Links Contact Us About us Privacy Terms FAQ Add feedback Invite a friend Bookmark English Hungarian
air fire water earth

 

Atesz22's blog / Nem kategorizált / Bizalom - avagy kamu vagy nem kamu?
Bizalom - avagy kamu vagy nem kamu?
OctoberOctober 0 comments Nem kategorizált Nem kategorizált

Sziasztok! :)

 

Az elmúlt hónapokban, rengeteg embert ismertem meg. Rengeteg emberrel beszéltem, majd csalódtam benne. Néhány emberrel beszéltem, és ők barátaim lettek.

Nehéz bárkiben is vakon megbízni, baráttá fogadni, pláne ha nincs meg a legfontosabb dolog, ami kicsi közösségünkből hiányzik. A bátorság arra, hogy kicsit bízz, hogy találkozóra add a fejed.

Sokan vannak, akik valóban nem korrekt módon állnak a dolgokhoz, és kamu profillal regisztrálnak, de szerencsére nem mindenki olyan. Nehéz őket kiszűrni, legjobb módja egy bátor cselekedett, egy találkozó megbeszélése mondjuk egy gyorsétteremben nap közben. Nem biztos, hogy legjobb hely első találkozóra, ilyenkor nem is a romantika a lényeg, hanem hogy alap dolgokat tudj meg a másikról, például hogy tényleg ő volt a képen.

Én szerencsésnek érzem magam, mert ki tudom szűrni azt, aki kamu (80%-ban), meg azt aki nem, és ennek köszönhetően bátrabban állok neki egy-egy új ismeretségnek. Volt akiben csalódtam, volt akit tiltottam, volt akit legszívesebben lehordtam volna a sárga földig, de több olyan is volt, aki korrekt módon állt a dolgokhoz. És ezek nagyrésze barát már, merek velük bátran mutatkozni, szórakozni, közös programokat szervezni! :)

Ilyen program volt például a most hétvégi (2016.10.01) is. Nem discoban, nem túlzsúfolt helyen, hanem egy barátias, családias kis helyen a Dunától néhány méterre. De miért is volt jó ez a buli? Mert melegbarát a hely, az ember nyíltan táncolhat, ölelkezhet, beszélgethet. Senki nem fog senkit sem kinézni onnan. És szerencsésnek érzem magam, a társaság miatt.

Neveket nem mondok (aki megnézi a képeimet, úgyis tudja kikről van szó), de olyan fantasztikus embereket ismertem meg személyükben, akikben meg lehet bízni, akikre lehet építeni barátságot. Olyan emberek, akik nem fognak átverni (remélem:D). Ő nekik köszönhető, hogy a kezdeti ismerkedési nehézségek ellenére továbbra is nyílt merek maradni emberekkel, továbbra is merek kezdeményezni és nem bánom, ha valaki kezdeményez.

Két okból írtam le ezt :

1. Merjetek kezdeményezni, találkozni emberekkel, lehet jól sül el a dolog!

2. Mert unatkoztam! :D

 

Na pacsi! :D

TagsTags:  
Comments
  • There are no comments yet

Description
Atesz22
Posts: 2
Comments: 14
A napokban
Categories
Tags
Copyright © 2024 Színes Web Ltd.