Links Contact Us About us Privacy Terms FAQ Add feedback Invite a friend Bookmark English Hungarian
air fire water earth

 

Az embereknek legfeljebb kb. 10%-a lehet meleg.
NovemberNovember 1 comments Nem kategorizált Nem kategorizált

A modern kutatásokban az emberek kb. 1-2%-a vallja magát melegnek. Egy korábban kiírt szavazásom alapján. Mindössze az emberek 28%-a vallaná be egy felmérésben, hogy meleg. Így a tényleges arány kb. 7% körüli lehet.

Tehát, ha egy tömött buszon vannak 100-an, akkor jó eséllyel 7 másik meleggel együtt utazol. (Lehet körbenézni, hogy vajon melyik lehet az a 7...)

 

Másik érdekesség, hogy egy másik szavazás alapján a melegek kb. 28%-ának vannak alibi barátnői. Tehát, hogyha valaki nővel mutatkozik, még mindig van kb. 2% esélye, hogy meleg. Ezt különösen érdekesnek találtam, azt hittem, hogy ennél sokkal kisebb az arány.

TagsTags:  
Comments
 • Reserved89By Reserved89 3213 Days Ago
  0 points    
  Szia! Hm, ez az okfejtés elég sok sebből vérzik... Általában 2 és 10 százalék közé szokták tenni a melegek arányát. Ez azt jelenti, hogy legalább 2% szinte biztosan van, azaz minden 50. ember biztosan meleg. De egyetértek, ez rengeteg :D Pont ezért szeretem ezt a számot, mert ez olyan megdöbbentően magas. És a biszexuálisok aránya valószínűleg még magasabb.

  Nyilván nem vallaná be egy csomó meleg, hogy az - ez még a legszabadabb országokban is így van. Emiatt a pontos arányt nem ismerjük. 7% ugyanúgy lehet, mint 4% vagy akár 10.

  Az se mindegy, hogy kit nevezünk melegnek. A heterók valószínűleg minden biszexet is melegnek neveznének. Ha azokat is melegnek nevezzük, akik tinikorukban kipróbálnak ezt-azt egy azonos neművel, vagy azokat, akik fiú létükre felvesznek egy rózsaszín pólót, akkor az arány akár 40% is lehetne - azaz jóval több embert szoktak melegnek gúnyolni, mint ahányan valójában azok :)
  Reply to this comment

Description
___
Posts: 4
Comments: 4
Na jó rossz gombot nyomtam sikerült kitörölnöm a teljes előző blogot... That's all folks.
Categories
Tags
Copyright © 2023 Színes Web Ltd.