Links Contact Us About us Privacy Terms FAQ Add feedback Invite a friend Bookmark English Hungarian
air fire water earth

 

kukorica's blog / Értelmetlen viselkedés! / Van már apám! Hesss!
Van már apám! Hesss!

Ne legyél idősebb xx-nél és ne is írj, mert van már apukám.

 

Ezt mostanában sokat hallom, olvasom a fiatal homoszexuálisoktól.

 

Látszólag egy kifinomult megfogalmazása annak, hogy az illető ki szeretné nyilvánítani, hogy nem szeretne a saját koránál jelentősen idősebb emberrel ismerkedni.

 

Mégis mi a hézag ezzel?

A baj az, ha egy meleg fiúnak van egy idősebb, tapasztaltabb barátja (nincs köztük szex és szerelem, csak barátság)?
A fenti kijelentés ezt a barátságot kizárja! Ha mégis lesz idősebb barátja, akkor meg komolytalan volt a kijelentés.

 

És baj, ha egyszer a barátság megváltozik és több lesz? Baj lesz, ha esetleg egyszer megkóstoljátok egymást, kitör a világégés?

Értem én, hogy van akinek nem tetszik valaki vagy valami. De ezzel mindőnk így van. De attól nem kell elküldeni a másik embert a pokolba, mert nem a fehér ló jött a herceg hátán!

 

Van egy fiú barátom. Még fél éve sincs, hogy heteronak vallotta magát és aztán 3 nap beszélgetést követően megmutattam neki ezt az oldalt (Randit) és mára olyan fiú szerelme van, akivel együtt szeretne élni.
Jó reggelt mindenkinek, le kéne jönni az elefántcsont toronyból!

 

A nagyobb baj:
A fenti megfogalmazás nem más mint burkolt, szép papírba csomagolt „menj a francba, ha öreg vagy!"
És itt az öregség nagyon relatív fogalom, mert én is 43 évesen megkaptam már, hogy „nagyapóval nem állok szóba, menj a föld alá!" És mindezt egy 28 évestől.
Számomra kicsit olyan ez, mint a buzikhoz való hozzáállása az embereknek: „Nem érdekel, hogy meleg, csak az én fiamat (vagy családomat) hagyja békén!" vagy „Én nem ítélem el a melegeket, ha a négy fal között csinálják, akkor joguk van hozzá. De ne kérkedjenek vele, ne mutassák ki az utcán vagy közösségben, hogy szeretik egymást, mert az már ízléstelen!"
Mint, ha nem volnánk a közösség, az emberiség teljes értékű tagjai!
Mint, ha hat idősebbek (nem a kor számít, hanem a korkülönbség) nem volnának a meleg társadalom tagjai!

 

„Semmi bajom, ha egy öreg megnéz, de hagyjon békén, ne is szóljon vagy írjon nekem, fúj de undorító!"
Igen meg van mindenkinek az ideálja, a szexuálisan vonzó fiúról, pasiról a képe (fejében) és ez nagyon jó. De miért is utasítjuk el, ha a fejünkben lévő kép és aki megszólít minket nem egyezik? Miért is utasítjuk el, ha a kora nem egyezik az általunk érzelmileg elhatározottól?
Miért nem adjuk meg a lehetőséget annak, hogy ne az előítéletek döntsenek, hanem úgy dönthessünk, hogy megismerjük a másik embert (embereket)?

 

És még egy kis szösszenet:
Marha nagy tahóságnak tartom, hogy életkor vagy más emberi, fizikai tulajdonságok miatt eleve eltiltja valaki a másik embert a levélírástól vagy ha mégis ír a nem kívánt rétegből valaki, akkor el van hajtva, mint a nem kívánt magzat!
És ha az illető bármilyen értelmes és szép mondatokat ír magáról a profiljába, sajna a fenti vagy hasonló kijelentés pont az ellenkezőjére fordítja.

 

Megjegyzés:
14 életév a beleegyezési korhatár.
A pedofília fogalma ugyan létezik, de hazánkban nem ezt büntetik.
És az se nem jogilag, se nem erkölcsileg és semmilyen módon nem elítélendő, ha valaki egy nálánál fiatalabb fiút szeret.
És miért genyózunk egymással? És így szeretnénk, hogy a társadalom elfogadjon minket? Miközben egymást is utáljuk, mert  nem olyan, mint...., mert különbözönk egymástól!
Ha többet szeretne erről tudni valaki, akkor legyen szíves elolvasni a jogszabályokat és a cikkeket a kutatas.gay.hu oldalon.

 

Comments
 • kukoricaBy kukorica 5552 Days Ago
  0 points    
  NEMTOMONE!
  Rágalmazol? Ám legyen!
  Azt hiszem, hogy fogalmad sincsen a pedofília fogalmáról! Légyszi olvass egy kicsit a jogtárban és ne hülyítsétek egymást ezzel a pedo baromsággal!

  Ha veled kavarok, akkor az teljesen legális! Bár hánynék a beképzeltségedtől!
  Amúgy azt hiszem azt sem hallottad, hogy 14 a beleegyezési korhatár. Így 14 év és nix pedo! Szar ügy, ha valaki nem ismeri a törvényeket. És az még szarabb, ha valaki 20 évesen úgy érzi, hogy liliom és megtiporták!
 • By Anonymous 5552 Days Ago
  0 points    
  Van, aki az idősebbeket szereti, van aki a hasonló korúakat, van aki a fiatalabbakat. Az tény, hogy ettől a másik személynek szépen és kultúráltan a tudomására lehet hozni, hogy nem tartozik a célcsoportjába... Az ehhez hasonló oldalak nagyobb részén lehetőség van a felhasználók letiltására, vagyis nem feltétlenül látom nagy bajnak ha "eltiltja valaki a másik embert a levélírástól", az viszont tény, nem tudhatja, mi marad ki az életéből (barátság, egy-két jó tanács... A pedofilia már elég nagy kitérő, és szerintem ezt nem itt kell megvitatni...
 • By Anonymous 5447 Days Ago
  0 points    
  Aztak**va.. ha szerinted ennyire nem számít a kor, akkor miért olvashatóak korra vonatkozó paraméterek a te profilodban is? Akkor miért nem keresel szépen te is egy korodbeli ("tapasztalt") férfit, akivel egyszer csak "megkóstoljátok egymást" Vagy ez így fordítva már nem tetszik? Ha valakinek nem jön be kép alapján a másik (és kapcsolatot keres) akkor csak azért nem fog vele találkozni, hogy hátha jófej és megkedveli... talán élőben előfordulhat ilyen, de netes ismerkedésnél ilyesmire ne számíts. Nem helyeslem én sem ha valakit a kora miatt emberszámba sem vesznek, de hogy nem vele képzelnek el egy kapcsolatot az logikus, és a heteróknál sincs ez másképpen. Szerintem a megjelölt korosztályban nem fogsz párt találni csak khmm... fizetőset. Szóval te se várjad a szőke kisfiúdat a fehér lovon, te pedofil! Bocs, a durva megfogalmazásért, de az írásodból úgy vettem észre, hogy nem szíveled az eufemizmusokat. Tök mind1 mi a törvényes határ, egy egészséges középkorú férfi nem vágyik 14 évesekre és ezt az emberek többsége is így ítéli meg.
  Reply to this comment

Description
kukorica
Posts: 27
Comments: 33
Úgy gondolom, hogy a napi események, melyek velem történnek nem érdekesek, ami érdekes az pedig intim. Így a gondolataimat vagy morgolódásaimat írom le, amikor kedvem van hozzá.
Tags
6 szeretet (6)
4 félelem (4)
4 erkölcs (4)
3 skatulya (3)
2 barátság (2)
2 nevelés (2)
2 aktív (2)
2 szerelem (2)
2 passzív (2)
2 tévhit (2)
2 uni (2)
2 butaság (2)
1 oktatás (1)
1 elfogadás (1)
1 tolerancia (1)
Copyright © 2024 Színes Web Ltd.