Links Contact Us About us Privacy Terms FAQ Add feedback Invite a friend Bookmark English Hungarian
air fire water earth

 

AprilApril 1 comments drotszamar blogja drotszamar blogja

A volt nejem kutatott a táskámba. Igen illő dolog. Aztán talált benne levelezéseket. Igen abba az időben csak ez volt. Volt a „MÁSOK" újság, volt a Dob utca által kiadott szexpartner és egy heti hirdetés újság, „Fiú keres fiút" rovat.
Tehát egyik ilyen levelemet elém tette. Feltette a kérdést.
„Igaz, hogy én homoszexuális vagyok? „
Hírtelen nem tudtam hova tenni, mert ilyenre nem számítottam.
A volt nejem, mint egészségügyben dolgozó volt libapásztor (Kiskunfélegyházáról származik, libatöméssel foglalatoskodott. Azt nagy akart lenni, feljött Pestre nővérkének.)
Tehát azon az estén kettő kilót fogytam. Én bolond elmondtam, sőt le írtam, mert az egyszerűbb volt a volt nejnek, mi is ez nálam? Igaz azt is, hogy egy tyúkólba egy kakashoz 6 tyúk tartozik. Hátha emlékszik az szülő városára. Meg kifejtettem, hogy fiúval nekem jobb volt, mint vele.
Tudom hoppá! Az igazság meg fájdalmas. 
Történt, úgy tűnt ezt elfogadta, mert egyik szerelmemhez Bajára 3 napra elengedett.
Az ő munkahelyén volt egy pszichiáter. Talán a régiek ismerik. Dr. Romszauer Lajos. Tőle kért tanácsot.
„Mit kell tenni ha a sógornőm férje bemelegedett?" És ezt úgy adta elő, mintha a sógornőmmel történt volna.
Válasz. Sógornő jöjjön el és hozza el a férjét, elbeszélgetünk.
Előzmény:
A volt nejem a Madarász v. gyerekkorházba volt ápoló az intenzíven. Udvaroltam neki. Azt esküvő stb... Majd egyszer történt, hogy pénteken utolsó napot töltötte az intenzíven. A pelenkacseréknek vége. Hétfőn új munkahely. Az egyik pesti kerületi (nem írom le melyik) SZTK személyzeti előadója lett. Az orvosok hozzá tartoztak.
Tehát a volt nejtől tudom, hogy a DR. Romszauer önéletrajzában benne van, hogy egy fiúval él együtt. Hoppá.
Hozzáteszem kb 3 éve mikor beszéltem a volt nejjel, csak úgy odavágta nekem. Beszéltem apáddal és megkérdeztem, vittek engem ezzel orvoshoz?
(szüleim soha nem kérdeztek erről)
JAJ.
Egészségügy. 
Nem az a típus vagyok, aki a sötétszobában az ismeretlen embereket magáévá tegye. Igaz az életembe voltak olyanok, hogy utólag derült ki kiegészítőnek, játékszernek voltam jó. De visszagondolva, hogy valakit szeretni. És öröm legyen az, hogy van, olyan volt nekem? Volt egy erdélyi fiú akit 16 évesen megismertem. Szerettem. Volt, hogy velem lakott, volt, hogy karácsonykor ment a barátokhoz, mondta. Szenteste??? Igen. Babuka lightosan magáévá tette. Elzavartam. Visszasírta magát, bérelte a nagyszobát. Persze már, mint egy tárgy, tehát nem szerelem stb.
Egy 25 éves fiúval sétáltam csak egyszer. Megkérdezte. Volt olyan fiúm, kivel, minden jó volt?
Ezen most is gondolkodom....
Lesz még egyszer az életben szerencsém, hogy ne érdekből szexért legyen valakim?
Ki tudja.

DecemberDecember 1 comments drotszamar blogja drotszamar blogja

Egy barátomnál beszélgettünk. És a lapátfülű zsoltikával telefonon beszélt a barátom, majd odaadta a telefont. Beszéltem vele. Jó volt hallani a hangját. Azt a telefonon visszaadtam. Majd hallottam, hogy mit mondott a barátomnak. "egy éjszakára jó leszek." Találkoztunk. Mikor ment vissza a vonattal a hátsó peronon beszélgettünk. Volt még az indulásig 5 perc, három, kettő. Átöleltem és egy perces nyelves csók megesett. Ilyen jól még semmi nem esett. Két hét múlva ismét találkoztam. Eljött hozzám, de előtte a Margitszigeten csináltam neki sok sok fotót. 22 éves volt. (ma 43) Este ágyba mentünk. Majd este 20.00 tól alattam volt. A fülei lobogtak, úgy állta a rohamaimat. Lábai széjjel. Mindez este 22.00 ig tartott. Majd hajnalban ugyanez megismétlődött 03.00 tól 05. ig. Isteni volt. Reggeliztünk 08.00 kor. Kérdeztem, hogy merre menjünk? Mondta, hogy a városligeti tóra csónakázni. Ok, mentünk. Majd, mikor a tóhoz értünk a hidra mentünk először. Ott egy 25 éves férfi volt a jobb oldali korláthoz dölve. Mentünk majd mikor odaértünk, megálltunk. Majd a Lapátfül bemutatta Ferikét az új lovagját. Ezután hármasba csónakáztunk. Továbbiakban Ferikével élt és élete vágya az volt, hogy egy HIV + embere legyen. Ferike eleve az volt. Vele élt. Egyszer hírtelen sikerült a szobaajtaját berántania. Ferika egy konyhakéssel rohant feléje. Elmentek Canáriára közösen. Feri elment kurváskodni. Zsoltika a lapátfül a sivatagba ült bőgött. Mégis ma is vele él. Én néha találkoztam zsoltikával, barátilag. Azt 2019 februárban mondta, hogy menjünk el a Rudasba fürdeni. Mondtm 3 óra 2400 forint az csak délelőtt lehet. Ennyiért Cegléden Hawai van. Ott 1200 egész napra. És mi történt? a facebookon letiltott. Mindez egy éve. Ma szenteste van. A szeretet ünnepe. És ma ezt a blogot írom. Valaki olvassa? (zolitz@gmail.com) Bocsi, hogy leírtam, de azt mondják, ha kiadod magadból az a legjobb.

JuneJune 3 comments drotszamar blogja drotszamar blogja

 25 éves voltam. Mikor elmentem egy autódaru jogosítvány megszerzésére. Vagyis nehézgépkezelő tanfolyamra, ahova a Mélyépítő vállalat beiskolázott.

Bementem a terembe már sokan ültek az első nap és kerestem helyet. Jobbra néztem és egy farmerban levő 19 éves szép fiú ült a padban. Volt mellette hely. Megkérdeztem, ideülhetek?

- Igen, gyere. Mondta. Leültem. Aztán ismertették a tanfolyamot. Voltak darusok, mint én és voltak kotrógépre jelentkezők. Ezt ekkor szétválasztották. Én maradtam a jobb oldali padsorban. A 19 évest meg betették a bal oldaliba. Nem is gondoltam még semmire. De ö előrébb ült a bal oldalon és a széke ferdén volt, tehát az arcát állandóan láthattam. Alig vártam a szünetet. Akkor beszéltem vele. Mondtam, jól szétraktak. Neki is idegen volt mindenki. Így barátkoztam vele. Sőt „véletlen", mikor a WC be ment én is akkor mentem be. Persze nem láttam semmit, csak a sárga sugarat. 2-3 hónapos volt a tanfolyam. Szünetekben vele beszélgettem. Jó volt. Aztán sikerült megoldanom, hogy felugorhattam hozzájuk. Édesanyjával élt. Aztán én gyakorlaton voltam daru ő máshol kotró. Néha utcai telefonfülkéből felhívtam, felugrottam hozzá. Egyszer elmentem a munkahelyére is, mikor végzett. Budafoki út. Vártam, hogy kijöjjön. Motorral mentem. (MZ 250 TS) Két sisakot vittem. J Aztán kijött. Alig vártam. És felült hátra mögém. Elmentem vele a János hegyre. Ott motorozott is a mocimmal. Majd hazavittem.

Közben megnősültem. Közben ő is megnősült. Fotóztam az esküvőjén.

És én tartottam vele a kapcsolatot. Kb 4 év múlva egyszer felugrottam hozzá. Édesanyját kérdeztem.

Öcsi?

Alszik, de keltsem fel, mert aludt eleget.

Odamentem az ágyához és félmeztelenül aludt. Néztem az arcát, a felsőtestét és az alsóban lejjebb is. Jó volt látnom, és nézhettem, mert senki nem zavart. Aztán a jobb kezemmel óvatosan megsimítottam a nyakát. Belerezdült és megszólalt.

 MI van???

Kinyitotta szemét és szólt. Ja te vagy?

Eltelt 5 !!! Év. Az élet és tudomány újságot megvettem, mert olvasgattam sokat. És DR. BUDA BÉLA írt egy cikket, pont a közepén, hogy a

„Homoszexualitás az nem betegség"

 

Ekkor döbbentem meg, hogy akkor mi is van?

Én 30 voltam ekkor. Öcsi meg 23. Az eltelt 5 év. J

 

Na telefonon felhívtam. 11 körül delelőt és mondtam neki vedd meg ezt az újságot. Középen nyisd ki és Dr. Buda Béla cikkét olvasd el. OK.

rendbe, volt a válasz. Holnap felhívlak, ok?

 

Ok.

Másnap félve, de hívtam. Kérdezem.

Elolvastad? Igen el. Volt a válasz (most jön a lényeg!)

Öcsi és van kedved kipróbálni?

A válasz jött.

Igen. Így elindultam ezen az úton. A héten délelőtt otthon voltam. És megbeszélés szerint jött is hozzám. Azzal kezdtem. Itt a törülköző, menj fürdeni. Míg fürdött a kulcslukon benéztem. Ált a kádban és zuhanyozott. A farka meg az égnek...Huh, de izgalmas volt. Kijött, persze alsóban. Leült az ágy szélére, melyet ugye megágyaztam. Lepedő egy párna stb. És akkorát csókolóztam vele, aztán a kezem az övé is oda ment. De isteni volt egy „heteró" val ilyet tenni. Majd kérte, dugjam meg. Mondtam, oda szerintem nem megy be. Még nem csináltam ilyet, de szűz volt és nem is sikerült. de a következő alkalommal már volt krém stb, ment. Ordított, úgy élvezte. Persze telt az idő. Kb 5 évig összejártam vele. Szex volt. Ő is megdugott kérésemre. Persze nem ment egyből. Majd Hirdetési lehetőségek megjelentek. És kipróbáltam. Ő erről nem tudott. Sajna iszákos lett. TBC je is volt. Agydaganata, és rengeteg baja. Élettárssal élt. Néha dumcsizni beugrottam. Nem árultam el, hogy szerencsét próbáltam mással is. Ő az élettársát (nő) dugta. Kb 7 éve jártam ott, kérdeztem, az élettársát. Öcsi hol van? Ott és egy urnára mutatott. Korházban gyomortükrözés után belehalt a vizsgálatba. Ami nekem furcsa, hogy kisajátították a maradványait is. Nem mehetek a sírjához egy virággal se. Ennyi emlékem maradt. Meg néhány 19 éves kori fotó róla, melyeket én készítettem.

 

TagsTags:  
JuneJune 4 comments drotszamar blogja drotszamar blogja

2014. tavasszal egy időskedvelő 21 éves fiúval sikerült megismerkednem. Gondoltam, megpróbálom. Aztán találkoztunk. És szorgalmasan tudtam vele találkozni. Szex is volt minden alkalommal. A fiú felépítésre az ideálom volt. Egyszer a lába, munkában megsérült. Szegény húzta a lábát. De mégis meglátogatott. Persze az idő megy és sikerült 1 azaz egy éjszakát vele „aludni". Az egész éjjel azzal telt el, hogy élveztem, hogy szuszog mellettem. De jó, mikor kölcsönösen átölelhetjük egymást. Azóta a fiú dolgozik, és legalább azt csinálhatja, amit szeret. Lovász. Én szeretem ezt a fiút. Fél éve semmi hírem róla. Annak ellenére, hogy a facebookon is fent van, csak nem szól már hozzám. Én úgy fogom fel a dolgokat. 22 éves. Hát igen, még nincs egyedül. Talán a kínzó magány nem érte el. „ Ha valakit szeretsz, enged el, mert ha visszajön, akkor tényleg szeret."

TagsTags: lovász 
Description
drotszamar
Posts: 4
Comments: 9
drotszamar blogja
Categories
Tags
1 lovász (1)
1 volt (1)
1 barátom (1)
1 feleség (1)
Copyright © 2024 Színes Web Ltd.