comments: 2
Dilemma a szexről
Categories
Tags
Copyright © 2024 Színes Web Ltd.