Links Contact Us About us Privacy Terms FAQ Add feedback Invite a friend Bookmark English Hungarian
air fire water earth

 

Tags -
this blog only for friends
2013. February 17.2013. February 17.  6 comments  Nem kategorizált

Lehet, hogy Ádám és Éva szétválasztása, teljes mértékben, nem sikerült Istennek?

 

Vannak olyan férfiak, akik nők szeretnének lenni. Vannak olyanok is, akik nő létükre férfi módra viselkednek, vagy férfinak szeretnék látni magukat és ezért még az átoperálást is hajlandók vállalni.

 

Vannak olyanok, akik a saját nemüket szeretik vagy a másik nemhez vonzódnak úgy, hogy közben hozzájuk tartozónak érzik magukat.

 

Én férfi vagyok, és férfinek is érzem magamat. De szeretek női cuccokat hordani függetlenül attól, hogy bennük nem leszek kevésbé férfias, vagy jobban nőies.

 

Valahogy bizonyos lelki kielégülést okoz a női fehérnemű hordása. No, meg olcsóbb is, mint a megfelelő férfi cucc.

 

Hordok bugyit, tangát, hálóinget,, szoknyát, ruhát, harisnyanadrágot, térdharisnyát, leginget, néha még melltartót vagy body-t is. Jól érzem magam bennük, még úgy is, ha nem látja rajtam kívül senki, mert a ruháim alatt vannak.

 

Persze, van olyan vágyam, hogy más is lássa, de ez a vágy nem olyan erős, hogy mutogassam az utcán magamat fűnek-fának bennük.

 

Mostanában egy újabb szenvedély társult az előbbiekhez. A pelenkahordás! Vannak olyan napok, mikor ínkontinens vagyok. Ilyenkor általában a legrosszabb időpontban és helyen történik meg a baj. Ezt szerettem volna elkerülni, így keresni kezdtem a neten, milyen lehetőségeim vannak. Vettem felnőtt pelenkát, de az inkább fekvő betegek részére való. Végül találtam bebújós, nagyméretű nadrágpelust, ami nappali használatra is alkalmas. Olcsó, többször felhasználható, ha az ember lehúzza, amikor a WC-n végzi a dolgát, vagy ha nincs épp inkontinenciája.

 

Ezt használom most is. Nem csörög, nem zizeg, nem lehet látni kívülről, hogy rajtam van. Erre húzok egy női alakformáló alsót, ami teljesen eltakarja. Télen, mikor hideg van, egy alsónadrágot húzok a pelus alá, ezzel megnövelem a pelenka hordási idejét, mert az alsó bugyit naponta lehet cserélni és a pelust csak akkor, mikor elszennyeződik.

 

Éjjeli használatra a régi, ragasztószalagos pelenkát használom, mert az nem csak inkontinenciás betét, abba több fér és kisebb a kockázata, hogy mellette kifolyik és beszennyezi a pizsamát, ágyneműt.

 

De a megszokás nagy úr! Fekve, alvás közben, nem tudok a pelenkába pisilni, kakilni. Ahhoz fel kell ébredni és koncentrálni. Ráadásul csak oldalra fordulva megy. A telepisilt pelusban kellemes tartózkodni, járkálni, feküdni. Kellemesen melegíti altestemet.

 

Olvastam az Interneten, hogy a japán nők egy jó része pelenkában jár dolgozni, mert nem kell megszakítani a munkáját, ha pisilnie kell. Én is, ha nagyobb távolságra utazom kocsival, az éjszakai pelenkát teszem magamra, mert akkor sehol nem kell megállni, pisiszünet miatt!

 

Tags:   

Description
passzivsanyi
Posts: 4
Comments: 15
Megtörtént és lehetségesnek vélt esetek, álmaim, vágyaim, történeteim.
Categories
Tags
1 szex (1)
1 nyilvános (1)
Copyright © 2024 Színes Web Ltd.