Linkek Kapcsolat Kik vagyunk? Adatvédelem Szabályok GYÍK Történet mentése Hívd meg egy barátod Könyvjelző English Hungarian
air fire water earth

 

Blog - kroland1990 blogja / Nem kategorizált - Bejegyzés
augusztusaugusztus 1 Hozzászólás Nem kategorizált Nem kategorizált

Ez az első Blogom és ha minden igaz az utolsó is.

Ezt azért irom mert nem tudom magamba tartani amit az elmult 2 órában tudtam meg. 4 évig jártam egy osztályba egy sráccal és azóta mondhatom nagyon jó barátok vagyunk, de nem anyira hogy a legféltetebb titkomat elmondhassam neki. Azt hogy meleg vagyok.

Ma barangoltam egy társkereső oldalon és ott nagyon nagy megleődésemre a látogatóim között őt látom. mivel azon az oldalon nem tudtam neki levelet irni és az adatlapjához sem tutam hozzá szolni ezért irtam a saját bemutatkozásom hoz neki irtam egy megjegyzést amit remélem el fog olvasni és remélem válaszolni is fog rá. Nem tudom hogy most mit tegyek?????

Szoljak neki hogy ismerem vagy netán maradjak ismeretlen?????????????????????

Amikor egy osztályba jártunk akkor negyon el tudtuk hülyülni minden kis apróségon és néha nagyon buzisan is viselkedtünk. És ekkor sem esetle hogy ő is meleg.HA tudtam volna ezt akkor sokmindent megtudtam volna beszélni vele, de igy nem tudom hogy mi lesz. Az én és a saját gondunkat, bajunkat, életünket, örömünket, bánatunkat, melyeket egy-egy pasihoz lehet kötni.

Csak ennyit akartam elmondani azaz leirni és remélem nem okozok ezzel senkinek semmi bajt.

CimkékCimkék: barát 
Leírás
kroland1990
Bejegyzés: 1
Hozzászólások: 1
Azt mit már rég tudott a tudatalattim
Kategóriák
Cimkék
1 barát (1)
Copyright © 2024 Színes Web Kft.