Links Contact Us About us Privacy Terms FAQ Add feedback Invite a friend Bookmark English Hungarian
air fire water earth

 

r?
JanuaryJanuary 3 comments Nem kategorizált Nem kategorizált

Vagyok, aki vagyok! És akkor?

Azért ennyire nem egyszerű a helyzet! Közeledve a hatvan felé, egyedül nem annyira egyszerű az élet. Még barátokat sem igazán lehet találni, nemhogy szexpartnert.

Szexpartner nélkül még csak-csak elvan az ember. De mi is történik? Legyen az nő vagy férfi, csak elbeszélek melletük. Akár a munkahelyemen akár máshol, nem értik vagy csak nem akarják megérteni a mondandómat. Példa: (egy e-mail részletei) Megfáztam, a hangulatom is öngyilkos. A válasz: Kicserélték a vízórámat!

Na erre mit lehet válaszolni? Sokan a Facebook-al vannak elfoglalva, ahol csak írogatnak egymásnak, sokszor ugyanígy elbeszélve egymás mellett. Elveszett az emberi szó?

Így inkább élem az életem egyedül, hacsak véletlenül nem találok Valakit akit érdekelhetek. Nyomom a munkát a munkahelyemen, hazajövök és a meleg témájú filmekbe és könyvekbe fojtom a nem is tudom mimet.

TagsTags:  
Comments
 • By Anonymous 1901 Days Ago
  63 points    
  SOKAN VAGYUNK IGY, TALIT KELENE MEGBESZÉLNI ÉS AKKOR ELINDULHATNA VALAMI PL. BEJÖVÜNK E EGYMÁSNAK, BESZÉLGETHETNÉNK, ERŐL- ARÓL. HÍVJ TEL- 06-30-255-7042. • By Anonymous 1282 Days Ago
  4 points    
  Mikor lehet hívni ?
  Reply to this comment

Description
soycomosoy
Posts: 1
Comments: 3
Soy, como soy
Categories
Tags
Copyright © 2024 Színes Web Ltd.