Links Contact Us About us Privacy Terms FAQ Add feedback Invite a friend Bookmark English Hungarian
air fire water earth

 

Tags - szopás
2012. May 13.2012. May 13.  0 comments  Nem kategorizált

Hát, hogy is kezdjem.

Egy 18 éves srác vagyok. Tiszaújvárosban élek,Nyíregyházán tanulok.Körülbelül 2 éve érzem azt, hogy jobb egy férfi karjaiban elaludni, mint egy nő mellett.Igen,passzív meleg vagyok.Senki nem tudja a családban,titkolom...Közben néha néha,hogy ne legyen feltűnő,viszek haza lányokat.De nem élvezem...Azt szeretem ha engem kényeztetnek.Tudjátok,mikor ott fekszik az ágyon melletted,ad egy puszit,majd nem is tudod hogy,de már csókcsatát vívtok,majd a kezed szépen lassan levezeted a farkához,nadrágon keresztül matatsz. Majd a csókod a teste felé veszi az irányt.Majd az a leírhatatlan érzés,mikor bekapod makkját,és a te nadrágodban is már ott viháncol a péniszed.de te csak élvezettel szopod tovább őt,néha-néha felnézel,látod hogy kélytől izzik az arca,és te ráadásként egy mélytorkossal megkínálod.Majd hirtelen,mikor már érzed,hogy lüktet,odafekszel mellé,ő felül,és a hasadra fektet,felhúzza csípődet,majd nyelvével benedvesíti a popsid környékét..majd hirtelen előveszi az előzőleg fényesre szopott farkát,és behatol,érzed,hogy feszül,élvezed....érzed hogy még mindig tolja,majd kihúzza szépen lassan.aztán gyorsít a tempón.ki-be-ki-be-ki-be...majd verítékezel,mert anniyra élvezed,hogy majd belehalsz a gyönyörbe,hogy egy igazi férfi fallosz jár benned,majd hogy ő is ugyanezt érezze,a gyönyört,rászorítasz neki ánuszoddal....majd hirtelen megfeszül minden,és egy hatalmas férfi nedűtömeg lövell beléd...ahhhhh.isteni,te megfordulsz,és kiszívod mélytorkosan belőle az utolsó cseppet is.....majd egymás mellé fekszetek,te még gargalizálsz a spermájával,és mondja,hogy csókold meg.megcsókolod,és élvezitek az élvezetutáni időszakot...........


2013. March 7.2013. March 7.  0 comments  Nem kategorizált

Sokan és sok féleképpen képzelik, hogy hogyan találkoznak, mit fognak először csinálni egy férfival. Lehet, hogy sokan készülnek rá, és előre megtervezik, és eltervezik a dolgokat.
Szerintem az a legjobb, ha előre-tervezés nélkül, spontán történik az első intim-találkozás.
Az én esetem úgy történt, hogy késő este induló vonaton utaztam, eleinte nagyon sokan voltak a fülkében, teltház volt. De egy idő után kiürült a fülke, egyedül maradtam, ezért úgy döntöttem, hogy lefekszem az ülésekre aludni. Már épp álmaim férfijával szexeltem álmomban, amikor arra ébredtem, hogy valaki matat a sliccemnél, felébredtem, és a vonatkalauzt láttam meg, aki egy helyes fiatal srác volt. Amikor a jegyeket ellenőrizte, én nem figyeltem fel rá, mivel nem kerestem partnert, és még nem voltam eddig fiúval.
Miközben gombolta a sliccemet, észrevette, hogy felébredtem, megkérdezte, hogy lehet-e azt tenni, amit csinál? én fejemmel csak bólintani tudtam, hogy nyugodtan folytathatja.
Behunytam a szemem, és éreztem, amint a forró ajkai érintik a meredt cerkámat, nagyon finom volt... Utána felálltam, ő leült az ülésre, és úgy vette be teljesen, tövig, én pedig nagyot élveztem mélyen a torkába.

Igy történt a felavatásom, éjszaka a suhanó vonaton, nem volt megtervezve, de nagyon élvezetes volt.

 


Copyright © 2024 Színes Web Ltd.