Links Contact Us About us Privacy Terms FAQ Add feedback Invite a friend Bookmark English Hungarian
air fire water earth

 

Tags - online
2015. August 25.2015. August 25.  3 comments  ismerkedés

Melegként igazán nem egyszerű az ismerkedés. A 21. századi technikai újítások legalább annyit ártottak a meleg emberi kapcsolatoknak, mint amennyire segítettek az új emberek megismerésében. Technológiai újítások alatt most a netes ismerkedőoldalakat értem, azoknak is túlfejlesztett azonnal-találd-meg formáját értem, amelyek segítségével valóban öt perc a közelben lévő tettrekész kanok detektálása és bevadászása. Tényleg egy gombnyomásra vagyunk egymástól, a baj csak az, hogy sokan vannak ilyen közel, sokfélét akarunk és az, hogy a sok impulzus közül milyen minőségűre figyelünk, arról a pillanat törtrésze dönt, többnyire beégett sztereotíp gondolatcsapások mentén.

 

Adja magát, hogy az ilyen környezetben lesz, aki háttérbe szorul. Többnyire a tartalom lesz áldozattá a forma oltárán, a türelem rózsája a mostakarom instant követelés javára.

 

Engem is kész bedarálni ez a rapid ismerkedés, hagynám is a picsába, ha lenne valamilyen más épkézláb alternatívája a kapcsolódásnak. De egyenlőre nincs, vagy nem vagyok elég leleményes ahhoz, hogy lássam a megoldást, úgyhogy jobb híján fenn lógok én is és naiv próbálkozásokkal, beiktatott hosszabb-rövidebb szünetekkel próbálom kikerülni a kiégést.

 

Az ilyen próbálkozások egyike akar lenni ez a blog is, ahol szeretném kiírni magamból ismerkedős élményeim virtuális és azt-hittem-valós világocskámban. Ez az én verzióm, ami nem akar több lenni, mint amilyennek én a helyzetet látom. Ez a webnapló lehet egy filmbeillő egymásratalálás története lesz, vagy lehet, hogy a töretlen keresésé, akárhogy is, az igazat akarja szólni, lefestve minden önsajnálat nélkül egy meleg fiú helyzetét abban a világban, amit valószínűleg Te is élsz.

 

Ha kommentelsz, majd meglátod, hogy igazából hús-vér ember vagyok, kész arra, hogy kapcsolódjak. Igazából azért vagyok itt...

 


Copyright © 2024 Színes Web Ltd.