Linkek Kapcsolat Kik vagyunk? Adatvédelem Szabályok GYÍK Történet mentése Hívd meg egy barátod Könyvjelző English Hungarian
air fire water earth
Történet olvasása
2009.12.28  A regényem bevezetője....

Kíváncsi lennék, érdekes-e számotokra. Van-e "létjogosultsága" a piacon. :D

- Bevezető, avagy a hosszú főcím -

 

            Dani épp a szokásos esti kocogását végzi. Imád futni. Nem volt ez mindig így. Problémás kamaszkora volt, tele gátlásokkal, önbizalom hiánnyal. Ennek feloldására jött később a sport. A teste változni kezdett, és vele a lelke is. Ahogy izmai, úgy szelleme, és önértékelése is fejlődött. Magabiztosabbá vált. Most csak fut. Fülében az mp3 lejátszó, az aktuális kedvenc slágereivel – Britney, Timbaland, Sugababes, Lenny Kravitz stb.

Ilyenkor teljesen átadja magát a létezésnek. Érzékei kitágulnak, ahogy a friss levegő robbanásszerűen telíti tüdejét. Az este fényei, árnyai kergetőznek körülötte, miközben fel-feltűnik egy kutyáját sétáltató fiatal, vagy egy másik kocogó, pár alternatív kamasz, néhány illuminált alak, akik épp haza sétálnak a négerbárból. A srác csak fut, lábai szinte magától viszik, a zene ritmusa felpörgeti, örül, mert érzi, hogy most él csak igazán. A szemeit az égre mereszti, próbálja az összes csillagot befogadni a tekintetébe. Az univerzum valósággal átjárja kívül és belül, a természet behatol a sejtjei mélyére, a lelke kiszabadul, izmai és inai megfeszülve dolgoznak, kellemes izzadtság önti el a testét, ahogy rója a kilométereket.

Messziről felfedez egy lányt melegítőben, joggol, és közeledik felé. Haja copfba kötve, szőke tincsei huncutul lengenek a nyaka mögött. Válla fénylik az izzadtságtól. Látszik, hogy ő is teljesen átszellemülve mozogja át magát az alkonyatba. Balról a Rajz-stúdió kerítése mellől arra ténfereg egy csapat kamasz fiú, akik kerek szemekkel nézik a csinos lányt. Elhalad Dani mellett. Egymás arcába néznek. A srác érzi, hogy a lány elhivatott és céltudatos. Ezt sugározza a fiú felé, aki pontosan veszi az adást. Mert ehhez van adottsága. A nyálcsorgató kamasz horda a lány után fordul, és sokáig nézik ringó alakját. De Dani nem fordul utána. Ő nem.

Copyright © 2024 Színes Web Kft.