Links Contact Us About us Privacy Terms FAQ Add feedback Invite a friend Bookmark English Hungarian
air fire water earth

 

Marthy72's blog / Részlet a regényből / Kezdjük egy olyan fejezettel, ami érdekes lehet nektek. Talán. Tök jó lenne rá valami reakció!
Kezdjük egy olyan fejezettel, ami érdekes lehet nektek. Talán. Tök jó lenne rá valami reakció!
AprilApril 3 comments Részlet a regényből Részlet a regényből

A lakás üres volt, és hűvös. Borzasztó hőség lett kint, alig mozdult a levegő. A légkondi most igazi megváltás volt.
Ádi az előszoba falához szorította Szabit. Egészen közel hajolt hozzá, a szemébe nézett.
- Mi az? - kérdezte Szabi, bár pontosan tudta, mit jelent ez a nézés.
- Nézhetlek, amíg zuhanyozol? - felelte Ádám rekedten.
- De te nem jössz? - Nem. Csináld úgy, mintha egyedül lennél! - Kukkoló vagy? - súgta a szájába Szabi. Tetszett neki az ötlet; kellően őrülten hangzott.
Ádám lekuporodott a fürdőszoba sarkába: - Nem vagyok itt, oké?
Szabi kibújt a pólójából, levette a rövidnadrágot, aztán tanácstalanul körülnézett. Toporgott egy darabig a wc előtt, majd megrántotta a vállát, és elszántan belepisilt.
Ádám a hideg csempéhez döntötte a fejét. Soha nem gondolta, hogy Szabi ezt bevállalja! Néha elgondolkodott, hogy vajon így megváltozott-e, amióta együtt vannak, vagy mindig is ilyen volt, csak nem ismerte ennyire.
Közben Szabi belépett a zuhanyfülkébe, és megeresztette a vizet. Ádám elgyönyörködött a testében. Ugrált a karizma, ahogy szappanozta magát, a bőre világosbarna volt, csak a kerek feneke fehérlett.
Majdnem teljesen hideg volt a víz, Szabit mégis elöntötte a forróság, ahogy érezte magán Ádi tekintetét. Felizgatta ez a helyzet. Nem nézett a fiúra, csak félig felé fordult, és játszani kezdett saját magával. Felakasztotta a zuhanyt, a víz nagy csobogással folyt végig a hátán. Egyik kezével a falnak támaszkodott, a másikkal gyorsított a tempón. Elfogyott a levegője, csukott szemmel, remegve élvezett el.
Lihegve lemosta magát, és ahogy kirázta a szeméből a vizet, meglátta Ádámot. Keze a nadrágjában volt.
Szabi elzárta a vizet, a törölközőt a földre dobta, és a fiú mellé telepedett. Lecibálta róla a ruhát, és rávetette magát.
- Megőrjítesz! - zihálta Ádám. - Nem ez volt a cél, te perverz kukkoló? - nézett fel rá Szabi, miközben lassan nyalogatni kezdte. - Izzadt vagyok! - húzódott el ő. - Nem érdekel!
- Menjünk vissza a víz alá! - ugrott fel Ádám. - Auu! Ilyen hideggel zuhanyoztál?
- Így is melegem volt - harapdálta a fülét Szabi.
Ádám felemelte a karját, hagyta, hogy a másik végigdörzsölje a szivaccsal. Amikor a farkához ért, felszisszent. Szabi megmarkolta, és verni kezdte. Ádi háta ívben megfeszült:
- Abba ne hagyd! - kérte. Nem kellett sok, az előző látvány felizgatta annyira, hogy néhány húzás után elmenjen.
Elzárták a vizet, magukra kapták a törölközőt, és egymást csókolva besiettek a szobába. Ádám az ágyra húzta Szabit, és nyalogatni kezdte: - Mit műveltél a zuhany alatt, hm? - Tetszett neked? - Imádtam! Gyönyörű vagy!
Mindketten újra kőkemények voltak. Ádám ráhasalt, összedörzsölték a farkukat, miközben hevesen csókolták egymást. Ütemesen mozgatta a csípőjét; a mennyországban érezte magát, ahogy Szabi ott zihált alatta.
Egyszer csak a fiú legurította magáról, megfordult, hogy mindketten elérjék a másikat, és keményen szopni kezdte Ádámot. Ahogy megérezte, hogy ő is ugyanezt teszi, mormogni kezdett. Hát még, amikor az ujjai egyre beljebb kalandoztak a nyílásába! Ádám a szopás ütemére ujjazta. Szabi nem bírt tovább kétfelé figyelni, hanyatt fordult, felhúzta a lábát. Ádi a másik kezével megkereste a síkosítót, és kinyomott egy nagy adagot, majd bevezette a második ujját is. Szabi lehunyt szemmel élvezte, ahogy egyre jobban kitágította. Remegett, tudta, hogy mi következik. Alig várta, hogy Ádám behatoljon végre.
- Most megduglak, kicsim! - duruzsolta Ádi a fülébe, miközben felhúzta az óvszert.
- Gyere, gyere! - kérlelte izgatottan Szabi. Ahogy megérezte a merev farka hegyét, egy pillanatra összerezzent. - Lazíts! - súgta Ádám két csók között, és óvatosan, de erősen nyomni kezdte befelé. Látta Szabi arcán, hogy mit érez, de tudta, hogy a fájdalom mindjárt gyönyörbe vált: - Nem fogom abbahagyni! - mondta, amivel teljesen felkorbácsolta őt. A fiú feljebb húzta a térdeit, és magába fogadta Ádám falloszát. Egyszerre sóhajtottak föl. Összenéztek, Szabi bólintott. Ádám lassan mozogni kezdett benne, ő pedig egyre jobban élvezte. Eljött az a pont, amikor az se érdekelte volna, ha bárki rájuk nyit, annyira nem tudott már magáról. Ádám nyakán végiggurultak a verejtékcseppek, alig merte elhinni, mit csinál. A tudatalattija legmélyén egy pillanatra felidéződött benne Geri utolsó mondata, ahogy azt kívánta neki, ezt azzal élje át, akit nagyon szeret.
Felhúzta ülésbe Szabit, egymással szemben, teljesen összeforrva szerelmeskedtek. Szabi megfogta a farkát, és az Ádám diktálta ütemre verni kezdte magának. Hangos sóhajok szakadtak ki mindkettejükből, ami egészen addig fokozódott, amíg szinte egyszerre fel nem robbantak.
Egymáson elnyúlva pihegtek, a redőny résein keresztül a késő délutáni fények narancsos árnyékot rajzoltak a testükre.
- Úristen Ádi! - szólalt meg nagy sokára Szabi.
- Jól vagy? - fordult felé Ádám, gyengéd aggódással a hangjában.
- Az nem kifejezés! - mosolygott rá a fiú.
Lehunyták a szemüket, és elaludtak. Alig fél óra telt csak el, amikor Viola és Ákos hazaértek.
- Itt vagytok, fiúk? - hallották a közeledő lépteket.
- Anyu, szia! Itt vagyunk, meztelenek vagyunk, és mozdulni se bírunk! - kiáltott ki Ádám vidáman.
Viola felnevetett: - Csinálok vacsorát!
- Nem vagy komplett! - súgta tettetett bosszúsággal Szabi.
- Nem mondtam igazat? - kacsintott Ádám, és hozzásimult.
- Ne közelíts! - Miért ne? - Mert bármikor újra tudnám kezdeni! - sóhajtott Szabi csillogó szemmel.
Ádám megcsókolta. - Tőlem mehet! - Éhen halok! - közölte Szabi, és előkereste a törölközőt az ágynemű alól. - Megyek zuhanyozni.
- Mehetek kukkolni? - nevetett Ádám.
- Meg ne próbáld!

Amíg Ádám volt a fürdőben, Szabi kiment Violához a konyhába. Lehajolt, megölelte, az asszony kedvesen belepuszilt a hajába.
A fiú benézett a sütőbe, ahol egy grillcsirke pirult. - Mennyei illata van! Mikor lesz kész?
- Én is farkaséhes vagyok szex után! - mondta Viola, mire Szabi megrázta a fejét, és vigyorogva annyit mondott: - Szörnyűek vagytok!

 

TagsTags:  
Comments

Description
Marthy72
Posts: 1
Comments: 3
Sziasztok! Ahogy a bemutatkozóban áll, egy regényen dolgozom, ami két 18 éves fiú szerelméről szól, de a fő célja az, hogy nyíltan lehessen beszélni ilyen dolgokról. Ezért az egyikük anyukája elég szókimondó. (amúgy úgy, mint én...)
Categories
Tags
Copyright © 2023 Színes Web Ltd.