Links Contact Us About us Privacy Terms FAQ Add feedback Invite a friend Bookmark English Hungarian
air fire water earth

 

Tags - mission
2013. September 21.2013. September 21.  1 comments  Nem kategorizált

Mikor elkezdem írni a kis blogomat, mindig megfogadom, hogy nem lesz többé búvalbaszott, és igyekszem az örömömet megosztani, ha az - minimális szinten ugyan, de - jelen van az életemben. Viszont ez a blog, nem a népszerűség , hanem a saját kis lelkem ápolgatása miatt készül.

Valami nincs rendben velem...
Gyakorlatilag elveszítettem mindent, ami pénzben nem mérhető. Barátok, család (régen se volt) és hát persze a pasik, a szokásos. Az a személy, akit legjobb barátomnak hittem, - most hogy végre belátta azt, hogy mi köztünk nem lehet semmi más - végleg kizárt az életéből. Ez a szokásos amolyan meleg szokás! Csakhát, az ember mindig jót remél!
No, de sebaj...úgyis annyit dolgozom, hogy nincs idő búslakodni. Persze azért ha jobban belegondol az ember, nagyon fájdalmas minden este egy üres lakásba hazatérni. Azok a régi szép idők, amikor még várt valaki otthon vacsorával, vagy egy forró romantikus fürdővel...

Elmúlt!

Na hát ismerkedjünk!

1,5 évnyi töketlenkedés után, nyakamba vettem újfent az internetet...de mostmár máshogy is támadok! Bizonyám!
Lássuk csak mi van:

- A szokásos randi.gay.hu - szökő évben 1x ír valaki és átlag 4 havonta van új regisztráció. Ugyan a memóriám a Semilla nevű hal kapacitásával egyenértékű, mégis már a nicknévből tudom, hogy ki kicsoda és miért nem.

- Romeo - nagyobb forgalom, talán egy két értelmes arcot találok. Mostanában elsősorban bi-ket, vagy azt a jó fajtát amelyik megnéz, és mielőtt hozzádszólna le is tilt. 

- A point - nem is értem......szelektív hulladékgyűjtés

- Na és itt az egyik új fegyverem, úgy hívják chat. Legalábbis a hivatalos neve ennek ez, de inkább nevezném egy olyan jellegű húspiacnak, amit jó érzésű emberek már tutira nem látogatnak. Az üzenőfalat olvasva már kisebb hányinger kerülget. Szopnék ma 13.ker!!! Alázatos köcsög vagyok Debrecenből! .... 
Aztán amikor rámír, egy tőlem 8 évvel fiatalabb kis nyunyó és köszönés nélkül úgy szól, hozzám mintha a seggéből rántott volna ki...ez külön megtiszteltetés. Na de én vagyok a hülye, hogy ide felnéztem. Egy ismerős arc mondta nekem, hogy a meleg többsége már nincs ezeken a siteokon, de próbáljam meg Facebookon. Nos...veszíteni valóm már nincs...így el is jutottunk az utolsó próbálkozási helyre.

- Facebook - új profil. Természetesen alapból 6x átgondoltam, hogy kell ez nekem? A Fb tipikusan az a fajta hely, ahol ha egyszer rosszul állítasz be valamit, nagyot tudsz koppanni. Na de vágjunk bele! Meleg csoportok! Merthogy Igen kérem, vannak ilyenek! Azt hittem megérkeztem a kánaánba, de sajnos ismét csalódtam. Azonkívűl, hogy egy két ember teljes nevét megismertem, semmit nem értem el vele.

Az utóbbi két ismerkedős helyszín az undorító piacozáson túl, jellemzően egy közös tulajdonsággal bírnak. Az "itt lakók" többsége, a minimális értelmi szinttel se vannak megáldva.

Like - ha ma leszopnál! - Jelizz be lécci ha tecem! Uncsizom...ki dugna meg? - komoly kapcsit,ha még létezik ijen fiuk akor jelizetek!

NO COMMENT!

Kérdem én , akkor mi maradt nekem? Tudom, hogy vannak értelmes jófej srácok! Akár itt borsodban is! DE HOL???????
Igen, van egy két udvarló valahogy...de nem történik bennem semmi. Mert a sok csalódás és fájdalom után, valami katarzisra vágyom...pontosabban arra, hogy jöjjön el az a srác akit ha meglátok (nem kell hogy modell legyen ) ránézek és az ugrik be, hogy na ő az akit eddig kerestem, hol a picsában voltál Te eddig?
Néha egy két randira elmegyek, nem kavarok, párhuzamosan meg pláne nem...azonban nem érzem a tüzet. Biztos vagyok benne, hogy nagy sebek vannak a szívemben és lehet több pasit is elengedtem akit nem kellett volna, de jelenleg úgy érzem, hogy másra vágyom...a szikrára. S no meg persze a saját félelmemmel is meg kell küzdenem, ami jelenleg az, hogy mi van ha kiölték belőlem a szerelmet és már többé nem leszek boldog?

Egy valamit tudok! Nem fogom feladni! Talán valaki elolvassa ezt a segélykiáltást, és kihúz a vízből végre. Bocsánat, ha bizalmatlan és bamba vagyok aki nem veszi észre a segítséget...de hidd el kedves idegen, ha egy kis türelemmel kedvességgel párosul a helyes szeretetre méltó jellemed, előbb utóbb azt veszed észre, hogy boldoggá varázsolt az a kis fuldokló aki lassan 2 éve itt sodródik az árral.

Szívem szerint az összes fotómmal , az arcomat vállalva egy óriás plakátra is kitenném magamat, hogy észrevegyen valaki!Lehet egyszer ennek is eljön majd az ideje. Aprópó, van egy srác aki rohadtul bejön (felszolgáló) de még azt se tudni, hogy meleg e egyáltalán. Nyilvános helyen leszólítani elég érdekes lenne. Mit lehet ilyenkor tenni? Könnyen lehet, hogy az én valóságtól gyakran elrúgaszkodó fantáziám sugallja csak azt, hogy a srác meleg.
Igen, ilyen vagyok...a fantázia megvan és persze minden máshoz...már csak TE hiányzol hozzá!


No de sebaj... nem történhet minden úgy, mint egy Brazil szappanoperában. 
Tényleg vajon létezik ilyen sorozat meleg változatban? Azért az megvan, amikor Zsuscsinó bejelenti Hose Armandonak, hogy elhagyja lányát Terezát , Béla miatt, mert rájött hogy meleg. S amúgy meg nem számít ha időközben megterhesedett, mert majd felneveli a két férfi a kis Konsuelát, aki egész életében - a szülők homofób meggyilkolását követően - bejárónő lesz egy gazdag családnál....

That's all

Tags: mission impossible 

Description
SmartGuide
Posts: 14
Comments: 31
Ez nem az én világom
Categories
Tags
1 lehet (1)
1 benne (1)
1 valami?! (1)
1 csakhogy (1)
1 unatkozzak (1)
1 remény (1)
1 hal (1)
1 utoljára (1)
1 mission (1)
1 impossible (1)
1 soha (1)
Copyright © 2024 Színes Web Ltd.