Links Contact Us About us Privacy Terms FAQ Add feedback Invite a friend Bookmark English Hungarian
air fire water earth

 

Tags - szeretet
2009. April 4.2009. April 4.  0 comments  Nem kategorizált

Én hosszú idők óta mondom (és nem tanítom) barátaimnak, munkatársaimnak, hogy boldogságot, szeretetet csak úgy kapni nem lehet. Én ezt úgy fogalmaztam meg, hogy én adok figyelmet, én adok szeretetet, szenvedélyt vagyis egy szóval én adok a barátaimnak, munkatársaimnak, ismerőseimnek feltétel nélkül.

De hát, ha csak Te adsz, akkor mit kapsz?

Ha én rámosolygok egy emberre, mosolygok az emberekre, akkor az emberek visszamosolyognak. Ha tisztelettel bánok az emberekkel, akkor tiszteletet fogok kapni az emberektől. És ha szeretettel fordulok az emberek felé, akkor Ők szeretettel fognak felém fordulni. És ez így van a felszínes vagy mindennapi kapcsolatokban és a szerelemben is.

Talán legjobban a tiszta szerelemmel tudnám legjobban megvilágítani: A szerelem két ember közötti energia áramlás. Ha én szerelmes vagyok, akkor feltétel nélkül energiát adok át a kedvesemnek (szavakban, tetteimben, érintéssel, öleléssel, csókkal, szexszel), oda figyelek rá és figyelem az igényeit és ennek megfelelően segítem az életét. -Önmagában már ez is csodálatos érzés, de itt nincs vége.-

Mit kapok?

Ha Ő szeret engem akkor hasonlóan cselekszik, mint én. És a két ember közötti energia áramlás, a szeretet átadás erősíti egymást, mígnem egy ragyogássá alakul és kiteljesedik a szerelem, a szeretet lényege.

Tehát akkor kapok többet, ha elveszek, követelek vagy akkor ha úgy szeretek, hogy adok?

Tags: szeretet szerelem 

2009. May 10.2009. May 10.  5 comments  Értelmetlen viselkedés!

Ne legyél idősebb xx-nél és ne is írj, mert van már apukám.

 

Ezt mostanában sokat hallom, olvasom a fiatal homoszexuálisoktól.

 

Látszólag egy kifinomult megfogalmazása annak, hogy az illető ki szeretné nyilvánítani, hogy nem szeretne a saját koránál jelentősen idősebb emberrel ismerkedni.

 

Mégis mi a hézag ezzel?

A baj az, ha egy meleg fiúnak van egy idősebb, tapasztaltabb barátja (nincs köztük szex és szerelem, csak barátság)?
A fenti kijelentés ezt a barátságot kizárja! Ha mégis lesz idősebb barátja, akkor meg komolytalan volt a kijelentés.

 

És baj, ha egyszer a barátság megváltozik és több lesz? Baj lesz, ha esetleg egyszer megkóstoljátok egymást, kitör a világégés?

Értem én, hogy van akinek nem tetszik valaki vagy valami. De ezzel mindőnk így van. De attól nem kell elküldeni a másik embert a pokolba, mert nem a fehér ló jött a herceg hátán!

 

Van egy fiú barátom. Még fél éve sincs, hogy heteronak vallotta magát és aztán 3 nap beszélgetést követően megmutattam neki ezt az oldalt (Randit) és mára olyan fiú szerelme van, akivel együtt szeretne élni.
Jó reggelt mindenkinek, le kéne jönni az elefántcsont toronyból!

 

A nagyobb baj:
A fenti megfogalmazás nem más mint burkolt, szép papírba csomagolt „menj a francba, ha öreg vagy!"
És itt az öregség nagyon relatív fogalom, mert én is 43 évesen megkaptam már, hogy „nagyapóval nem állok szóba, menj a föld alá!" És mindezt egy 28 évestől.
Számomra kicsit olyan ez, mint a buzikhoz való hozzáállása az embereknek: „Nem érdekel, hogy meleg, csak az én fiamat (vagy családomat) hagyja békén!" vagy „Én nem ítélem el a melegeket, ha a négy fal között csinálják, akkor joguk van hozzá. De ne kérkedjenek vele, ne mutassák ki az utcán vagy közösségben, hogy szeretik egymást, mert az már ízléstelen!"
Mint, ha nem volnánk a közösség, az emberiség teljes értékű tagjai!
Mint, ha hat idősebbek (nem a kor számít, hanem a korkülönbség) nem volnának a meleg társadalom tagjai!

 

„Semmi bajom, ha egy öreg megnéz, de hagyjon békén, ne is szóljon vagy írjon nekem, fúj de undorító!"
Igen meg van mindenkinek az ideálja, a szexuálisan vonzó fiúról, pasiról a képe (fejében) és ez nagyon jó. De miért is utasítjuk el, ha a fejünkben lévő kép és aki megszólít minket nem egyezik? Miért is utasítjuk el, ha a kora nem egyezik az általunk érzelmileg elhatározottól?
Miért nem adjuk meg a lehetőséget annak, hogy ne az előítéletek döntsenek, hanem úgy dönthessünk, hogy megismerjük a másik embert (embereket)?

 

És még egy kis szösszenet:
Marha nagy tahóságnak tartom, hogy életkor vagy más emberi, fizikai tulajdonságok miatt eleve eltiltja valaki a másik embert a levélírástól vagy ha mégis ír a nem kívánt rétegből valaki, akkor el van hajtva, mint a nem kívánt magzat!
És ha az illető bármilyen értelmes és szép mondatokat ír magáról a profiljába, sajna a fenti vagy hasonló kijelentés pont az ellenkezőjére fordítja.

 

Megjegyzés:
14 életév a beleegyezési korhatár.
A pedofília fogalma ugyan létezik, de hazánkban nem ezt büntetik.
És az se nem jogilag, se nem erkölcsileg és semmilyen módon nem elítélendő, ha valaki egy nálánál fiatalabb fiút szeret.
És miért genyózunk egymással? És így szeretnénk, hogy a társadalom elfogadjon minket? Miközben egymást is utáljuk, mert  nem olyan, mint...., mert különbözönk egymástól!
Ha többet szeretne erről tudni valaki, akkor legyen szíves elolvasni a jogszabályokat és a cikkeket a kutatas.gay.hu oldalon.

 


2009. May 30.2009. May 30.  16 comments  Értelmetlen viselkedés!

 Hülye, bunkó, buzi, köcsög!

 

Ha manapság meg akarják egymást az emberek sérteni, akkor le ratyitzzák egymást!

Úgy látom, hogy a melegek körében egy új kifejezés lett használatos, a pedofil.

Ha az ürge nem tetszik, akkor „pedofil"!

 

Valóban csak szitkozódás, egymás megsértése volna?

Sajnos azt hiszem, hogy nem csak, hanem sok más is van mögötte.


Itt a Randiban a fiatalabbak pedofilezik le az idősebbeket, ez nem csak sértésnek szánt szófordulat.

Sajnos ez  a társadalmi széthúzást jelenti, a melegek kürében!

  • Széthúznak a szerepjátékokat kedvelők, a nőiesen viselkedőktől.
  • Széthúznak a férfias jelenségek, a nyurgáktól.
  • Széthúznak a fiatalok, az idősebbektől.
  • És sorolhatnám még.

Teljesen tükrözzük a társadalom, az emberek egymáshoz való viszonyát.

 

Ezzel az a baj, hogy így soha sem fogunk közösségként, bármilyen jogunkat kiharcolni.

És az is baj, hogy marjuk egymást.

 

 

Nézzük a fiatalok oldaláról:

Megszólítja, levelet ír neki egy férfi, aki jelentősen idősebb, akár az apja is lehetne.

A srác személyisége, még nincs teljesen kifejlődve, talán a homoszexualitása is zavarja még.

Tele van nemi vágyakkal és kételyekkel. Szeretne szeretni és azt is, hogy szeressék, de össze keveri a szexet a szerelemmel és a szeretettel.

-Nem tudja, hogy a szeretet, a szerelem nem életkori egyezőségen alapszik, hanem két ember feltétel nélküli szeretetén.-

És ekkor jön az az ismerkedő levél. Hát bizony zavarba ejtő lehet, vagy riasztó is, félelmet is kelthet. És az biztos, hogy nem fogja csak úgy simán elfogadni, hogy egy apu korabeli férfi szeretne ismerkedni vele (ami még nem egyenlő a szeretkezéssel vagy a szerelemmel, csak haverkodás).

 

 

Nézzük az idősebb férfi oldaláról:

-Miért a fiatal?

Sokan azt mondják, hogy kapuzárás vagy mi a szösz.

Létezik ilyen, de nem mindenki ebbe a kategóriába tartozik. Csak, ha magamat nézem, akkor én 16 éves korom óta a 14-22 (bizonyos esetben 25) korosztályt kedvelem és ez az évek során nem változott. Ez nem azt jelenti, hogy nem tudok idősebbeket szeretni, csak ez a korosztály a favorit.

-Később talán arról is írok, hogy miért vannak akik a fiatalabbakat és miét vannak akik az idősebbeket kedvelik.-

 

Akár magamról is írhatom, hogy meglátok egy fiút, sőt beszélgetek is vele. És kinézetre elbűvölő. És amit mond az csodálatos, mert fiatalon is olyan bölcs és olyan komoly, de mégis benne van a fiatal csikó és annak csodaszép, művészi formája.

Fiatal és mégis szerteágazó témákban lehet vele beszélgetni.

És akkor feltör bennem a vágy, hogy megfogjam a kezét, átöleljem. Szeretném a mindennapokban segíteni, tanítani. Együtt sétálni vele, kirándulni vagy felfedezni dolgokat. És sok minden mást...

És idáig a szexről nem beszéltünk, mert eddig csak a szeretetről, szerelemről, barátságról volt szó, egy érzés és érzelem keretei között.

-Igen a szex is fontos és az is része a kapcsolatnak és része is lesz.-

 

Amikor egy férfi meglátja és olvassa egy fiú bemutatkozását, akkor ezeket vagy hasonlókat gondolhat végig és hasonló kapcsolat reményében ír levelet.

-Tudom vannak szexmániások is, de nem mindenki és nem a többség.-

 

 

És nézzük a pedozást:

  • Amikor egy ifjonc pedofilnak nevezi az idősebb embert, akkor bizony jó pár dolgot nem vesz figyelembe.
  • Ha egy férfi pedo, mert egy fiút megszólít a Randin, akkor a fiú 14-18 évesen nem lehetne itt!
  • 14 év a beleegyezési korhatár és ebben az is benne van, hogy egy 14 és egy 40 éves ember szerethesse egymást és egymásai lehessenek.
  • A pedo 12 életév alatti gyerekeket szeret és zaklat szexuálisan.
  • Jogodban áll, emberi méltóságát senkinek sem megsértve, bárkinek is elmondni, hogy Te nem Őt választanád vagy nem kívánsz beszélgetni vele, pl. mert nagynak tartod a kettőtök közötti életkor különbséget. És ennyi, semmi sértegetés!
  • Ha mégis elküldöd a francba az idősebb embert vagy bár kit valamilyen tulajdonságáért, akkor nem Ő követett el bármit is ellened, hanem Te sértetted meg az illetőt.

Tudom vannak erőszakos pasik! De csak ezért, nem kéne mindenkit elküldeni a francba, ha nem veled egyidős.

 

 

Megjegyzés:

Sajnos ezt le kellett írnom és azért sajnos, mert szerettem volna helyette itt a Randin írni néhány értelmes embernek és szerettem volna azokban a fórumokban írni, melyekben nem cikizik egymást az emberek.


2009. September 10.2009. September 10.  0 comments  Társadalom, társadalomi reakciók

Szeretetet csak úgy kapni nem lehet!

 

Én hosszú idők óta mondom (és nem tanítom) barátaimnak, munkatársaimnak, hogy boldogságot, szeretetet csak úgy kapni nem lehet.
Én ezt úgy fogalmaztam meg, hogy én adok figyelmet, én adok szeretetet, szenvedélyt vagyis egy szóval én adok a barátaimnak, munkatársaimnak, ismerőseimnek feltétel nélkül.
De hát, ha csak Te adsz, akkor mit kapsz?
Ha én rámosolygok egy emberre, mosolygok az emberekre, akkor az emberek visszamosolyognak. Ha tisztelettel bánok az emberekkel, akkor tiszteletet fogok kapni az emberektől. És ha szeretettel fordulok az emberek felé, akkor Ők szeretettel fognak felém fordulni. És ez így van a felszínes vagy mindennapi kapcsolatokban és a szerelemben is.
Talán legjobban a tiszta szerelemmel tudnám legjobban megvilágítani: A szerelem két ember közötti energia áramlás. Ha én szerelmes vagyok, akkor feltétel nélkül energiát adok át a kedvesemnek (szavakban, tetteimben, érintéssel, öleléssel, csókkal, szexszel), oda figyelek rá és figyelem az igényeit és ennek megfelelően segítem az életét. -Önmagában már ez is csodálatos érzés, de itt nincs vége.-
Mit kapok?
Ha Ő szeret engem akkor hasonlóan cselekszik, mint én. És a két ember közötti energia áramlás, a szeretet átadás erősíti egymást, mígnem egy ragyogássá alakul és kiteljesedik a szerelem, a szeretet lényege.
Tehát akkor kapok többet, ha elveszek, követelek vagy akkor ha úgy szeretek, hogy adok?

 


 

Az emberek szégyenben élnek

 

Úgy érzem, hogy az emberek folyamatos félelemben, szégyenben élnek. Tehetetlen düh marja a lelküket. És számos gáttal (skatulyák, konvenciók, téveszmék, környezeti hatások) vannak körbevéve.
Szégyelljük a vágyainkat. Önvádat zúdítunk a fejünkre a gondolataink, kívánásaink miatt. És önkorlátok közzé szorítjuk magunkat, mert nem tartjuk erkölcsösnek, társadalmilag elfogadottnak, sőt betegesnek hisszük a természetes igényeinket vagy (és) magunkkal hozott igényeinket*.
Inkább választjuk a környezetünk által mutatott és kitaposott ösvényt, melyet ők is elődjeiktől kaptak, mint magunknak taposnánk utat.

 

 

*magunkkal hozott igény = Hajlamok, melyeket a kötnyezeti hatások erősítenek vagy gyengítenek, de mindig bennünk vannak.

 


2009. December 20.2009. December 20.  0 comments  Szeretet

Világszerte mindenütt egy kicsit másként ünneplik a karácsonyt. Van ahol a Mikulás van ahol a Jézuska hozza az ajándékot és bizony a három királyok is ajándékoznak. Mi virgácsot kapunk, ha rosszak vagyunk, az olasz gyerekek szenet (ma már az is csoki). Van ország ahol újévkor ünneplik és vannak országok ahol vízkeresztkor.


Ez a nap az ajándékozás napja. De mit is ajándékozunk valójában? Ma a rohanó világban, megvásárolható technikai csodákat, töménytelen mennyiségű édességet.
Azt szokták mondani, hogy a karácsony a szeretet ünnepe.
Vajon miért az, ha az emberek szeretnek egy éven, egy életen keresztül?
Úgy gondolom, hogy nem másról van szó, hanem arról, hogy ezen a napon visszaemlékezünk szeretteinkkel az elmúlt év (évek) történéseire és arra a sok apró örömökre, melyeket egymásnak adtunk, melyeket közösen éltünk át. Igen, nem ezen a napon adjuk a szeretetet egymásnak, hanem ez a nap az emlékezésé a meghitt szobában a gyertya fényénél vagy egy havas hegyi tájon, egy kunyhó kandallójánál vagy a Tisza partján álló parasztház kemencéje mellett... bárhol.

 

Boldog karácsonyt és sok szeretetet kívánok mindannyitoknak.

 


2010. April 17.2010. April 17.  0 comments  Szeretet

Balázs megkérdezte tőlem:
Szeretsz?

 

Miért kérdezed?

 

Ne kérdéssel válaszolj, hanem mond meg!

 

Nem értelek!

 

Csak azt szeretném tudni, hogy szeretsz vagy utálsz vagy....?

 

Mit szeretnél tudni?
Azt, hogy amikor látom a farmernadrágban a fenekedet, akkor nem férek el a nadrágomban és nedves lesz az alsóm?
Azt szeretnéd hallani, hogy komisz, de olykor kisfiús a mosolyod, mellyel elbűvölsz?
Azt szeretnéd tudni, hogy csodállak amikor zuhanyzol és a víz alápereg a bőrödön és a gőz lágy vonalakban rajzolja ki a tested íveit?
Mondjam, hogy imádom az illatodat, imádom a bőröd szagát, de imádom a ha az orrommal lábad között járok?
Mondjam, hogy imádom a gyermekies lelkesedésedet, csodálom a néha bölcseket megszégyenítő gondolkodásodat és a naivitásodat?
Mondjam el, hogy amikor egyedül vagyok akkor nyüszítek a hiányodtól?
Hallani akarod, hogy büszkén mutogatnálak mindenkinek és kézen fogva sétálnék veled a Dunánál?
Kíváncsi vagy, hogy a moziban szeretnék veled nyikorogva pattogatott kukoricát majszolni, miközben szorítom a kezedet és a sötét jeleneteknél megcsókolni vagy a nyakadba lehelni egy édes puszit?
Ne kérdezz!

Csak mond halkan, hogy szeretsz, miközben a szemed csillogva rám néz és huncut mosoly fut végig az arcodon. És akkor én csak annyit mondok halkan, hogy szeretlek, megfogom a kezedet és mindent érezni fogsz.
Ígérem, hogy én sem kérdezem meg, hogy "szeretsz engem".

 


Description
kukorica
Posts: 27
Comments: 33
Úgy gondolom, hogy a napi események, melyek velem történnek nem érdekesek, ami érdekes az pedig intim. Így a gondolataimat vagy morgolódásaimat írom le, amikor kedvem van hozzá.
Tags
6 szeretet (6)
4 félelem (4)
4 erkölcs (4)
3 skatulya (3)
2 barátság (2)
2 nevelés (2)
2 aktív (2)
2 szerelem (2)
2 passzív (2)
2 tévhit (2)
2 uni (2)
2 butaság (2)
1 oktatás (1)
1 elfogadás (1)
1 tolerancia (1)
Copyright © 2024 Színes Web Ltd.