Linkek Kapcsolat Kik vagyunk? Adatvédelem Szabályok GYÍK Történet mentése Hívd meg egy barátod Könyvjelző English Hungarian
air fire water earth

 

r?
januárjanuár 2 Hozzászólás Nem kategorizált Nem kategorizált

Vagyok, aki vagyok! És akkor?

Azért ennyire nem egyszerű a helyzet! Közeledve a hatvan felé, egyedül nem annyira egyszerű az élet. Még barátokat sem igazán lehet találni, nemhogy szexpartnert.

Szexpartner nélkül még csak-csak elvan az ember. De mi is történik? Legyen az nő vagy férfi, csak elbeszélek melletük. Akár a munkahelyemen akár máshol, nem értik vagy csak nem akarják megérteni a mondandómat. Példa: (egy e-mail részletei) Megfáztam, a hangulatom is öngyilkos. A válasz: Kicserélték a vízórámat!

Na erre mit lehet válaszolni? Sokan a Facebook-al vannak elfoglalva, ahol csak írogatnak egymásnak, sokszor ugyanígy elbeszélve egymás mellett. Elveszett az emberi szó?

Így inkább élem az életem egyedül, hacsak véletlenül nem találok Valakit akit érdekelhetek. Nyomom a munkát a munkahelyemen, hazajövök és a meleg témájú filmekbe és könyvekbe fojtom a nem is tudom mimet.

CimkékCimkék:  
Hozzászólások
 • Szerző: Névtelen 45 Days Ago
  1 point    
  SOKAN VAGYUNK IGY, TALIT KELENE MEGBESZÉLNI ÉS AKKOR ELINDULHATNA VALAMI PL. BEJÖVÜNK E EGYMÁSNAK, BESZÉLGETHETNÉNK, ERŐL- ARÓL. HÍVJ TEL- 06-30-255-7042.  Válaszolj rá!
 • Joshka75Szerző: Joshka75 10 Days Ago
  0 pont    
  Eléggé ismerős helyzet
  Válaszolj rá!

Leírás
soycomosoy
Bejegyzés: 1
Hozzászólások: 2
Soy, como soy
Kategóriák
Cimkék
Copyright © 2019 Színes Web Kft.