Links Contact Us About us Privacy Terms FAQ Add feedback Invite a friend Bookmark English Hungarian
air fire water earth

 

kukorica's blog / kapcsolataink / Gumibaba és sült galamb, míg a nagyharang kötelét el nem vágja a kapa
Gumibaba és sült galamb, míg a nagyharang kötelét el nem vágja a kapa
JuneJune 2 comments kapcsolataink kapcsolataink

Korábban már írtam a passzív, aktív, uni dologban (ami számomra továbbra is fura kategorizálás*), most csak rövid kiegészítést írok.

 

Néhány barátom panaszkodott mostanában, hogy amikor szexre kerül a sor, akkor a partner bevágódik az ágyba és várakozik. Amikor megkérdeztem, hogy mire, hogy bemenjetek az ágyba? De nem arra, hanem egyszerűen a szexet úgy képzelték el, hogy fekszenek és akkor a pajti dolgozik rajtuk. Kezdeményezésnek (még szóban sem) halvány jele sem volt.
Sajnos ilyet én is tapasztaltam.
És ezt nevezem passzív félnek (nem akit megdugnak, hanem aki gumibaba).


Több félék vagyunk, és vannak emberek, akik ilyen esetben is durr bele és megdugják a kiszemelt partnert.

Bizonyára vannak sokan, mint ahogyan én is, hogy a szex nem csak testi adottságok alapján, hanem szellemi értékek, szeretet (nem feltétlen csak szerelemre gondolok) alapján jön létre (még flört esetén is). Én el nem tudom képzelni a szeretkezést (direkt nem szexnek írom) úgy, hogy a partnerem nem vesz részt benne és passzívan várakozik. Mindegy, hogy megdugjuk egymást vagy nem vagy más játékok kerülnek előtérbe, de az aktivitás számomra az, ha a partner fizikailag és szellemileg részt vesz a „játékban", közösen játszunk, szeretjük egymást, simogatjuk, csókolgatjuk, nyalogatjuk egymást és minden ami elképzelhető a tejszínhabos meggyig és szerető szavakat suttogunk egymásnak. - Nincs passzív fél, még akkor sem, ha csak az egyik megy be a másikba. -
Nekem a kedvem is elmegy a gumibabáktól (A fordítottját sem kedvelem, a csak testiségen alapuló röptiben lelövi a legyet típusú kapcsolatot.).


Persze vannak gyakorlatlanabb emberek, én sem vagyok hű de nagy lepedő gyűrő bajnok, és vannak félénkek, de ez nem azonos a passzivitással, ezen a partner segítségével túl lehet lépni. Persze, ha a partner nem passzívan bámul, hanem aktívan részt vesz a játékban.- Két félős vagy/és gyakorlatlan ember is tud csodát átélni, ha aktívan játszanak és segítik egymást. -


*Fura kategória az aktív, passzív, uni, mert azt most ez mit jelent: Azt, hogy a passzívat megdugják, az aktív dug és az uni mindkettőt csinálja? Számomra ez olyan, mint: „Ki a lány?"

 

TagsTags: uni aktív passzív 
Comments

Description
kukorica
Posts: 27
Comments: 33
Úgy gondolom, hogy a napi események, melyek velem történnek nem érdekesek, ami érdekes az pedig intim. Így a gondolataimat vagy morgolódásaimat írom le, amikor kedvem van hozzá.
Tags
6 szeretet (6)
4 félelem (4)
4 erkölcs (4)
3 skatulya (3)
2 barátság (2)
2 nevelés (2)
2 aktív (2)
2 szerelem (2)
2 passzív (2)
2 tévhit (2)
2 uni (2)
2 butaság (2)
1 oktatás (1)
1 elfogadás (1)
1 tolerancia (1)
Copyright © 2024 Színes Web Ltd.