Links Contact Us About us Privacy Terms FAQ Add feedback Invite a friend Bookmark English Hungarian
air fire water earth

 

Mostanában
DecemberDecember 14 comments Nem kategorizált Nem kategorizált

Nem akartam írni hasonlót, de a napokban mintha az emberek megbolondultak volna!

 

Az rendben van, hogy a profilszövegeket senki nem olvassa el, pedig feltűntettem, hogy kép nélkül senki NE írjon, vagy lehessen privát képére engedélyt kérni!

Felhasználó neveket direkt nemfogok írni!

3-4 napja kaptam egy csókot, mivel azzal szart sem érek, ezért viszonoztam! Aztán jött az üzi, hogy szimpatikus vagyok, kérjek privát fotó engedélyt. Két kép, egyiken az illető arca, másikon a farka. Ezután írtam neki egy udvarias levelet, mire még aznap jött a válasz, hogy játszanék-e vele. Emellé jött egy barát felkérés, meg egy újabb csók.

Mind a kettőt töröltem, majd írtam ismét egy udvarias levelet, hogy nem játszótársat keresek és két szóváltás után ne jelölgessen barátnak, jött a sértődés és az üzik törlése. Nem, nem írt volna újabb levelet, nem értette a célzást, hogy előtte kicsit dumáljunk, utána még talán "játszótársak" is lehetünk!  De ez van, nélküle sem lesznek a napjaim unalmasak.

Másnap jön egy kép nélküli személytől egy üzenet, melyben kifejti, hogy mennyire szimpi vagyok számára, szívesen találkozna velem. Mondtam jó, küldjön képet, aznap este úgyis megyek be kicsiny fővárosunkba, találkozhatunk. Válasz erre semmi. De jött egy privát fotó kérelem. Emberek, kép nélkül ráírsz valakire, akiről van fent kép, ne légy már oly bunkó és telhetetlen, hogy még privát fotót is kérj! Ment a kukába a kérés, ahogy azt kell.

Következőnap. Jön egy csók. Kép nincs, profilszöveg nincs. Jó, csók még mindig semmit sem ér, viszonoztam. De eszi is a fene, később jött ugyanettől a személytől csók, de csatolt hozzá privát fotó kérelmet is. NEM, nem az hogy üzenetet ír, és e-mail címet vagy valamit kér, hogy ő is küldjön képet! NEM, még ő a mohó, és mégtöbbet akar a semmiért cserébe.

Összegezve! Nem azért akarok illetőkről képet látni, hogy az alapján elküldjem a picsába. Bár aki a farkát, a fenekét és egyéb hasonló képeket rejt privátban, azokat mégis csak elhajtom. Azért kell egy kép, egy olyan kép, amint arc is van, hogy lássam a szemét. Lehet én vagyok csak ilyen primitív, szemtelen kis hülyegyerek, hogy szeretem látni, magam elé képzelni annak az arcát, akivel beszélgetek, de szerintem ez nem nagy kérés.

NEM, mostantól NEM válaszolok senkinek, aki nem tud normálisan megfogalmzani egy átkozott levelet és nincs fent képe.

NEM, nem fogok csókokra válaszolni, ha kezdeményezni akar valaki, akkor írjon üzit.

NEM, nem érdekel, hogy ez a három ember, ha ezeket olvassa megsértődik. Szerintem nem voltam nagyon bunkó. Így is már olyan listám van, akik segbe akarnak rúgni (igen, rúgni), hogy három emberrel több vagy kevesebb, nem számít!

Úgysem olvassa el ezt senki, de legalább kiadtam magamból a gondolataimat!

TagsTags:  
Comments
 • xeronBy xeron 3092 Days Ago
  1 point    
 • _CerkaBy _Cerka 3087 Days Ago
  0 points    
  Mindenki tudja, látja, de leginkább a saját bőrén tapasztalja a problémát. Ugyanakor igen kevesen vannak olyanok, akik felteszik maguknak a kérdést, miszerint: Teszek én valamit ez ellen a gyakorlat ellen?
  Nagyjából 1%-ra tippelnék.
  Mondjuk az üzenetváltás nélküli privát fotó kérésekkel a törlésen kívül én sem tudok mit kezdeni.
 • By Anonymous 3064 Days Ago
  0 points    
  Teljesen igazad van. Sajnos a tendencia, hogy az alapvető emberi viselkedés a béka segge alatt van. De ugyanígy vagyok vele, hogy mit várhatsz egy olyan embertől, aki egy épkézlab mondatot képtelen megfogalmazni. Ha meg megsértődik ilyenen valaki, szerinten az legyen az ő baja. ;)
 • harlekinBy harlekin 3060 Days Ago
  1 point    
  Atesz22 érdekes, ezeket a dolgokat én is így gondolom :)
  Sajnos egyre több az ilyen így egyre jobban elszigetelődnek a normálisabbak is, mert indiszkrét hangulatú lesznek az ilyen oldalak!
  Az lenne a legjobb, ha az oldalon régi (2-3)tagok viszont jelölése adna képnézegetési esélyt, ha képet is tenne fel az illető! és a privát csak akkor jelenne meg, ha a másik is kiadja a privát képeit!
  Sok esetben nem adtak ígéret ellenére képet, de amúgy legalább a másik jellemezte magát ezzel!
  Na Szép Napot Mindenkinek!
 • ginoskacBy ginoskac 3055 Days Ago
  1 point    
  Nem vagy pimasz meg szemtelen sem! Alap dolog hogy ha szeretne az illető valamit legalább képet küld. Én is szeretem látni azt akivel beszélgetek!

Description
Atesz22
Posts: 2
Comments: 14
A napokban
Categories
Tags
Copyright © 2024 Színes Web Ltd.