Linkek Kapcsolat Kik vagyunk? Adatvédelem Szabályok GYÍK Történet mentése Hívd meg egy barátod Könyvjelző English Hungarian
air fire water earth
Adatvédelmi elvek

A randi.gay.hu oldalon található összes információt kizárólag társkeresés, ismerkedés céljából szabad felhasználni. Bármilyen egyéb, különösen üzleti, reklám tevékenységhez az adatok felhasználása tilos.

A randi.gay.hu oldalra más oldalakról csak a randi.gay.hu normális működése során létrejövő linket szabad elhelyezni, az oldalak részleteire, különösen a képekre mutató közvetlen linket csak az üzemeltetők írásos engedélye alapján lehet elhelyezni.

A randi.gay.hu üzemeltetői a felhasználók személyes adatait nem adják ki harmadik fél számára, kivéve akkor, ha erre valamilyen okból a Magyar Köztársaság törvényei kötelezik őket. A felhasználó a személyes adatainak más felhasználók részére történő továbbításáról maga dönt a regisztráció, illetve a rendeltetésszerű használat során.

A randi.gay.hu adatbázisát fejlett védelmi rendszer őrzi, ennek ellenére előfordulhat, hogy internetes támadás során az adatok veszélybe kerülnek. Az üzemeltetők mindent megtesznek a lehető legbiztonságosabb működés érdekében, azonban a rendszer ellen elkövetett jogtalan cselekményekért és a programhibákért nem vállalják a felelősséget.

Copyright © 2024 Színes Web Kft.