Links Contact Us About us Privacy Terms FAQ Add feedback Invite a friend Bookmark English Hungarian
air fire water earth

 

SmartGuide's blog / Nem kategorizált / Ne haragudj kérlek!
Ne haragudj kérlek!
SeptemberSeptember 6 comments Nem kategorizált Nem kategorizált
blog_2210.jpg

Kisebb szünet után valahogy most úgy érzem...ki kell írnom magamból a gondolataimat, mindazt ami bennem van...talán ez segít.
Tudom én vagyok az örök pesszimista, no meg a hiper érzékeny ... de ez van. Mindenki megszületett valahogy, és a jó Isten olyannak szereti amilyen. Sose voltam hajtűdobáló , sűrűn affektáló, gesztikuláló valaki de tény, hogy érzékenyebb vagyok a környezetemre. Ez lehet a családi háttér, a szeretet hiánya, családban bekövetkező tragédiák fiatal koromban, vagy ezek mind összesen.... mégis tény az, hogy minden fájdalom bennem marad amit valaha is kaptam a külső hatásokból.

Nem tudom, hogy ettől hogy lehet igazán megszabadulni.... de nem is ezért írok most.

Hogy van az, hogy én 3 év után még mindig úgy érzem hogy szétnyílik alattam a világ, hogy nem kéne élni ... mindez egy olyan ember miatt akit úgy szerettem mint még embert soha ezen a bolygón? Hogy van az, hogy azaz ember, akit a tenyeremen hordoztam, akiért azért pörögtem a mindennapokban, hogy mosolyt csaljak az arcára....egyik pillanatról a másikra megváltozik, megcsal, a fővárosba költözik és örökre elfelejt?

Úgy váltunk el, hogy sírtunk! Zokogott azért, hogy tartsuk a kapcsolatot! Miközben mással megcsalt a szakítás előtt már...
Hogy van az, hogy egy embert ennyire félre lehet ismerni? A kapcsolatunk első évében 80km-ert képes volt azért utazni napi szinten, hogy velem lehessen....majd ugyanez az ember 2 évvel később karácsony napján azt közli ingerülten, hogy bele szólok az ő életébe , mert wellnes hétvégét kapott meglepetés időpontra, és ezt egyeztetés nélkül mertem megtenni?

Hogy van az, hogy a személyes elválás óta, sohatöbbé nem láttam és nem is érdekli mit tett velem?
Tudtam én, a vége felé, hogy nem együtt fogunk megöregedni...és mikor szakított velem...picit el is fogadtam magamban...hiszen az volt az indok, hogy már nem érez úgy, és ha a fővárosba költözik nem fogjuk tudni a távot megoldani....és ebben volt ráció.
Ez így könnyű volt a lelkemnek...egészen addig amíg a legjobb "lelki társam", barátom hirtelen kerülni kezdett és kiderült összejött a párommal. 
De tudjátok mit? Ő legalább bevallotta nekem szinte azonnal!Bevallotta, hogy mi történt...s annak ellenére, hogy a mérhetetlen fájdalom amit éreztem nem csitult bennem éveken át.... 3 éven át, különböző címekről, telefonokról 5 hónap gyakorisággal próbálta felvenni velem a kapcsolatot. Ő próbált legalább bocsánatot kérni...és talán most 3 év után meg is adom neki a lehetőséget.

Ellentétben az ex-el, aki persze az akkori vadonat új párjával ugyanúgy elbánt pár hónap után...Hármasozás borsodban, kis légyottok... s a leggázabb az egészben, hogy ez megy azóta is...csak mindig más kapcsolatban.

Hogy van az, hogy emberek minden bűntetés nélkül tesznek tönkre embereket, és ők közben élnek mint Marci Hevesen? Hogy nekik a karrier, a pénz, a nyaralás, a pasik pikk pakk összejönnek.... te pedig maradsz romokban? Hol itt az igazság? Azok a családtagjaim akik szentül hiszem hogy így szerettek ahogy vagyok, és fentről nézték már akkor is az eseményeket.... miért hagyják, hogy ez történjen?? Miért nem nyal vissza a fagyi?

Azt sajnálom a legjobban, hogy nem tehetek ki képet vagy nevet arról az emberről aki ezt tette velem, és az utánam következő legalább 3-4 emberrel...

S ami leggázabb, hogy bármelyikőtök meglátja - köztük én is - elolvadsz tőle úgyis. Hiszen helyes, intelligens, humoros, becsületes, korrekt.... azt hiszed ez egy álompasi....aztán közben kiderül, hogy valójában milyen ember is az ilyen...
Nem mondom azt, hogy nem voltak érzelmei...hogy végig hazugság az egész, de tudom, hogy mikortól lettem csak egy tárgy...egy strigula... és egy senki az életében.

Miközben én, inkább elhagytam az országot, hogy felejtsek...mert akkora fájdalmat okozott, hogy képtelen voltam feldolgozni... miközben én, azért hajtottam magam, hogy az Ő élete szebb, jobb és boldogabb legyen.... ő a szakítás után már csak annyit mondd persze másnak...hogy én vagyok az érzékeny fasz...és további kedves jelzőkkel pocskondiázza a nevemet. Úgy, hogy soha nem ártottam senkinek se, pláne nem neki!

Ezt érdemli az ember mégis, elfelejti azt a sok emléket, örömet - amik igaziak voltak, amit nekem köszönhet.

Az illető Grinderen 29 évesnek adja ki magát 31 helyett Borsodi lakos, de Pesten él. Helyes, sármos...full heterós.. gyönyörű kék szemekkel .és azt hiszed most fogtad meg az Isten lábát. További ismertető jele, hogy bírja és imádja is a piát akár napi szinten...

A chat.hu-n szokott még nézelődni, főként mikor már megunt Téged...

Az élet igazságtalan! Talán egyszer majd sikerül vele összefutni, és elmondhatom neki a szemébe, hogy mit tett valójában, talán akkor majd rájön milyen ember, de lehet ez csak akkor fog bekövetkezni, ha az történik vele, amit velem és azt utánam következő srácokkal megcsinált. Szívből kívánom, hogy csak pontosan annyi fájdalom érje őt, mint amennyit Ő okozott nekem! Mert ez a legkönnyebb elmenni, törölni az életedből és hátra se nézni kit tapostam el ok nélkül.

Aki pedig egy nagy városi panorámaképet lát, és a fenti leírtakhoz hasonló helyes pasival találkozik gondolja meg bele megy e. Mert aláírom, hogy jó élményeket is kap...de a 100xos fájdalom fogja utol érni őt később ha nem csak kalandra vágyik. Persze nem is értem miért írtam ezt le...hiszem a többséget ez nem érdekli. A húspiacon elvesznek azok a srácok akikben még maradtak érzelmek

Na és hogy mi lett belőlem? Csinált belőlem egy érzéketlen embert, aki már nem tud senkiben se bízni, aki már nem tud szeretni se mosolyogni. S valahol talán ezért is van ennyi sérült ezeken a siteokon, mert minden embernek van egy ilyen sztorija és annak hatásai hosszú évekre beleégnek a másik tudatába. Ez pedig nagyon nehezen gyógyul...
Talán ha beszélhetnék vele...talán akkor végleg le lehetne zárni.....és ezek a hegek eltűnnének a szívemről. Hiába vagyok mosolygós, helyes , és persze nyitott egy új kapcsolatra - valahol belül azért biztosan sugárzom azt a fajta fájdalmat , ami miatt elveszítem azt a kb 3 potenciális pasi jelöltet, aki még nekem is tetszett volna.


Őszintén csak egy mondatra vágyom 3 éve, amit soha nem kaptam meg személyesen tőle: Ne haragudj kérlek!

 

 

 

Comments
 • Mike84By Mike84 3446 Days Ago
  0 points    
  Sajnos az élet valóban nem igazságos, valakinek több, valakinek kevesebb adatik, bármennyire is nehéz ezt elfogadni, de ez van. Mindezek mellett nincs olyan, akinek tökéletes élete lenne, a „Hevesen élő Marciknak” :) is vannak problémáik, még ha ez kívülről nem is látszik.
  Reply to this comment
 • TituszBy Titusz 3446 Days Ago
  0 points    
  Történeted elég tipikus esetnek látszik. Összejött egy annyira harmonikusnak látszó kapcsolat, amelynek folytatásáért képes lennél minden korábbit feladni! Azután jön a hidegzuhanyok sorozata.Ott kezdődik, hogy letiltja a telefonszámodat! Egy másik általa nem ismert telefonról hívod, amely kicseng de valami okból nem vette fel. A hívást kezdeményezett vezetékes telefon visszajelez egy ismeretlen számról érkezett hívást. Mivel nem mobiltelefon elven működött, ezért a P betűs gomb megnyomásával vissza lehetett hívni. Egyből kiderült a turpiság, mert felvette. Ahogy felismert, azonnal elkezdett minden oda nem valót halandzsázni! Nyilvánvalóan letettem! Évekig a szinét sem látttam! Egyszer csak valaki odajött mellém! Úgy üdvözölt, hogy szervusz drágám! Teljesen átváltoztatott külsőjére ránézve meg mertem kérdezni, hogy honnan ismerjük egymást? Erre szemrehányóan hozzám vágta, hogy évek óta ismer. Mikor nekem leesett, hogy honnan, több se kellett a fejéhez vágtam, hogy évekig aggódtam érte, de most már mindennek késő, nálam további esélyét végleg elvesztette! Megvert kutyaként somfordált el és azóta sem láttam színét. Egyáltalán nem hiányzik! Egy másik hasonló aki nem Pesten élt hívott, hogy valaki másik ismerősénél lakik néhány napot. Megadta a címet, hogy nyugodtan keressem fel, mert a lakás tulajdonosa néhány napig távol van. Találkoztunk és 1-2 kellemes órát el is töltöttünk. Adódott egy másik alkalom amikor hármast ajánlott. A vendéglátó nyitott ajtót, aki valahonnan ismerősnek tűnt. Rájöttem, hogy egyszer már írtam neki, de levelemet válaszra sem méltatta! Elég gyorsan rátértek a lényegen történő gyors túljutásra. Az utóbbi falánkságát nem palástolva valósággal nekem akart esni, míg a barátomat közel sem engedte hozzám! Erre az akciót én állítottam le, és közöltem hogy egyiküket sem akarom többé látni!
  Reply to this comment
 • By Anonymous 3446 Days Ago
  0 points    
  Titusz ez nem a te regényed szal írj magadnak és ne ebbe szarj bele! Másrészt sajnos a húspiac effektus nagyon jelen van miszerint mihelyt adódik egy jó falat, azonnal cuppanjunk rá, csontig rágjuk le és hagyjuk ott egymagában :/ viszont vannak még olyanok(jómagam ^^) oké egyértelmű ok miatt de ha nem lenne akkor se mennék bele ilyen egyszerűen dolgokba. Az embernek ismernie kell a múltját hogy lássa a jövöjét!
  Reply to this comment
 • SmartGuideBy SmartGuide 3439 Days Ago
  0 points    
  Remélem befejeztétek...
  Nem azért írtam ezt a blogot, hogy itt beszéljétek meg a problémáitokat. Szerintem elég nagy ez az internet mindenkinek!
  köszi
 • By Anonymous 1594 Days Ago
  0 points    
  A nevem Pitrikné Széll Ágnes, forma, Budapest, Magyarország 12 éves házasság után én és a férjem egy vagy több veszekedésben voltak, amíg végül elhagyott engem, és Kaliforniába költözött, hogy egy másik nővel legyenek. Úgy éreztem, hogy véget ért az életem, és a gyerekeim azt hitték, hogy soha többé nem fogják látni apájukat. Csak a gyerekekkel próbáltam erős lenni, de nem tudtam ellenőrizni azokat a fájdalmakat, amelyek gyötörték a szívemet, a szívem fájdalommal és fájdalommal tele volt, mert igazán szerelmes voltam a férjembe. Minden nap és éjjel gondolok rá, és mindig azt akarom, hogy visszajöjjön hozzám. Nagyon ideges vagyok, és segítségre van szükségem, tehát online kerestem segítséget, és találkoztam egy weboldalon, amely azt sugallta, hogy Dr. Osagiede segíthet az ex gyors visszatérésében. . Szóval úgy éreztem, meg kell próbálnom őt. Felvettem a kapcsolatot, és ő mondta nekem, mit tegyek, és megtettem, aztán szerelem varázslatot tett nekem. 48 órával később a férjem tényleg felhívott és azt mondta, hogy annyira hiányzik tőlem és a gyerekektől, olyan elképesztő !! Szóval így jött vissza ugyanazon a napon, sok szeretettel és örömmel, és elnézést kért a hibáért, valamint a fájdalomért, amelyet nekem és a gyerekeknek okozott. Ettől a naptól kezdve a házasságunk erősebb volt, mint amilyen volt korábban, Dr. Osagiede köszönhetően. annyira hatalmas, és úgy döntöttem, hogy megosztom a történetemet az interneten, hogy Dr. Osagiede valódi és hatalmas varázsló-bíró, aki mindig imádkozni fogok, hogy hosszú ideig éljek, hogy segítsen gyermekeinek a baj idején, ha itt vagy, és szüksége van az Ex-re vissza vagy a férjed egy másik nőhez költözött, ne sírj tovább, vegye fel a kapcsolatot ezzel a hatalmas varázslógombával. Itt található a kapcsolattartó e-mail címe: doctorosagiede75@gmail.com vagy a whatsapp a +2349014523836 telefonszámon.
  vagy viber +2349014523836
  Reply to this comment

Description
SmartGuide
Posts: 14
Comments: 31
Ez nem az én világom
Categories
Tags
1 lehet (1)
1 benne (1)
1 valami?! (1)
1 csakhogy (1)
1 unatkozzak (1)
1 remény (1)
1 hal (1)
1 utoljára (1)
1 mission (1)
1 impossible (1)
1 soha (1)
Copyright © 2024 Színes Web Ltd.