Links Contact Us About us Privacy Terms FAQ Add feedback Invite a friend Bookmark English Hungarian
air fire water earth

 

Tags - hetero
2010. September 18.2010. September 18.  1 comments  Nem kategorizált

Sajnálattal vettem észre - amikor a Balaton partján fekve napszemüvegem mögül felmértem az erősebbik nem fiatalabb képviselőit, - hogy a "meleg divat" (már ha létezik/létezett ilyen) rohamosan terjed a hetero fiatalok körében is. Számos olyan srácot láttam, akit a kinézete (öltözet, frizura, kiegészítők, ékszerek, stb.) és nem ritkán a viselkedése alapján melegnek gondoltam volna, ám egyszer csak ott termett mellette egy barátnő és kézen fogva, smárolva mentek tovább. Ez a jelenség azért kellemetlen, mert míg korábban viszonylag nagy biztonsággal fel lehetett ismerni a potenciális partnereket, ma könnyen lehet, hogy egy "melegbe csomagolt" heteróval van dolgunk.

Azt is érdemes lenne megvizsgálni, hogy a ruhákkal együtt a saját nemhez való vonzódást is felveszik-e a fiúk, azaz egyfajta általános biszexualiás kezd elterjedni, vagy csak a külső változik, míg a belső szigorúan változatlan (nőfaló) marad.

Ha tovább folytatódik a két nemet (társadalmilag) elválasztó különbségek elmosódása, lehet, hogy a  heterók külsőleg "elmelegednek", míg a melegek férfias férfiak maradnak? Izgalmas lesz.


Copyright © 2024 Színes Web Ltd.