Linkek Kapcsolat Kik vagyunk? Adatvédelem Szabályok GYÍK Történet mentése Hívd meg egy barátod Könyvjelző English Hungarian
air fire water earth

 

Titusz blogja / Nem kategorizált / Miért csökken rohamosan az oldalon regisztráltak száma?
Miért csökken rohamosan az oldalon regisztráltak száma?
szeptemberszeptember 10 Hozzászólás Nem kategorizált Nem kategorizált

Kedves Olvasók és jobbérzésű Tagtársak!!!

Elgondolkodtató kérdéseket kívánnék itt feszegetni! Az oldalra regisztrált taglétszám néhány évvel ezelőtt a 10.000-t is meghaladta. Napjainkra 6.000 alá csökkent! Az életérzés jogi megítélése terén történt jelentős változásoknak köszönhetően erős korlátozásokkal körítve az alsó korhatár 12. életév betöltésére csökkent, amelyet kritikus véleményem miatt most nem kívánok részletezni! Viszont a tagtársak egymás közötti viszonyának megítélésében eléggé zuhanó repülésre jellemző kedvezőtlen tendencia akar eluralkodni. Kezdeném a saját maga eladására bevetett eszközökkel. Alapigazságként fogadom el, hogy a jó bornak nem kell cégér! Ennek értelmében elsősorban a bemutatkozó szöveg választékosságára és a jövendő társa iránti realizálható elvárásokra koncentrálok. Nem véletlenül jelöltem meg 24 évben az alsó korhatárt. Ezt elérve megítélésem szerint valaki nemcsak biológiailag. hanem szellemileg és érzelmileg is érettnek tekinthető, valamint a szülői befolyás alól is már ki tudta vonni magát! A felnövekedés során szerzett élettapasztalatra támaszkodva nem zárható ki a korábban megszerzett teljeskörű érettség! A nyilvánosan feltett fénykép többre nem jó, hogy az első találkozás alkalmával felismerhető legyen! Mivel létezik olyan oldal is, amelyen regisztrált tagság nélkül a név nélkül kiposztolt arcképek alapján bárki felismerhető, ezáltal teljesen ismeretlen személyek rosszindulatának köszönhetően nemtelen támadások méltatlan célkeresztjébe juttathatják! Ennek elhárítására a legjobb megoldás a privátlevelezésben megadott e-mail elérhetőség útján történő hozzájutási lehetőség. Szemérmetlenül meztelen fotók kiposztolására még léteznek olyan oldalak, amelyeken egész csokorra való sorozatot lehet közkinccsé tenni! Ilyen tartalomhoz élőben 2 félekép biztosítok élményt. Eljöhet velem olyan nyilvános helyre, ahol megfelelő környezetben az ottani szokásoknak viszolygás nélkül aláveti magát és nem tesz hangosan oda nem illő megjegyzéseket. Ha mindkettőnk szabad akaratával egyezően kialakul közöttünk egy kölcsönös vonzalom, akkor az erőszak- és kötelező előírásoktól mentes teljeskörű testi kapcsolat számára is nyitottá válok! Igazából itt dől el, hogy lesz e folytatás, vagy valamilyen vonatkozásban kettéválnak útjaink! Az előbbi előfeltétele egy közösen átélt orgazmus! Ettől kezdve mindkettőnknek kölcsönösen felelősséget kell vállalnunk egymás iránt!

Lehetőleg névvel megjelölt elfogadható hangvételű válaszokat várok! Név nélkül küldött nyomdafestéket el nem bíró válaszokat haladéktalanul törölni fogom! 

Hozzászólások
 • Szerző: Névtelen 3597 Days Ago
  0 pont    
  Kedves Tagtárs!
  Szerintem a tagok / oldal látogatók száma egyenes arányban összefügg az érdeklődés arányával. Ez utóbbit talán nem szignifikánsan, de jellemzően befolyásolhatja az olyan tagok jelenléte mint ÖN, aki különös élvezetét leli sok éve más, regisztrált tagok ócsárlásában. Állítom ezt én, mint önnel soha kapcsolatba nem lépő, ám kötekedő modorának áldozatul váló tagja.
  Avagy:
  nézz már magadba.... pfffff........
 • Szerző: Névtelen 3597 Days Ago
  0 pont    
 • MelegSzerző: Meleg 3594 Days Ago
  0 pont    
  Véleményem szerint a tagság csökkenés a hirdetés megvonás és az idővel sokakon felmerülő, különböző okok amik arra késztetik végül hogy töröljék magukat mert minek vannak fent..stbstb..
  Anno 10k körül az oldal még fríssnek számított és bizonyára megvolt neki a meegfelelő reklámozása, illetve Anno még 10K elött volt 3-4K ezidőtájt kelt útjára a melegek elfogadása dolog.. ami mára már szépen virágzik, gondolok arra hogy mamár a barátok közt-ben is van meleg szereplő.. ahogyan a melegtéma egyre nagyobb hírnevet szerzett magának, úgy nött a meleg oldalak népessége is.: Fórumok, Ismeret terjesztők, Társkereső oldalak..
  Mivel egyszer minden alábhagy, így a melegtéma sem lehet midnig csúcson, ott volt, ez volt a 10K, jelenleg nincs parlagon és nem is lesz úgyvélem, de tény hogy vissza lett téve, mondhatni hetirendre.. és ezáltal a taglétszám is 10K-ról vissza esett egy normális, talán nevezhetjük stagnáló helyzetnek, ez lenne a mostani 5-6K.. :)

  ""Az alsó korhatár 12. életév betöltésére csökkent""-re pedig csak annyit fűznék, hogy a heterók az iskolában már 10-11 évesen csajoznak, úgyan így a melegek nem tehetnek?????!!!! o.o
  Ezt a fajta megkülönböztetést én nem bírom, ez olyan mint a feketék régen, istenem, attól hogy meleg vagyok nekem is jogom van 18. évem elött randizni.
  És mivel ez az egygetlen egy szintre valóban normális meleg társkereső oldal ami nálam Respect+ így gondolom hogy itt lesz elérhető a tiniknek hogy joguk legyen arra amire a heteró bajtársaiknak úgyan úgy megvan a mindenapi életben. :P

Leírás
Titusz
Bejegyzés: 2
Hozzászólások: 10
Ha a megjelölt terjedelmű tárhelyet nem engedi kitölteni, akkor semmi értelme az egésznek.
Kategóriák
Copyright © 2024 Színes Web Kft.