Linkek Kapcsolat Kik vagyunk? Adatvédelem Szabályok GYÍK Történet mentése Hívd meg egy barátod Könyvjelző English Hungarian
air fire water earth
Történet olvasása
2020.03.13 MaSzija9602  A felfedezés, felvállalás 1.

Bemutatkozás

Sziasztok, Szili vagyok és nem régen múltam 24 éves. Honnan is kezdjem? Öten vagyunk testvérek. A nővéremet 4 fiú gyermek követte a családban. A legkisebb testvérem 18 éves.

A felfedezés:

Már úgy 10 éves korom környékén észrevettem, hogy bizonyos értelemben irigykedve nézem akár a bátyáim, akár az idősebb sporttársaim (akkoriban fociztam és úsztam, melyeket iskolai keretek között űztem) testét. Aztán hamar azon kaptam magam, hogy nem csak egyszerűen a testüket, hanem főleg a seggüket és a péniszüket veszem szemügyre. Ez még önmagában ebben az életkorban talán természetes is lehet(ne). Aztán úgy 12 éves lehettem, amikor egyre sűrűbben szembesültem azzal, hogyha egy jobb testfelépítésű srácot látok, akkor elkezd a nemi szervem is bizonyos tevékenységet folytatni, amit még nem teljesen értettem, hogy mit is jelent. Ez időtájt szembesültem azzal is, hogy amikor könnyítettem magamon, akkor nem csajokra, hanem srácokra gondolok. Ez iszonyúan zavaró volt számomra.

Copyright © 2024 Színes Web Kft.