Links Contact Us About us Privacy Terms FAQ Add feedback Invite a friend Bookmark English Hungarian
air fire water earth

 

JuneJune 1 comments Nem kategorizált Nem kategorizált

Társkeresés. Na de ilyen "emberek" közt?
(Igaz történet)

 

Szereplők:

László (Barom)

Egy harmincas éveinek végéhez közeledő, 
kapuzárási pánikban szenvedő férfi, továbbiakban "Barom"

 

Dávid (Én)

Azaz én, aki egyszerűen csak egy komoly gondolkodású,
normális párt szeretne találni magának, de mindig a hülyék fogja ki.

 

Barom:

Szia! Ha gondolod, vegyük fel a kapcsolatot. Nagyon klassz vagy! Jó lenne megismerni! Mint sejted, hogy így elsőre, ismeretlenül elég nehéz érdemi dolgokat írni, csak tapogatódzni tudunk az ismerkedésben, hisz nem tudhatjuk, hogy a Másikat mi érdekli közelebbről. Elérsz az utazasbp@citromail.hu msn címen. Tőlem telefonon is beszélhetünk, hisz az jóval közvetlenebb, és a másik sokkal komolyabb megismerési lehetőségét kínálja fel. Temészetesen tudom, hogy a legfontosabb, és legtöbbet mondóbb a személyes találkozás. Én ettől sem zárkózom el. Próbáljuk meg. Ami látszik belőled, az nagyon aranyos! A képcsere is megoldható. Nem a kor a minden. Van annál sokkal fontosabb dolog is.

Várom jelentkezésed: Laci

 

Én:

Szia! Köszönöm, hogy írtál de sajnos el kell utasítsalak. Bizonyára érdekes személy vagy te is, akit érdemes lenne megismerni, de jelenleg egy kérdés foglalkoztat nagyon, az pedig a MINEK? Baráttal mondhatni már tele van a padlás, akik jobbára a haver kategóriába sem illenek bele, ezért inkább nem is kezdek ismerkedni olyan pasikkal akik Pesten, vagy még messzebb laknak.
Remélem megértesz.
Üdv.: Dávid.

 

Barom:

Van nevem, azon szólíts először is!!!! Utasítani te itt snekit sem utasíthatsz! max. csak kérhetsz! mert tes em vagy semmi! itt mindneki egyenlő!!!! Nem értelek, miért vagy itt!!!!

 

Én:

Először is szedjél hangyát ha ideges vagy, másodszor meg nem fogok vitatkozni veled. Ha nem bírod elviselni, hogy elutasít valaki, kösd fel magad :D Ezt már egyszer eljátszottuk nem rég...

 

Barom:

seggfekém! anyád hngyázott, mikor téged kiszart! Én csak a TÉNYEKET írom!!!! ha fáj, nehezen viseled, akkor kezetsed magad!!!

 

Én:

Durva ez az elmebaj amiben szenvedsz.. Mindenesetre örömmel beszélgetek ilyen genetikai hulladékokkal :) Na mesélj mizumizumizu? :D A Tényeket nem te írod, hanem a TV2-ben a hírszerkesztő :D

 

Barom:

Látni, a tükörbe néztél!!! De legalább ne fertőzz!!!!

 

Én:

Fuh bammeg de gyengék a poénjaid :-/ Azt hittem legalább nevetni fogok a válaszon, de ez... kritikán aluli :D

 

Barom:

Én mindíg véresen komolyan beszélek! Így lepleztelek le most is!!!! Fáj az IGAZSÁG! Látni! Ilyen ronda pofáddal nem is csodálom, hogy kisebbségi érzést színlelve, megelőzöd a nagyobb pofára esést! De elég gyenge élvezet!!!

 

Én:

Ez nálad a kapuzárási pánik mellékhatása? 37 évesen nem szégyen ez, de azért próbálhatnál uralkodni rajta, vagy kérhetnél segítséget. Állítólag az elektrosokk terápia hatásos szokott lenni. Mássz fel egy vonat tetejére, ott ingyen van kezelés. Tuti hatásos. Ahhoz képest, hogy az első levélben még aranyos voltam, elég hamar eljutottunk oda, hogy csúnya lettem... :D Drága Laci, ha más még nem mondta akkor én közlöm veled: BETEG VAGY BAMMEG :D Ezen meg sajna csak a kötél, vagy a 25.000V segít :(

 

Szomorú, hogy majd fél órát pazaroltam a szabadidőmből erre... De úgy gondoltam ezt meg kell osztanom veletek!

Annyit azért még illik megjegyezni, hogy miután felhergelődött a fiatalember, helyesírása láthatóan romlott, illetve a mondatok sem voltak olyan szépen felépítve, mint az elején. :D Csodálatos! :D

 

*breaking news* :D (a barom válaszol)

Barom:

seggfejkém!
Gyere , és szopj le!!! Én igeinis NAGYON JÓL BÍROM!!!
Megszégyenítettem már sokszor sok ilyen kis szarospöcsedéket mint te!!! amely féltékeny!!!
szétrobban a gané pofád, ha AZ megindul!!!

TagsTags: barom beteg hülye pasi társ 
AprilApril 1 comments Nem kategorizált Nem kategorizált


                              
    Április 4. 21:35    
                              
Ekkor szívtam el az utolsó cigimet, egy szál kék szofit... :D Sokszor próbálkoztam már a leszokással de nagyon nem ment. Most úgy látszik sikerülni fog! :) Tényleg igaz az, hogyha kitűzünk magunk elé egy célt és állandóan mondogatjuk, hogy sikerülni fog, az nagyban hozzájárul a sikerhez :) Nem mondom hogy nem hiányzik, mert néha nagyon is jó lenne elszívni egy szálat de ez pár perc alatt el is múlik. Ami aggaszt, hogy evéssel pótolom a cigi hiányát :D Igaz 10-15kg simán rám fér (190cm/62kg) de nem akarok felszedni túl sokat sem. Minden esetre büszke vagyok magamra, mert sikerült megállnom, hogy rágyújtsak :) Ezzel talán az esélyeim is nőttek a társkeresésben, bár ez izgat legkevésbé most :) Lényeg hogy 3 nap elteltével máris érződik a pozitív hatása a nem dohányzásnak! :)

TagsTags: cigi 
Description
_David_
Posts: 2
Comments: 2
Mittudomén'
Categories
Tags
1 cigi (1)
1 barom (1)
1 beteg (1)
1 hülye (1)
1 pasi (1)
1 társ (1)
Copyright © 2024 Színes Web Ltd.