Links Contact Us About us Privacy Terms FAQ Add feedback Invite a friend Bookmark English Hungarian
air fire water earth

 

DecemberDecember 0 comments Nem kategorizált Nem kategorizált

Kedves jobbérzésű Tagtársak!

Az egész elektronikus sajtóból felbojdult méhkast teremtett az EP. egyik közismert vezető kormánypárti képviselőjének Brüsszelben történt gyülekezési és kijárási korlátozásokat megsértett menekülési ügye! A dolgot még az is súlyosbitotta, hogy hátizsákjában kábítószert is találtak! A konkrét részleteket mellőzve is felháborító a történet napvilágra kerülése. Aki alkotmánymódosítás útján akarja elérni, hogy a meleg párokat mindennemű árva gyermekek örökbefogadási lehetőségéből is kizárják, attól joggal minden téren példamutató zsarolhatóságtól mentes életvitel várható el! Későbbi nyilvános interjukból derült ki, hogy a melegorgiák valamennyi résztvevőjének Ádámkosztümben kellett jelen lenniük, illetve óvszert sem használhattak! Könnyen becserkészhetők ide olyan fiatalkorúak is, akiknek a közpréda szerepét  is el kellett szenvedniük! Ez maga a fertő és a fiatalkorúaknak egész további életére rossz nyomot hagyó megcsömörlésének elérése! A kábítószer használata már az inszeminátori tevékenységhez hasonlítható kielégítésre váró vágyak borzalmainak átéléséhez szükséges! A rendőrségi ellenőrzés megúszásának szándéka az ereszcsatornán történt menekülés árán is súlyos sérüléssel végződött. Az azonos nemű kapcsolat józanul megítélve két ember szabad akaratából eredő magánügye! Ebbe harmadik személyt bevonni már eléggé el nem ítélhetó szándék! A meleg szórakozóhelyeken is azért vannak elkülönített zuhanyzók és kabinok, hogy 2 személy között kialakulható meghittebb közelebbi kapcsolatot egy 3. személy se tudja semmilyen irányban kedvezőtlenül befolyásolni!

 

SeptemberSeptember 10 comments Nem kategorizált Nem kategorizált

Kedves Olvasók és jobbérzésű Tagtársak!!!

Elgondolkodtató kérdéseket kívánnék itt feszegetni! Az oldalra regisztrált taglétszám néhány évvel ezelőtt a 10.000-t is meghaladta. Napjainkra 6.000 alá csökkent! Az életérzés jogi megítélése terén történt jelentős változásoknak köszönhetően erős korlátozásokkal körítve az alsó korhatár 12. életév betöltésére csökkent, amelyet kritikus véleményem miatt most nem kívánok részletezni! Viszont a tagtársak egymás közötti viszonyának megítélésében eléggé zuhanó repülésre jellemző kedvezőtlen tendencia akar eluralkodni. Kezdeném a saját maga eladására bevetett eszközökkel. Alapigazságként fogadom el, hogy a jó bornak nem kell cégér! Ennek értelmében elsősorban a bemutatkozó szöveg választékosságára és a jövendő társa iránti realizálható elvárásokra koncentrálok. Nem véletlenül jelöltem meg 24 évben az alsó korhatárt. Ezt elérve megítélésem szerint valaki nemcsak biológiailag. hanem szellemileg és érzelmileg is érettnek tekinthető, valamint a szülői befolyás alól is már ki tudta vonni magát! A felnövekedés során szerzett élettapasztalatra támaszkodva nem zárható ki a korábban megszerzett teljeskörű érettség! A nyilvánosan feltett fénykép többre nem jó, hogy az első találkozás alkalmával felismerhető legyen! Mivel létezik olyan oldal is, amelyen regisztrált tagság nélkül a név nélkül kiposztolt arcképek alapján bárki felismerhető, ezáltal teljesen ismeretlen személyek rosszindulatának köszönhetően nemtelen támadások méltatlan célkeresztjébe juttathatják! Ennek elhárítására a legjobb megoldás a privátlevelezésben megadott e-mail elérhetőség útján történő hozzájutási lehetőség. Szemérmetlenül meztelen fotók kiposztolására még léteznek olyan oldalak, amelyeken egész csokorra való sorozatot lehet közkinccsé tenni! Ilyen tartalomhoz élőben 2 félekép biztosítok élményt. Eljöhet velem olyan nyilvános helyre, ahol megfelelő környezetben az ottani szokásoknak viszolygás nélkül aláveti magát és nem tesz hangosan oda nem illő megjegyzéseket. Ha mindkettőnk szabad akaratával egyezően kialakul közöttünk egy kölcsönös vonzalom, akkor az erőszak- és kötelező előírásoktól mentes teljeskörű testi kapcsolat számára is nyitottá válok! Igazából itt dől el, hogy lesz e folytatás, vagy valamilyen vonatkozásban kettéválnak útjaink! Az előbbi előfeltétele egy közösen átélt orgazmus! Ettől kezdve mindkettőnknek kölcsönösen felelősséget kell vállalnunk egymás iránt!

Lehetőleg névvel megjelölt elfogadható hangvételű válaszokat várok! Név nélkül küldött nyomdafestéket el nem bíró válaszokat haladéktalanul törölni fogom! 

Description
Titusz
Posts: 2
Comments: 10
Ha a megjelölt terjedelmű tárhelyet nem engedi kitölteni, akkor semmi értelme az egésznek.
Categories
Copyright © 2024 Színes Web Ltd.