Linkek Kapcsolat Kik vagyunk? Adatvédelem Szabályok GYÍK Történet mentése Hívd meg egy barátod Könyvjelző English Hungarian
air fire water earth

 

Így írtok ti
márciusmárcius 0 Hozzászólás Nem kategorizált Nem kategorizált

Terveztem egy posztot a legviccesebb profilszövegekből, amikkel eddig találkoztam. Még nincs kész... De közben találtam rá erre a pár gyöngyszemre:

 

Üdv! Szexet keresek, de nem akárkivel. Véknyak vagy sportosak 18-28 között! Thx. (Túl sok itt a beteg, bizonytalan, hülye, bunkó állat...tehát nem ember, állat. Ahhoz hogy ember legyen vki el kell jutni egy szintre!)

Neked nem kockahasúra, hanem egy sármos negyvenesre van szükséged! Aktív nős pasi vagyok. Csak hétköznap délután érek rá és nincs helyem. :-(

A profilomon mindenki örömet okoz nekem. Egyesek azzal, hogy rákattintanak, mások azzal, hogy bezárják.

(Ugyanennek a menőbb English változata:) I like long walks, especially when they are taken by people who annoy me.

Aki 9 éve nem talált magának itt párt, az szerintem vagy magában keresse a hibát, vagy máshol keresgéljen... ez az én őszinte véleményem!

Sziasztok, nyitott fiu vagyok keményebb fantáziálásokra is.

Néma gyereknek apja se szopja a faszát!

Az ÉRTEM üzenetek a kommunikációs folyamat végét jelzik számomra a másik fél részéről. Ha nem vagy képes valami érdemit válaszolni, akkor nyilván én sem fogom magam törni Érted. Érted? Értem.

mindenki megköveteli, hogy márpedig neki egy különleges üzenetet kell írni mert ő nem is tudom kicsoda... hmmm. de mindannyian tudjuk, hogy két pasi között a figyelem felkeltéséhez az is kurvára elég, ha küld egy képet, !ami tetszik!. utána úgy is elválik pár mondat után, hogy agy is lötyög-e a szem mögött, avagy felejtős

Nekem is lenne okom keseregni, de valahogy nem vagyok rá alkalmas. Én boldogságra születtem. :)

Várok az igazira , bár szerintem az én igazimat elbaszta egy busz vagy valami :)

Továbbevezve elárulom, hogy számomra egy párkapcsolat nem a „Ha már megbasztalak elárulod a neved?” séma alapján épül fel.

(Egy külföldön élő magyar srác hazalátogatott, és itthon keresett magának valami kalandot a következő szöveggel:) Szexrandikról. Erről már leírtam a személyes álláspontomat. Az intézményét elutasítom, és minden művelője a tökéletes ösztönlényi szintre degradálja le magát egy-két tartalom nélküli szexrandival. (Tíz sorral lentebb:) Mivel itthon nem sokáig vagyok, ezért családdal és barátokkal is sok időt töltök, valamint edzek keményen (legalábbis igyekszem), ezért temérdek időm nincsen.

(A párttag:) Értelmes, egészsséges, normális gondolkodású ( = nem szoclib !!!) emberkék társaságát keresem.

Az ideális pasi akik bejönnek, azok néha ki is mennek ;)

Ez nehezebb lesz, mint gondoltam. Miért csak félszavakat írsz? Miért nem kérdezel vissza soha? Miért kérsz rögtön a faszomról képet? Miért nem vagy kedves, és miért vagy ilyen flegma és keserű? Miért?

Keresem a pozitív, nyitott, inteligens, céltudatos emberek társaságát!

(A költő:) csillapithatatlan sexualis vagyimat csillapitsd

Kezelj minden helyzetet úgy, mint egy kutya. Amit nem tudsz megenni, megdugni, vagy elásni, azt hugyozd le, és menj tovább.

Olyan embert keresek akinek fontos a hobbija még ha nem is tudja mi az amit akar csinálni.

CimkékCimkék:  
Hozzászólások
  • Nincsenek hozzászólások

Leírás
Reserved89
Bejegyzés: 23
Hozzászólások: 71
társkeresés és egyéb katasztrófák
Kategóriák
Cimkék
Copyright © 2024 Színes Web Kft.