Links Contact Us About us Privacy Terms FAQ Add feedback Invite a friend Bookmark English Hungarian
air fire water earth

 

SmartGuide's blog / Nem kategorizált / Tiltalak mert vagyok!
Tiltalak mert vagyok!
JulyJuly 7 comments Nem kategorizált Nem kategorizált
blog_1661.jpg

Minap egy új szokásra lettem figyelmes, amit nem igazán tudok hova tenni.

Az itt regisztrált emberek többsége valamilyen fajta kapcsolatra vágyik, legyen az 1 éjszakás, vagy komoly. Próbál egy normális profilt összehozni magáról, és persze figyeli ki nézi meg őt. No meg jött e "friss hús" a piacra:) Viszont azt a jelenséget nem tudom értelmezni, hogy valaki megnézi a profilomat (romeo), majd azonnal letilt. Volt aki ezt Szegedről, de persze volt aki Pestről lejött hétvégi sexet kedvelő srác volt. Egy haverom akit még nem tiltott le utólag megnézte. Azt se tudom kik ők! Valaki elmagyarázná azt a jelenséget, hogy miért tiltok le egy személyt csak úgy, mikor nem is ismerem, egy szót nem váltottam vele, max nem tetszik az amit a profilban leír???
Ha ezt a gondolkodásmódot követném, és azokat tiltanám akiknek a profilja nem jön be, vagy nem tudok vele azonosulni, nem akarom megismerni.....nos akkor igencsak sok tiltást hajtottam volna végre. Azt hittem ez a funkció azért van, hogyha valaki kellemetlen perceket okozna neked, a későbbiekben ezzel meggátold azt. Persze lehet én vagyok az értetlen, mindenesetre lehet ez valahol intelligencia és neveltetés kérdése, hogy hogy kommunikálunk az emberekkel. Jajj ez most lehet nagyképű volt....

A lényeg, hogy attól h egy szegedi srác letiltott még fogok tudni aludni, viszont az jobban izgat hogy vajon miért? Lehet profil szöveget kéne cserélni? Ha nem írok ki semmit, akkor még több hülyét vonzok, ha ennél is jobban kifejtem a dolgokat, akkor pedig elijesztek mindenkit.
Nehéz dolog ez, de talán lesz olyan ember aki nem retten meg tőlem, lát bennem fantáziát, intelligens, szerethető...na és persze nem vízipisztollyal keresztelték kiskorában:)

TagsTags:  
Comments
 • ___By ___ 4236 Days Ago
  0 points    
  Ezzel jelzik, hogy nem jösz be nekik, és nem is akarják, hogy kapcsolatba lépj velük.
 • By Anonymous 4235 Days Ago
  0 points    
  Ha az illető még friss husi, akkor csak a gombokat nézi, hogy mit is csinál
 • TituszBy Titusz 3449 Days Ago
  0 points    
  A letiltást kezdeményző legnagyobb fokú bunkóságából eredő tehetetlenségéről állít ki magáról szegénységi bizonyítványt. Én ilyesmit elvből nem kezdeményezek! Ha valakinek nem tetszik, hogy akár az ő akár valaki madártávlatbeli kedvencének profilját kommentelem akkor sajátja esetén tárgyilagosan mondja meg, hogy mi nem tetszik neki? Velem mindent meg lehet beszélni! Legtöbbjüknek erre nincs bátorsága. Egyszerűbb nekik, hogy minden ocsmány szitkokkal gyalázkodjanak, majd a válaszbeli következményektől félve azt látom, hogy letiltottak! Ennek azonnali velejárója, hogy bejegyzésüket azonnal törlöm,,illetve én is addig tiltás alá helyezem, amíg a tagok listájáról nem húznak el! Többségük egy-két napon belül törölteti profilját, majd más néven jóval magasabb új ID. számmal, mint újfelvételes tehetségtelen kezdőként ismét feltűnnek! Profilképükről, illetve ennek hiányában bemutatkozó stilusukról tévedhetetlenül azonnal felismerem, majd ekkor a nyakába zúdítom a fekete levest. Ha nem az ő profiljára írtam hozzászólást ahoz semmi köze! Az a szegedi 7up nicknevű srác több, mint 100 tagot tiltott le! Annak ellenére, hogy emiatt rendszeresen ekéztem, arra nem terjedt ki a figyelme, hogy velem ezt elfelejtette megtenni! Viszont kivétel nélkül minden éjjel mindenféle ocsmánysággal teleírta a hozzászólások rovatomat. De ráfázott, mert reggelre mindet töröltem és a fekete levesem sem maradt el. Ő unta meg előbb! Szumma-szummárum az adminisztrátor helyében a letiltónál azonnal ellenőrízném az előzményeket, majd legalább egy évre visszalépési lehetőség nélkül törölném profilját!
  Reply to this comment

Description
SmartGuide
Posts: 14
Comments: 31
Ez nem az én világom
Categories
Tags
1 lehet (1)
1 benne (1)
1 valami?! (1)
1 csakhogy (1)
1 unatkozzak (1)
1 remény (1)
1 hal (1)
1 utoljára (1)
1 mission (1)
1 impossible (1)
1 soha (1)
Copyright © 2024 Színes Web Ltd.