Links Contact Us About us Privacy Terms FAQ Add feedback Invite a friend Bookmark English Hungarian
air fire water earth

 

Reserved89's blog / Nem kategorizált / Vona Gábor felesége szerint Vona Gábor nem buzi
Vona Gábor felesége szerint Vona Gábor nem buzi
NovemberNovember 1 comments Nem kategorizált Nem kategorizált

Vona Gábor felesége kijelentette, hogy véleménye szerint Vona Gábor sohasem csalta meg őt férfiakkal, legalábbis abban az időszakban, amikor jegyben jártak:

 

A kormánypárti sajtóban tálalt legfrissebb „hír" szerint Gábor homoszexuális orgiák rendszeres résztvevője volt egyetemista korában. Abban az időben, amikor már javában jegyben jártunk.
(Forrás: Vona feleségének Facebook-oldala)

 

Vona Gábor azóta kijelentette, hogy (nem túl meglepő módon) heteroszexuálisnak tartja magát, és erre (nem túl meglepő módon) büszke is. Abban az időben, amit Terry Black említett, valóban járt értelmiségi találkozókra, mégpedig az Orbán Viktor vezette Szövetség a Nemzetért polgári körbe, de ott semmi olyan tevékenységet nem tapasztalt, amiről Terry Black beszélt.

 

Az egész vihar egy kanár vízben ügy egyébként nem sokkal azután kezdődött, hogy Vona Gábor ultimátumot adott Orbánnak a tervezett népszavazós alkotmánymódosítás kapcsán, Orbán pedig ezzel nem tudott mit kezdeni. El is bukta a módosítást.

 

Kíváncsian várjuk, hogy a folytatásban Vona Gábor milyen más tulajdonságára lesz büszke. Vajon a hajszínére, vagy az emésztésére?

TagsTags:  
Comments
  • lac37By lac37 2632 Days Ago
    0 points    
    Vona Gábor egy nevetséges paprikajancs,i az ásotthalmi polgármesterrel együtt. Meg a többi jobbikos és kdnp-s se jobb akik a régi bigott vallásos világot szeretnék visszahozni ahol minden tiltott és üldözhető.
    Reply to this comment

Description
Reserved89
Posts: 23
Comments: 71
társkeresés és egyéb katasztrófák
Categories
Tags
Copyright © 2024 Színes Web Ltd.