Links Contact Us About us Privacy Terms FAQ Add feedback Invite a friend Bookmark English Hungarian
air fire water earth

 

Tags - internet
kukorica 2009. June 16.2009. June 16.  0 comments  Társadalom, társadalomi reakciók

Időszerű feltenni a kérdést (nem csak a melegekre vonatkozik):


Az internet mennyire és milyen módon vette át a személyes kapcsolatokat és a személyes kapcsolatok igényének szerepét?
Mennyire pótolják a személyes kapcsolatokban átélhető élményeket az internetes közösségek?
Hátrányok és előnyök?
Torzul a egyén személyisége?
A fiataloknál milyen hatással van a szocializációra?Alapfeltevés:

 

Az internet gyorsabbá tette az élet minden területét, így az emberi kapcsolatok (hobbi, szexuális irányultságok stb.) területén az ismerkedést és a kapcsolat tartást is.
Szinte feldolgozhatatlan mennyiségű információkkal, kontaktokkal lát el minket. És egyben annak a látszatát is kelti, hogy sok jó barátunk van.

 

Viszont úgy látszik, hogy a gátlásokkal, félelemmel és lustasággal élő emberek számára (Szinte mindenki bele tartozik ezen csoportok valamelyikébe, 3-190 éves korig.), az internet az élő kapcsolatban átélhető élmények helyett egy látszólagosan könnyebb és konfliktus mentesebb élménybázist nyújt. Ezzel egyenes arányosan romlik a személyes kapcsolatok mennyisége és minősége és kevesebb lesz a barátokkal és ismerősökkel eltöltött idő is.

 Kérlek benneteket, hogy ne csak egy helyeslő vagy elutasító mondatban írjátok le a meglátásotokat, hanem komplett véleményt írjatok.

 

A válaszaitokat előre is köszönöm!

 


2011. December 4.2011. December 4.  0 comments  Állás, munka otthon

Sziasztok!

Egy ismerősöm ajánlotta, aki már kapott pénzt belőle!

Itt lehet regisztrálni:

http://MixReq.com?ref=1246788

Egy internetes oldalon kell regisztrálni! Különböző nagy,világcégek bemutató videóit kell megnézni! Egy videó csupán 30 mp-ig tart, de nagyon élvezetesek!:Ezután véleményezni kell őket! 8 kérdésre kell válszolni! Minden egyes kitöltött kérdőív után 4$-t fizet a rendszer. Egy nap 4 db kérdőívet tölthetünk ki. Természetesen többet lehet keresni ha erről értesítjük barátainkat, ismerőseinket, családtagjainkat. Ezt megtehetjük e-mailban, iwiwen, facebookon stb. Ha egy ismerősünk is regisztrál akkor azért a rendszer 9$-t fizet és az ő "fizetésük" 15%-át is megkapjuk.

Szóval a rendszer akkor fizeti ki az összegyűjtött pénzünket ha az eléri az 500$-t.

Számoljunk:

- regisztrálunk: 3$

- megnézzük a videókat (általában 30mp-sek) és kitöltjük a kérdőíveket: ebből naponta 4 db van vagyis 4x4=16$

Ez idáig 19$ már az első napon. Nem túl sok pénz, de valóban a miénk!:):)

32 nap alatt= 100.000 Forint

Ha összegyűlik az 500$ AUTOMATIKUSAN átvezetik a PayPal számlánkra.

 

Egy kis segítség a regisztrációhoz!

A jobb felső sarokban találunk egy Registation (Regisztráció) gombot. Arra kattintva csatlakozhatunk a rendszerhez.

Login: találjunk ki magunknak egy felhasználónevet

Password: jelszó

Repeat the password: jelszó újra

Type your PayPal's account (E-Mail): a PayPal regisztrációnkkor megadott e-mail cím (ez nagyon fontos, mert így tud minket beazonosítani a rendszer, és így tudja nekünk áthelyezni automatikusan a pénzt)

Kész is van a regisztráció. Ha belépünk a bal felső sarokban láthatunk egy Survey(felmérés) fület. Ha arra rákattintunk, látunk 4 kis fület: Survey N°1 Survey N°2 Survey N°3 Survey N°3 felirattal.

Ha ezekre rákattintunk megnézhetjük a rövid kis videót, majd a videó alatti kis Survey gombra kattintva kitölthetjük a kérdőívet/felmérést. A kérdések mindegyike a videóval kapcsolatos, hogy láttuk-e már ezt a terméket, hogy mennyire véljük hasznosnak ezt a reklámot stb.

Aki nem tud angolul, a google fordítóban (http://www.webforditas.hu/) le tudja fordíttatni a kérdéseket illetve a válaszokat. Nincs jó vagy rossz válasz, ugyanis a cégek a mi VÉLEMÉNYÜNKRE kíváncsiak.

A felső sorban a Survey fül mellett láthatjuk a "About program" fület, amire ha rákattintunk, leírják, hogy 2011-ben jött létre ez a cég és sok reklámügynökség sikeresen hozzájárul különböző országokban, valamint ez egy statisztika, amit összegyűjtenek. A cégük azt a szlogent használja, hogy "Pénzt a véleményért". A programban résztvevőknek különböző hirdetők videóit kell megnézni és ezért 2$-5$-t bónuszt kapnak. Ez egy kidolgozott program a mi kényelmünkre, és nekik az az érdekük, hogy a mi kollégáink és ismerőseink is részt vegyenek ebben, és ezért ezt kínálják:

1.) 2-5$ minden egyes kitöltött kérdőívért

2.) 9$-t minden egyes általunk meghívott résztvevőért

3.) a meghívott partnerek "jövedelmének" 15%-át

Az "About program" mellett láthatjuk a "FAQ" fülecskét, ami a GYIK megfelelője. Ennek a tartalmát ezen a honlapon már leírtam. Amit ebben a fülben sötétkékkel és vastagon szedve kiemel linket (az én esetemben a korábban már megadott http://MixReq.com?ref=1246788 jelenti) azt a linket kell elküldeni barátainknak, ismerőseinknek stb. hogy a csatlakozásukért járó 9$-t és a "fizetésük" 15%-át megkapjuk.

A "Contact" fül alatt írhatunk a rendszernek bármilyen kérdést, észrevételt.

A "Statistics" fül alatt láthatjuk mennyi pénzt gyűjtöttünk össze.

(Én eddig csak 51$-t gyűjtöttem össze! Most léptem be én is, 3 napja!)

Üdv, Tomibio

 


2012. March 8.2012. March 8.  1 comments  Nem kategorizált

Nos, hát elkezdődött.
Egy hétfői napra ébredtem. Ugyan olyan rosszul kezdődött, mint minden hétfői nap. Reggel korán kelni, felvenni az egyenruhát és bemenni az őrsre. Tudni illik, rendőrként dolgoztam. Mikor beértem, a főnököm azzal fogadott, hogy elpusztult az a rendőrkutya, amelyet 5 éven át gondoztam. Előző nap egy bevetésen egy rablóbandát üldöztünk. 5-en voltak, 3-at elkaptunk, 1-et pedig lelőttünk (önvédelemből). És az az egy, aki megmaradt, az nagyon ügyesen meglógott. Elbújt és eltűnt a szemünk elől. Nem volt más választás, mint hívni a kutyaszállítókat és bevetni a kutyát. Hát  a kutya szimatot fogott és elindult a szagnyom után. Mikor már megállt, akkor elővettük a fegyvereinket és behatoltunk abba a házba, amit a kutya megtalált. Ahogyan ez szokás volt, a kutya ment előre. Felment egy lépcsőn, aztán egy lövést hallottunk és a ktya lebugdácsolt az emeletről. Még élt, így elszállítottuk kórházba. Hogy mindenkit megnyugtassak, elkaptuk a rablót, és 15 évet kapott bankrablásért és szolgálati eb meggyilkolásáért. Hát, így ért véget ez a nap.

Most már helyi időben vagyunk. Tehát mikor a főnök ezt közölte velem, természetesen elszomorodtam. De amikor kimentem a főnök irodájából, egy ismerősöm állt velem szembe. 8 éve nem láttam,  mert Amerikában volt. Megbeszéltük, hogy este találkozunk. Hát, eljött az este és eljött a 19:00 óra, amikor is találkoztunk. Leültünk, rendeltünk rántott sajtot és elkezdtünk falatozni. Akkor elkezdett mesélni amerikai kalandjairól. És végül kitértünk oda, hogy megüresedett egy kifőnöki állás a Védelmi Minisztérium-ban. Hát..angolul tudok, megvan a főnöki hajlamom, értek a védelemhez...Egy próbát megér. Rákerestem a Fehér Ház weboldalára. Valóban volt egy megüresedett hely. Írtam egy e-mailt, amire válasz is érkezett. El kellett küldenem az önéletrajzom. 3-4 óra múlva már érkezett is a válasz. Tetszett nekik az előéletem. Azt mondták, hogy 1500 dollár óránként. Veszélyes egy munka, terephelyszíni munkával is jár. Visszaírtam, hogy örülök, hogy tetszett az önéletrajzom, és természetesen nem probléma a helyszíni munka sem. Így hát egy webcamerán keresztül kapcsolatba léptek velem, kérdeztek néhány dolgot. Azt mondták, elégedettek, de szeretnének egy személyes találkozót is. Ráálltam. Így február 12.-én elutaztam Amerikába. Egy hétig ott voltam, addig tartott a meghallgatás. Személyesen az Elnöktől is kaptam kérdéseket. Még +1 napig tartott, míg megszületett a döntés. Azt mondták, 2 hét múlva már állhatok is munkába.
Nagyon megörültem ennek, szinte azonnal elkezdtem volna pakolni, ha azt nem mondják, hogy ne pakoljak, mindent megadnak. Szállást, ételt, ruházatot. Csak néhány személyes holmit tegyek be egy utazótáskába. 
Ennek még jobban örültem, úgy gondoltam, ezt már nem lehet fokozni. Hát..az amerikaiaknál soha nem mondd hogy soha és hogy nem lehet. Felhívtak, hogy nekem csak annyi a dolgom, hogy fölutazzak Pestre a Ferihegyi reptérre, ott vár rám 6 FBI-os ügynök és egy magángép. Én ekkor azt hittem, hogy ott helyben elájulok. Hogy belőlem, egy romániai rendőrből, aki mindig a BMW-jével jár, belőlem lesz egy főnök a Fehér Házban, ahová mindig is vágytam, és egy magánrepülőgéppel utazom oda.

Na, de még mindig jött meglepetés. Azt mondták, hogy nem kerül pénzembe az utazás, bármikor hazajöhetek, és úgy lesz a beosztás megoldva, hogy 2 hónapig dolgozom, utánna pedig 2 hetem van, hogy bejárjam Amerikát. És EZ SEM KERÜL SEMMIBE. Szóval INGYEN KIRÁNDULOK,  DOLGOZOM ÉS MÉNG PÉNZT IS KAPOK+SZÁLLÁST+KAJÁT,PIJÁT.
A következő bejegyzésben megírom, hogy milyen a szállás és a munka.
Köszönöm, hogy elolvastátok! WinkSmile


Copyright © 2021 Színes Web Ltd.