Links Contact Us About us Privacy Terms FAQ Add feedback Invite a friend Bookmark English Hungarian
air fire water earth

 

Tags - kezdet
2014. April 26.2014. April 26.  1 comments  Nem kategorizált

 Nem is tudom mikor éreztem először azt, hogy más vagyok mint az átlag, talán úgy 7-8 éves koromra tehető. Azon vettem észre magam, hogy a tekintetem megakad többször a fiúkon mint a lányokon, főleg deréktályban :) ami persze nem szégyen csak baj :p.

Elkezdtem leskelődni kb 13 évesen a fiúk, főleg az férfiak útán és ha netalán sikerrel jártam megtekinthettem egy farkat még ha pár másodpercre is az eszméletlenűl jó érzéssel töltött el aminek hatására az izgalmi állapotom elérte a maximumot, ha volt rá módom akkor adtam az érzésnek. Ez így ment egy jó ideig.

    Elkerűltem kolozsvárra a testnevelés és sport egyetemre amelyet végülis fél év útán abbahgytam különböző okok miatt, de leginkább annak okán, h megismerkedtem közelebbről az egyik tanárommal aki történetesen meleg volt és bejöttem neki. Éleinte én mint egy kis zöldfülü mit sem selytettem az egészről belementem a személyes találkozásba miútán egy órát beszélgettünk az irodályában négyszemközt. ( ha netalán érdekel valakit a folytatás jelezze) 

Tags: kezdet 

2013. January 11.2013. January 11.  0 comments  Történetem

A kezdet kezdete...

Nos, remélem az előző kis történet felkeltette néhány emberben az érdeklődést, mindenesetre, újabb bejegyzéssel tarkítanám a blogot. Ezúttal kicsit vissza az időbe, hiszen jól a közepébe csaptam az előző bejegyzéssel.

A kezdetek nem sokkal a 15. születésnapom utánra nyúlnak vissza. Ekkora már teljesen tisztában voltam azzal, hogy csak a fiúk indítanak be, a lányok sosem érdekeltek. Izgatottan vártam a középiskolai éveket, de még a tanév kezdete előtt lehetőségem nyílt arra, hogy egy fiúval lehessek. Nálam csak 3 hónappal volt fiatalabb, Krisztiánnak hívták és általánosban osztálytársam volt, ő azonban a középiskolát már Pesten kezdte, én pedig maradtam helyben. Úgy esett, hogy neki már az előző tanév elején elárultam: meleg vagyok. Jó barátok voltunk, és tudtam, bízhatok benne s így is lett. Egy forró nyári napon elmentem hozzájuk, hogy lefessük a bringámat, de a szülei éppen távozóban voltak, Krisz bátyjáékhoz mentek egy szomszéd városba. A bringámat kitoltam a hátsó udvarba, előkaptunk egy lepedőt és ráállítottuk a kerekeitől és egyéb kiegészítőktől megszabadított cangát, majd előkerült a spray. Nem tudom, említettem-e már, hogy forró nyári nap volt? Rövidnadrágban voltunk, Krisz egy trikóban, én viszont a pólómat félre dobva folytattam a munkát. Egész gyorsan megvolt, amikor Krisz véletlenül a mellkasomra fújt, én meg jól lebirkóztam, de nem volt szívem bosszút állni, inkább csak egy törcsit kértem és bevonultam a földszinti fürdőbe, Krisz pedig az ajtóban röhögött rajtam, amint a vízbe mártott törölközővel törölgettem magam, de ekkor észrevettem valamit a szemem sarkából: valami mintha kezdene kidomborodni a nadrágja alól, de tudtam, őt nem érdeklik a fiúk, és nem is akartam ezt felhozni. A hűtőből egy-egy hideg energiaitallal a kezünkben vonultunk fel a szobájába és kapcsoltuk be a gépet és nézelődtünk a neten, amikor is megmutatott egy honlapot, ahonnan pornót szokott letölteni.
- Tényleg, te szoktál pornót nézni? Van a neten meleg pornó? - kérdezte váratlanul.
- Persze, szoktam. De ha megnézed, ott oldalt a kategóriákban ott van, hogy Homo, nyílván melegpornó. - válaszoltam és az egérrel már rá is kattintottam, mire jó pár kép és videótalálátot dobott ki az oldal, láthatóan nagy örömömre.
- Ööö... mond csak... Te nem voltál még csajjal, igaz? - kérdeztem.
- Nem, csak párszor csókoloztunk Kingával, tudod, a 8 b-ből.
Némán bólintottam. Ekkor már régen azon járt az agyam, hogy nem lehet véletlen, hogy pornót jöttünk fel nézni.
- Neked amúgy mekkora? - nyögtem ki, és láttam, hogy kissé meglepődött a kérdésen, de rövid gondolkodás után válaszolt:
- Hm, nem is tudom, nem szoktam mérni. Miért, te szoktad? - kontrázott vissza, mire én heves bólintásba kezdtem egy kis mosollyal a szám szélén.
- 17 cm. - mondtam.
- Hm, szerintem akkora lehet nekem is. - felelte.
- Miért nem méred le? Nyugi, nem lesek. De itt van egy vonalzó, a tövéhez teszed és kész is.- mondtam és már a kezébe is vettem az asztalon heverő vonalzót. Ő rám nézett, és vállat vont, kikapta a kezemből a vonalzót és elvonult a szoba sarkába, kissé letolta a nadrágját, és láttam, hogy a fényezéshez használt mozdulatokkal keltette életre szerszámát, majd pár pillanattal később megszólalt:
- Nekem is 18! - csattant fel szinte örömittasan és felém fordult, kezében a farkával. Most először láttam élőben egy másik fiú farkát és mondanom se kell, rögtön hevesen vert a szívem, el is pirultam, és éreztem, az enyém is mocorogni kezdett, de rövid volt ez az idő, visszafordult majd elrakta.
- Lemegyek, iszok egy pohár vizet, kérsz valamit? - kérdezte.
- Nem köszi, nekem itt az energiaital. - mondtam és ezzel ő leindult az emeletről. Ekkor gyorsan megnéztem: fel sem volt bontva az energiaitala. Furcsálottam, de annyiban hagytam, tovább nézelődtem a pornó oldalon és egy nagyon jó pasit láttam meg és már kattintottam is a galériájára. Miközben nézelődtem, nem is hallottam, hogy visszaért és ott állt az ajtóba, kezem pedig a gatyában.
- Kérsz egy szendvicset? - szólalt meg hirtelen, én meg úgy megijedtem, hogy az egeret is lesodortam, éreztem, vörösen ég az arcom.
- Ööö... köszi, elfogadom. - ekkor a tányérral a kezébe odaült mellém. Láttam, hogy csak egy szenya van a tányéron, és ő megfelezte, majd némán elkezdtünk enni, míg ő visszalépett az oldalra és nézegette a meleg pasis képgalériákat. Mai napig nem tudom, hogyan jött ez, hogyan merítettem erőt hozzá, de megszólaltam:
- Figyu. Hallottam egy olyat, chaten mesélte egy srác, hogy ő meleg, de van egy haverja, aki hetero. És hogy párszor már... hogy is mondjam, lekapta a szájával, a tudod milyét... És hogy a másik srácot ez nem zavarja, mert szerinte, ha nem dugnak, akkor nem is meleg.
A hangom itt-ott kissé megremegetett, és kerültem is a szemkontaktust, miközben ezt mondtam, ráadásul, szánom-bánom, de nem is volt igaz ez az állítás, nem volt szó semmilyen chatről és srácról. Láttam, hogy kissé elvörösödött, felbontotta az energiaitalát és egy nagyot kortyolt belé, megköszörűlte a torkát és megszólalt:
- Hát ö... Nem is tudom. Szerintem azért ez durva, vagy nem?
- Hm, szerintem nem, én legalábbis biztosan megtenném.
- Tényleg?
Némán bólintottam.
- Figyi. Őszintén szólva, kiváncsi lennék rá, milyen mikor leszopnak. Csak nem tudom. Te fiú vagy, és ez nekem olyan furcsa lenne. És engem csak a csajok érdekelnek. És, és én nem is tudnám viszonozni. Ha érted, mire gondolok.
- Értem, persze. - remegve szóltam.
Ekkor felállt és behúzta a függönyt. Nem mintha a családi ház emeleti ablakán bárki beláthatott volna. Én is felálltam, a nadrág már igencsak feszített. Ő leült a gép elé, majd kilépett az oldalról és elindított egy népszerű akciójátékot. Míg a játék betöltődött, ezt mondta:
- Én elkezdek játszani, jó? És ha úgy érzem, hogy mehet, akkor szólok. De hogy legyen? Ide guggolsz, vagy hogy legyen? - kérdezte kissé idegesen.
- Nekem úgy jó, ha maradsz a székben és én akkor majd eléd guggolok. - mondtam. Eztán kiválasztotta, amit ki kellett választani a játékban, én pedig mellé ültem. Kb. már 5 perc telhetett el a játékból, mikor szólt:
- Azt hiszem jöhetsz. - és nyomta tovább a játékot, míg egyik kezével kissé lejjebb tolta a nadrágját. Ekkor én eléguggoltam, segítettem neki, hogy a bokájáig lehúzzuk a nadrágot de az alsó maradt. Megcsapott az a tipikus, nem tudok rá jobb szót: farokszag. És kellemesnek éreztem. Szinte beleborzongtam, a szívem a torkomban dobogott, a farkam kőkemény. Puszilgatni kezdtem rózsaszín, szűz makkját. Aztán mikor megkeményedett a farka, a számba vettem és a filmekben látott módon elkezdtem szopni, bár nem volt könnyű. Eltellt pár perc, míg eszembe jutott: mi lenne, ha szívnám is közben? Na most jött el az igazi katarzis, ahogyan a forró, édes farka a számban járt, a megfelelő tehnikával. Elég jól belejöttem és szinte észrevétlenül letoltam a nadrágomat és verni kezdtem magamnak. Kellett egy jó negyedóra, mikor éreztem, az egész teste megremeg s már percek óta nem játszik, csak nyög, és a következő pillanatban már jött is a fehér áldás. Fura, kissé kellemetlen, keserű íze volt, mégis tetszett és tovább szoptam a farkát, de pár pillanat múlva ő felállt, egy zsepivel megtörölte a farkát, én viszont tovább folytattam a farkam verését.
- Uhh, egy zsepit? Tudsz adni? - kérdeztem már a gyönyörhöz közel és ő a kezembe nyomott egyet. Láttam, hogy a szeme sarkából nézett engem, miközben vertem és elélveztem egy nagyot. Aztán kortyoltam egyet az energiaitalból és kimentem kezet mosni. Mire visszatértem, Krisz ott ült a gép előtt, de nem játszott.
- Valami gond van? - kérdeztem.
- Nem. Semmi. Csak... Huhh... Hát ez közel sem olyan volt, mint a maszti. - mondta.
- Hanem milyen? Rosszabb? - kérdeztem.
- Nem tudom jól leírni, de sokkalta jobb. Azt hittem, tovább ki tudok tartani, de muszáj volt már elmennem.
- Semmi baj. - mosolyogtam. - Én is nagyon élveztem, de én sem tudnám leírni, hogy milyen volt, egyszerűen élvezetes.
Odaléptem az íróasztalhoz közben és kezembe vettem az ébresztőórát. Oh, már 6 óra van! Lassan mennem kell haza. Szomorú lettem ettől és elmondtam Krisznek.
- Nem tudnál még maradni? Anyumék majd csak este 10-11 körül jönnek. Nem tudnál hazaszólni, hogy itt maradnál? - meglepődtem, mennyire izgatottan beszélt, nem akarta, hogy elmenjek!
- Hát, felhívhatom anyumat, hogy még maradnék.
- Az jó lenne!
Ezzel lementünk és én tárcsáztam a számot, szerencsére nyár volt, az előző nap sokat dolgoztam a zárt kertünkben, úgyhogy édesanyám nem bánta, ha maradok. Kimentünk, megnéztük a bicómat, aztán a garázsba mentünk, ahol egy dobozból előkerült egy doboz cigaretta.
- Nem találtam jobb helyet neki. - mosolygott. - Kérsz? - és felém nyújtotta a dobozt. Párszor már szívtam a bátyámtól lenyúlt cigarettát, úgyhogy nem féltem venni egyet, aztán tüzet is adott és ott füstöltünk a garázsba, míg ő a festéket rakta el.
- Tegnap a Sanyi hozott át filmeket, nem nézünk meg egyet? - kérdezte.
- Milyen filmeket?
- Az új Superman filmet például. Még nem láttam.
- Én láttam. Nem rossz, csak kicsit hosszú. - replikáztam vissza.
Ekkor megcsörrent a telefon így ő visszament a házba, míg én az utolsó slukkokat szívtam a cigimből. Nem akartam filmezni. Valami mást akartam, többet. Pár perc múlva visszajött, a szülei voltak, hogy ne felejtse el bezárni a bejárati ajtót. Így is tett, majd elindultunk az emeletre a szobájába. Ő leült a gépe mellé és egy kis trance zenét nyomatott, míg én a könyvespolcán nézelődtem, Egyszercsak megszólalt:
- Hallod. Nem lesz semmi bajod attól. Hogy. Tudod... Lenyelted? - kérdezte kissé váratlanul, de én csak megvontam a vállamat és ráztam a fejem: Nem hiszem,
Csak mert... Hát. Én benne lennék még egybe... - motyogta, de alig nézett rám közben. A szemem felcsillant:
- Én benne vagyok! - mondtam. - De, ha szabad kérnem, most valahogy máshogy.
- Hogy értve?
- Hááát... mi lenne ha lefeküdnél az ágyra? Úgy kényelmesebb lenne szerintem. Nem?
- Végülis... de. De várj, akkor mindjárt nézek valamit. - és már láttam is, hogy újra a pornóoldalra tart. Odaálltam mellé, kezemet a vállára téve megszólaltam:
- Mi lenne, ha most feküdnél le? Nem kell ide videó vagy kép.
- Hmm... rendben. - azzal fel is állt a székből. - Gatyát levegyem? - kérdezte, én pedig bólintottam.
- Én is leveszem, jó? - szólaltam meg és nem ellenkezett, és már ott is álltunk anyaszült meztelenül, majd ő lefeküdt az ágyra. Nem kicsit izgulva, mellé ültem, a kezem remegett, mikor nem is a farkára tettem, hanem a mellkasára és elkezdtem simogatni. Ő behunyt szemmel feküdt, a farkam kőkeményen merevedett, de az övé még nem. Ekkor elkezdtem simogatni ott is, mígnem éreztem, hogy keményedik, ekkor odahajoltam és ismét a számba vettem farkát. Gyengéden nyalogattam, csókolgattam és mikor már nagyon merev volt, a nemrég tanult technikával kezdtem el szopni farkát, de immár szinte eksztázsisban, miközben a farkamat vertem. Tudtam, hogy nekem ennyi idő nem elég, még soká fogok elsülni és csak reméltem, hogy ő nem. Egyre jobban izzadtam, miközben ő egyre nagyobbakat nyögött, aztán éreztem, a csipőjével ismerős mozdulatokat tesz. Rájöttem. Egy helyben kell tartanom fejemet és így olyan lenne, ha a számat dugná, így is tettem és neki tetszett is. Aztán arra lettem figyelmes, hogy felült, és éreztem, a kezébe vette az én farkamat és elkezdte lassan aztán egyre hevesebben verni, míg én egyre hevesebben szoptam a farkát és perceken belül ismét éreztem: eldurran és mire ez a gondolat átfutott az agyamon, már így is tett, bár ezúttal kevesebb jutott belőle. Eztán elégülten terült el az ágyon, míg én újra a saját farkamat vertem és követtem őt, csak épp egy zsepibe. Én az ágy mellé huppantam, erősen pihegve, míg ő fennt feküdt, éreztem, hogy a keze a vállamon pihen, én pedig megfogtam.
- Ez sokkal jobb volt! - csattantam fel.
- Ühüm! - jött a válasz. Aztán felkelt, felvette a gatyóját és egy poház vízzel a kezében tért vissza, ekkora már én is felöltöttem a nadrágomat és lementünk a konyhába. Újabb szendvicset faltunk be, de alig szólaltunk meg, aztán megegyeztünk, megnézzük a Superman filmet.Így is tettünk. 10 óra körül véget ért, és elköszöntünk egymástól, még egy utolsó mozdulattal megfogtam a lankadt farkát, mire ő elmosolyodott. Nem ilyen napra gondoltam, mikor felkeltem reggel, az biztos! A cangámért másnap visszamentem és mintha mi sem történt volna, úgyanúgy viselkedtünk mindketten. Az elkövetkező két hétben még 7 alkalommal szoptam le, de ő mind csak verte a farkamat, és csók sem csattant el, bár annak nagyon örültem volna, de már így is hálás voltam, hogy osztozott az élvezetekben. Sajnos szeptemberben elkezdődött a suli és elváltak útjaink. Ugyan nagy ritkán még találkoztunk, főleg MSN-en tartottuk a kapcsolatot, ő hamarosan becsajozott és négy éven át tartott a csajjal a kapcsolat, de közben is voltak nőügyei, míg nekem, nos. Pasik. Nem sokszor került szóba az a nyár, de a mai napig tartjuk a kapcsolatot, de már sajnos olyan barátok nem vagyunk, mint régen, és talán ez az egyetlen, amit bánok azóta is, de mostanra úgy érzem: ha nem együtt éljünk meg az első szexuális élményeinket, akkor is így lett volna. Neki más baráti társasága lett és nekem is. Az élet folytatódik, és immáron egy sokkal magabiztosabb, egyesek szerint láthatóan erősebb szexuális kisugárzással vágtam neki a középiskolai éveimnek, de azt a 2006. augusztusi napot sosem feledem!elkezdődött a suli és elváltak útjaink. Ugyan nagy ritkán még találkoztunk, főleg MSN-en tartottuk a kapcsolatot, ő hamarosan becsajozott és négy éven át tartott a csajjal a kapcsolat, de közben is voltak nőügyei, míg nekem, nos. Pasik. Nem sokszor került szóba az a nyár, de a mai napig tartjuk a kapcsolatot, de már sajnos olyan barátok nem vagyunk, mint régen, és talán ez az egyetlen, amit bánok azóta is, de mostanra úgy érzem: ha nem együtt éljünk meg az első szexuális élményeinket, akkor is így lett volna. Neki más baráti társasága lett és nekem is. Az élet folytatódik, és immáron egy sokkal magabiztosabb, egyesek szerint láthatóan erősebb szexuális kisugárzással vágtam neki a középiskolai éveimnek, de azt a 2006. augusztusi napot azóta se feledtem és nem is akarom!

Tags: kezdet meleg gay orál kezdet 

Copyright © 2024 Színes Web Ltd.