Linkek Kapcsolat Kik vagyunk? Adatvédelem Szabályok GYÍK Történet mentése Hívd meg egy barátod Könyvjelző English Hungarian
air fire water earth

 

kukorica blogja / Nem kategorizált / kígyó a farkába harap
kígyó a farkába harap
májusmájus 0 Hozzászólás Nem kategorizált Nem kategorizált

-Csak megjegyzés szinten: :-)) Páran úgy érezhetik, hogy túl egyszerűen írok fontos dolgokról. Mentségemre szóljon, hogy nem vagyok regény író vagy pszihomókus vagy filozófus. Én csak egy egyszerű gondolkodó ember vagyok, akinek néha feltűnnek események vagy dolgok és azokról leírom a véleményemet.-

Volt egy aranyos fiú barátom vagyis... Szóval én nagyon szerettem volna vele ismerkedni, mert nagyon vonzott testileg, lelkileg. Nagyon szimpatikus volt a gondolkodása. Tehát mondhatni bele zúgtam.
De sajnos Ő nagyon félénk és bizalmatlan volt (nem csak velem).

Az egyik ismerősöm azt mondta, hogy „beszélgess vele sokat, mindenről ami érdekli és ha érzed, hogy fél, akkor nyugtasd meg, mert így még az esélye sincs meg, hogy kapcsolat alakuljon ki köztetek”.
És ez igaz volt vagyis beteljesedett, nem lett kapcsolat.

Sokak számára talán sekélyes ez a téma. De valóban probléma a „kígyó a farkába harap” vagy a „csuka fogta róka esete”.

-A bizalmatlanságot, félelmet a rendszeres találkozás és nyílt beszélgetés oldja fel.
-Viszont a bizalmatlanság és a félelem miatt a két ember keveset és ritkán találkozik, minden alkalommal szinte minden elölről kezdődik (újra csak az ismerkedés első lépcsőfoka előtt állnak) vagyis a második tali témájáról beszélgetnek és bizonygatják, hogy nem bántják egymást.
-Többet kéne találkozniuk, hogy jobban megismerhessék egymást, de mint imént írtam keveset találkoznak.
-A félelem nem szűnik! Egyre kevesebb a tali és a végén elmaradnak.
-Vége lesz egy szerelmes kapcsolatnak mielőtt elkezdődött volna.

Mi a megoldás?
Bármennyire is félünk, félsz és remegnek a lábaid, akkor is el kel menni és találkozni és ha remeg a hangod, akkor is beszélgetni és minél többször, minél sűrűbben találkozni a másik emberrel, mert csak akkor omlik le a félelem benned és csak akkor deríthetitek ki, hogy van közös jövőtök vagy sem.
Ha a félelem miatt maradtok el egymástól, az azt jelenti, hogy feladtátok vagyis valamelyikőtök feladta mielőtt történhetett volna valami, kiderülhetett volna valami.

Az én barátom így tett velem szemben és soha nem tudta meg, hogy mit érez vagy nem érez velem szemben. Dezertált! Így mindketten egy élménnyel vagy akár egy szerelemmel szegényebbek vagyunk.

CimkékCimkék: félelem dezertálás 
Hozzászólások
  • Nincsenek hozzászólások

Leírás
kukorica
Bejegyzés: 27
Hozzászólások: 33
Úgy gondolom, hogy a napi események, melyek velem történnek nem érdekesek, ami érdekes az pedig intim. Így a gondolataimat vagy morgolódásaimat írom le, amikor kedvem van hozzá.
Cimkék
6 szeretet (6)
4 félelem (4)
4 erkölcs (4)
3 skatulya (3)
2 barátság (2)
2 nevelés (2)
2 aktív (2)
2 szerelem (2)
2 passzív (2)
2 tévhit (2)
2 uni (2)
2 butaság (2)
1 oktatás (1)
1 elfogadás (1)
1 tolerancia (1)
Copyright © 2024 Színes Web Kft.