Links Contact Us About us Privacy Terms FAQ Add feedback Invite a friend Bookmark English Hungarian
air fire water earth

 

SmartGuide's blog / Nem kategorizált / Megtörtént esetek alapján
Megtörtént esetek alapján
JulyJuly 7 comments Nem kategorizált Nem kategorizált
blog_1658.jpg

Hosszú évek óta megfogalmazódtak benem gondolatok, amiket mindig is valamilyen formában megakartam osztani. Az élet mégis valahogy úgy hozta, hogy felesleges az ember problémáit, lelki dilemmáit nyilvánosságra hozni. Félek egyedül leszek a problémával, mert amiket itt és más site-okon tapasztalok, arra utalnak, hogy  nagy többség az jól érzi magát így.

Mégis bízom benne, talán lesz olyan ember, legalább 1, aki egyetért velem, aki hasonló cipőben jár! Ez nem a társkeresés egy alternatívája, hiszen arra az oldal más része - bizonyos mértékben - alkalmas rá. Inkább ez valami felkiálltás, egy riasztópisztoly elsütése, hogy emberek figyeljetek már ide! Nem látjátok mit csináltok???

Ahogyan ezt a buzi világot én látom:

Sok sok éve, már hogy saját magam felismertem: hoppácska....itt gond van, te a fiúkat szereted. Ezzel nem untatok senkit se....
Ja most jut eszembe, ezt lehet el se fogja olvasni senki se. Először én kis naív ember, a chat.hu nevezetű online chatre léptem, nevezetesen a fiúk egymás közt szobába. Nos ami ott várt, az lehet csak én gyomromnak volt gond, de nagyon váratlanul ért.

 - szopok VII kert. 21órától, vki?

 - dugható passiv srác Budán?

 - kanos 22cm vel Szeged...

stb.....

az ember úgy érezte hogy a piacon van. Cigi, cigi , cigiiiii??!!! Olcsón adom a paprikát...

Csak itt testekkel és testrészekkel csereberéltek. Az első sokk után megtaláltam ezt az oldalt. Statisztikám szerint a legnormálisabb emberek talán itt vannak.

Na és hogy mi is az én igazi problémám? Miért vagyok elkeseredve? Miért van elegem ebből az egészből?

1. A melegek túlnyomó többsége kizárólag sexet akar, ez legyen 90%. A gaypoint regisztráóli 98%, a Romeo 80%, a randi 60%

Ezt még úgy az ember el is fogadja, hiszen ki kell elégíteni a piacot, rendben.

Azt viszont már képtelen vagyok elfogadni, hogy mi örömét leli abban valaki, hogy

1. Tételezzük fel, hogy nem jön be a srác akivel beszélgetsz kép alapján, mire számíthatsz ezek után:

 - letilt, elküldd az anyjádba

 - ha teheti személyesen is elmondja a hasonló értelmi szinten lévő társaságnak, hogy te milyen rossz srác vagy

 - esetleg ezt képpel is igazolja, amit persze annó megígért, hogy bizalmasan kezel

2, Tételezzük fel, hogy bejöttök egymásnak kép alapján, mire számíthatsz:

- jaj nagyon tetszel, találkozzunk

                   - a tali előtt 1nappal eltűnik a srác

                   - jobb esetben annyi választ kapsz, hogy az ex-el újra összejöttem, bocsi

                   - rosszabb esetben válaszra se méltat

- talákoztok , minden flottul megy

                  - majd kiderülnek a gondok, hisztik, szokások, exek, kavarások, ratyi barátok, melegbulik ... és pár hét vagy hónap múlva visszakerülsz az első pontra

- találkoztok, minden szuper, és elindul egy komoly kapcsolat, amely nem csak testi hanem érzelmi alapokon is nyugszik (fehér holló szindróma)

Az alap igazságok:

 - Az aki a testét mutogatja profilképként 90%, hogy csak sexet akar, 10% van annyi esze h nem hirdeti az arcát

 - Aki a farkát mutatja, nos az egyértelmű

- Aki egy semleges képet tesz ki (akárcsak én), az azért teszi, mert nem mondhatják azt, hogy nincs kép róla. De sejtelmessé teszi őt, és talán felkelti az érdeklődést egy kép nélkülivel szemben.

- Akinek nincs képe, vszeg kisebb eséllyel indul, hiszen tudjuk jól a többség a külsőre hajt

- Akinek nincs képe 95%, hogy nem annyira jó pasi, és ő ezzel tisztában is van. 4% átlag pasi, és 1% az aki rejtőzködik ebben a fertőben, de mégiscsak keres egy társat. Ellenben intelligens, és helyes is! (Utóbbik jelentkezését várnám:D )

- Aki képpel együtt van és jól néz ki, nos ő róla vagy tudja a fél város, és leszarja. Vagy tudja hogy jó pasi, ezért minden nap azt kerít akit nem szégyel.

- Aki képpel együtt van és szarul néz ki....egyszerű ízlésficam, van ilyen.

Nos én nem akarok egy tudálékos nagyképű szemétláda lenni. Egyszerűen csak belefáradtam abba, hogy primitív emberek , akik írni se tudnak (nem mintha én nem hibáznék a helyesírást , vagy mást illetve) ismerkedni szeretnének. Sex, csalás, kavarás....ennyi

Miért okoz valakinek örömet az, hogy a másikat hitegeti, hogy tetszik? Miért okoz örömöt az, hogy másról rosszat mondunk, a képeit küldözgetjük? Miért okoz örömöt, egy komplett beszélgetés átmásolása egy harmadik félnek, hogy bántsuk vele őt?

Az én számomra is fontos a külső, de egyúttal a belső is! Nem tudom felfogni azt, hogy miért gondolja azt magáról, hogy ezt megteheti a másikkal. Majd jön egy másik jobb (mind ezt gondoljuk - csak hogy mindig lesz mindenkitől jobb) , aztán eljön azaz idő amikor ott leszel 40 évesen, a megereszkedett zsákoddal kurvára egyedül. Lehet trendi leszel, de akkor már nem te leszel a fő szám, hanem az aktuális  kis nyúnyókák...és ha visszatekintesz az életedre, és átgondold azt, csak annyit mondhatsz el. Igen, végigmentem a félvároson, imádtak, megtehettem....most pedig a kutya se kiváncsi rám.

Ilyenkor az jut az eszembe, hogy hát a sors elbánt velem. Semmiképpen se vagyok büszke arra, hogy meleg vagyok, de megpróbálok együtt élni vele.

Na de nem akarok én ennyire rossz indulatú, és depressziós lenni. Egyszerűen csak nem látom a javuló tendenciát. Hosszú évek után jöttem újra ide vissza, és ugyanazok a fotók vannak kint. Ezt se értem, hogy 3 évvel ezelőtt is úgy nézett ki mint most?
A hosszú kapcsolatok után, nyilván én se találom a helyem. Elvileg még könnyű helyzetben is lennék, hiszen még helyesnek is, meg értelmesnek mondanak. Jelentkező akadna is, de a gond az, hogy a fent leírtak alapján....

Ha van ebben az országban valaki, aki a fent leírtak töredékével egyetért, legalább jellezze. Mondjátok, hogy nem vagyok egyedül!
Persze az is lehet, hogy más értelmes helyes srácok, alapból nem járnak ilyen helyekre. Inkább a magányt, vagy a hazugságot választják nem tom.

A sors majd eldönti. Ha valaki ezt végig olvasta, hát köszönet érte! Mindenkinek sok sikert! Ránk fér, emberek!

TagsTags:  
Comments
 • ___By ___ 4238 Days Ago
  0 points    
  Pontosan ugyanez megy a heteróknál is. Csak ott van annyi gátlás, hogy ha már összejönnek, Facebookra kirakják a világnak, hogy kapcsolatban vannak, akkor már kitartják egy pár hónapig, mert hetente váltogatni már gáz... Melegeknél nincs meg ez a gátlás. Egy húspiaci melegnek átlagban 50-100 partnere van egy évben...
 • NeccBy Necc 4235 Days Ago
  0 points    
  Szió! Persze, jó egyetértek veled a jelenségek megítélésében, kedves ifjú ember. De a világ színes, és a sötét árnyalatok miatt én már régóta nem füstölgök. Minek is!? Talán változni fog a helyzet, romlik, vagy javul - igaz, bármelyiket is kivárni egy élet hossza kellene... Azokra az esetekre igyekszem figyelni és emlékezni, amelyek a kivételek; amikor szép ismeretségek, barátságok születnek meg mégis - és bizony ez is megesik. Érdekes módon a legnagyobb fertőnek számító eropolison nyertem el hosszan tartó, szerelmes kapcsolatot, néhány, évek óta fennálló barátságot. Sok boldog pillanatot, élményt kívánok neked.
 • kukoricaBy kukorica 4225 Days Ago
  0 points    
  Szia!

  Alapvetően egyet értek a gondolataiddal.

  Két apró észrevételem van:
  - Itt és az inrerneten, feltételezhetően a többen vannak a szexet, alkalmi kapcsolatokat keresők, mint az életben, ez a heteróknál is megfigyelhetők. Saját példámból tudom, hogy amikor 10 évig kapcsolatban voltam, addig nem regisztráltam társkereső oldalakba és a barátaink (homo párok) sem voltak aktívak az ilyen oldalakon. Ha összeszámolnánk az összes társkeresőn a magyar melegeket és az átfedéseket levonnánk, akkor nagy valószínűséggel kiderülne, hogy a fele sincs regisztrálva társkereső helyeken, nyilvánvaló, hogy a partnerzabálók aktívabban regisztrálnak ezeken az oldalakon. Azt tapasztaltam, hogy mi melegek is, hajlamosak vagyunk a meleg társadalmat a bárokba járók alapján megítélni, holott ők csupán 4-5 százalékot tesznek ki. - És még nem írtam a biszexuális férfiakról, akiknek családjuk van, ott a társkeresés többnyire rövid távú. -
  - … ízlésficam?
  Hát, ha valaki nem néz jól ki, akkor ízlésficamos, ha képpel hirdet? Nem hinném! Nagyrészt egyéni ízlés kérdése, hogy ki tetszik nekünk, persze vannak úgynevezett közízlébéli általánosságok, melyek részben a körülöttünk lévő világ befolyásolása miatt - Pl.: Nem is olyan régen még a molett nők voltak kívánatosak, ma a ropik. -, részben genetikai, biológiai okokra vezethetők vissza. A jó pasiság relatív.
  Én úgy gondolom, hogy akár egy testi fogyatékosnak is jogában áll fotót felhelyezni, látható módon, anélkül, hogy ízlésficamosnak gondoljuk.
  Az ízlés nagyon eltérő, vannak akiket taszít a szakáll vagy a testszőrzet vagy a nagy has, a kicsi vagy nagy..., a kölykös kinézet és sorolhatnám és vannak akiket ezen tulajdonságok valamelyike vonz.
  Ha egy profilt megnézünk, akkor elsőként a fotón akad meg a szemünk és akár tudjuk, akár nem, de az első döntés a képen látottak alapján történik, úgy, mint az utcán is és azt követik a többi tulajdonságok vagyis itt a profilban a bemutatkozás olvasása. Ez nem homo szokás, az ember ilyen.

  Itt és másik írásodban is említetted azokat, akik ok nélkül letiltanak vagy egy beszélgetést, talit követően szemétkednek. Biztos sok oka van ennek, de egyet ismerek, vannak olyan emberek, akik egyszerűen nem tudnak megküzdeni a saját hibáikkal, esetleg azzal a tudattal, hogy gyalázatosan viselkednek és amikor szembe találják magukat egy náluknál erkölcsösebbnek vagy jobbnak tartott emberrel, akkor dühbe gurulnak, mert szembe találják magukat a saját nyomorúságukkal.

Description
SmartGuide
Posts: 14
Comments: 31
Ez nem az én világom
Categories
Tags
1 lehet (1)
1 benne (1)
1 valami?! (1)
1 csakhogy (1)
1 unatkozzak (1)
1 remény (1)
1 hal (1)
1 utoljára (1)
1 mission (1)
1 impossible (1)
1 soha (1)
Copyright © 2024 Színes Web Ltd.