Linkek Kapcsolat Kik vagyunk? Adatvédelem Szabályok GYÍK Történet mentése Hívd meg egy barátod Könyvjelző English Hungarian
air fire water earth

 

Cimkék - gay
2012. May 13.2012. May 13.  0 comments  Nem kategorizált

Háth elérkezett eza napis amikor huntwinks teljes hosszúságú eredeti jó minőségü pornót fog árulni:D belami meg minden ami kell :D
Árak:    1300Ft/db

            1100Ft/db  5-nél több rendelése esetén

Szálitás: személyes átvétel illetve postai uton előre utalás után is megoldható :D
amennyiben érdekel kérlek irj üzenetet :D

Cimkék: melg pornó sex gay 

2012. May 5.2012. May 5.  1 comments  Nem kategorizált

Uristenem nagyon gáz volt.... de ugorjunk is az elejére. Háth volt egy szép nap amikor kaptam egy üzenetet tomitol, természetesen a randin alig tudtam válaszolni de ez lényegtelen naszoval ő egy istenhelyes meg minden egyébb jófej szerethető aranyos pasi, természetesen minden ment ahogy szokott megismertük egymást msn-en stb.. áth gondolom ti is tudjátok hogyvanez.. :D nasuoval már az első nap megbeszéltünk a talit 3 nappal késöbbre, elötte való nap még beszéltük is hogy hogylessz mitcsinálunk meg minden egyébb :D előző este elköszönésnél megbeszéltük hogy még reggel bejelentkezik és kis nyugalmat ad nekem.. :) máésnapreggel felkelek irogatk neki "hiányzol, holvagy stb.." de ő nem volt fent és nem válaszolt.. azt hittem becsaptak meg minden ilyen átvertek a szivem összzetört de ennek ellenére elmentem a megbeszélt helyre és időpontra, vártam is egy orat rá de közben mobilrol bejelentkeztem és irogattam neki hogy mi van vele stb.. de választ nem kaptam...naszoval az egy ora elteltével hazamentem... nagyon ki voltam bukva irtam is neki egy nagyon durva levelet de mégis kicsit megbocsájttót(nekem ő nagyon beleirta magát a szivembe) hogy adok neki uj esélyt stb.. de neki kell eljönni értem..utána itt beszéltem egy itt megismert barátommal és tanácsot meg ilyeneket kértem ...utána a tomival amit beszéltem kicsit visszaolvastam hogy tuti ezt beszéltük e meg mára aakkor stb.. és utána megnéztem az utolsó üzenetet amit irt... teljesen kiborultam ő előző este irt nekem hogy nem tud jönni mert egy nagyon fontos dolga van, én meg szidtam meg mindennek elhordtam levelekbe :( nagyon kiborultam sőt még mostis csak arra várok hogy jelentkezzen be és meg tudjuk ezt beszélni... nahát kb ennyi volt remélem ti is megértettétek amit leszerettem volna irni.. :D

Cimkék: melg pornó sex gay gay meleg sex első hmm... 

2013. January 11.2013. January 11.  0 comments  Történetem

Három éve múlt már, hogy egy hideg, októberi estén felkerekedtem Budapestre egy randi okán. A történetben szereplő fiúk nevét természetesen megváltoztattam, de minden, mit itt leírok, megtörtént, és remélem, jól vissza tudom adni életem egyik, ha nem a legélvezetebb éjszakájának és egy nagy kaland kezdetének történetét.
Szóval, vissza arra az októberi estére... Egy kis vonatos zötykölődés után várt a fiú a pályaudvaron. Sajnos, a képek nem adták vissza megjelenését, de még ez lett volna a legkevesebb baj: a személyisége sem olyan volt, amilyennek mutatta magát, így túl sokáig nem húzódott el a randevú, csak annyira, hogy elégedetlenül kószáljak a pesti éjszakában, mert mi tagadás, úgy terveztem, máshol éjszakázok. Így történt, hogy egy barátom által korábban megmutatott melegek által igen kedvelt kávézóba tértem be, Szombat este volt, a szórakozóhelyek ideje, nem is voltak túl sokan, főképp csak párok, de helyet foglaltam az egyik asztalnál és kikértem egy kávét és egy kis kaját. Néhány sms váltásra sort került egy barátommal, mikor észrevettem, hogy velem szemben, két asztallal odébb egy 4 fős fiatal baráti társaság ült. Rögtön észrevettem Őt. Rövid, szőke haj, kék szem, ápolt megjelenés, szűk nadrág, fehér ing és mellény. Látszott rajta, hogy ad a megjelenésére. Le se tudtam venni a szememet róla, de túl sokáig nem tartott az álmodozás, jó fél órával később láttam, hogy a társaság feláll az asztaltól, kabátjaikat felöltik, de egyikük még kiszaladt a mosdóba, míg a többiek kimentek, gondoltam is magamban, hogy biztos csak rágyújtanak és megvárják társukat. Pár perc múlva a srác kijött a mosdóból, odament a kabátjáért és legnagyobb meglepetésemre, felém közeledett és már ott is volt.
- Szia! Nem zavarok? - kérdezte.
- Ööö, szia. Nem persze, nem várok senkit! - habogtam. Ekkor néztem meg először jól magamnak: magas, kissé hosszú, barna hajú srác volt, 20-21 év körüli (végül ezutóbbi lett igaz) szép barna szemekkel és a társaság többi tagjához hasonlóan ápolt megjelenésű, kellemes fiatalember volt.
- Gabi vagyok.
- Én Tomi, innál valamit? - kérdeztem.
- Egy sör jól esne. - felelte, míg kabáját elrendezte egy széken. Meglepődtem, bár jómagam szeretem a sört, eddig nem sok meleg sráccal találkoztam, aki szintén kedvelné e italt. Rendeltem is két sört. Elmeséltem, hogyan kerültem is a kávézóba, és persze magamról is ejtettem pár szót, illetve ő is mesélt magáról. Aztán csak azon kaptuk magunkat, hogy az éjfélt is elütötte az óra, mi pedig már a harmadik pohár sörünket kortyoltuk, mikor éreztem meleg kezét a combomon, amit jól érezhető bizsergéssel "nyugtáztam" és a kezét simogattam.
- Nem lenne kedved egyet sétálni? - kérdezte, mire én beleegyező bólintással már fizettem is és gyorsan magamra kaptam a kabátot.
Ahogy sétáltunk az éjszakában, jókat derültünk, beszélgettünk. Most főképp az egyetemről ment a témázás, én érettségi után voltam, de egyenlőre nem tudtam, merre tovább, ő pedig másodéves egy pesti egyetemen. Egyszercsak megálltunk egy lakóház előtt:
- Hát, én itt lakok albiban. Nincs kedved feljönni? - kérdezte és már a kezében is volt a kapukulcs, persze, hogy igent mondtam. Négy emelet után megérkeztünk a lakáshoz és bementünk.
- Tavaly ősszel még koliban laktam, de már kellett a függetlenség, no meg nem nézték jó szemmel a másságomat sem, úgyhogy most itt lakok január óta, egyébként egri vagyok.
- Én most szüleimmel élek, de hamarosan költözök nagymamám lakásába, ő meghalt a nyáron és most beköltözök oda, míg el nem lesz adva. Úgyhogy már nagyon várom én is, hogy nyugisan élhessek.
- Gyere, dobok fel egy kávét, rágyújtani is a konyhában tudsz.
Ezzel bemasíroztunk a konyhába, felrakott egy kávét, én pedig rágyújtottam, és leültünk az asztalhoz. A kávé hamar lefőtt, Gabi a mögöttem levő hűtőből vett elő tejet, mikor váratlanul lesmárolt és én ezt egy percig sem bántam, felálltam majd a falhoz szegezve csókoloztunk tovább.
- A kávé? - suttogta.
- Nem érdekel - mosolygtam.
A pulóveremet egy laza mozdulattal lehúzta rólam, majd a pólómat felhúzva csókolta testemet, miközben én is lehámoztam róla a felső ruharéteget és kicsatoltam az övét. Szép, izmos, de nem az a agyon dolgozott teste volt, nem túlzásba esve a szolival sem. A nadrágjába benyúlva először érintettem meg a farkát: meleg és kemény, körülbelül ugyanakkora lehet, mint az enyém, 18 cm. A nyakát puszilgatva jutottam el az alsójáig, azon keresztül csókolgattam, majd azt lehúzva végre elém tárult férfiassága. Forró és szinte édes volt a makkja, amely jó nagy volt - ütemesen szívtam, nyaltam farkát, míg ujjaim a popsiján játszadoztak. Pár perc után megfogta az állam és felállított majd ismét egymás szájában találtuk magunkat míg ő is levedlette segítségemmel a nadrágomat és letérdelt elém. Éreztem ahogyan melegség önti el az ágyékomat és farkamat. Először jó mélyen a szájába vett, kezét a hátsómra téve jelezte, hogy irányítsak én, így szépen lassan, majd időnként egyre erősebben dugtam a száját. Pár perc után felállt, megfogta kezemet és a lakás sötét részébe kísért és benyitottunk a szobájába, ahol a nagy sötétben, még az ajtóban ismét smároltunk, miközben egymás farkát simogattuk, majd lehuppantunk az ágyra. Én a hátamon feküdtem, ő pedig amilyen szorosan csak tudott, rám feküdt, farkaink szorosan egymáshoz, közben pedig a popsiján járt a kezem, amikor valami olyan történt, amire álmomban sem számítottam volna és amely esemény új mederbe terelte az éjszaka történéseit...
Egy újabb kéz érintését éreztem a combomon és friss leheletet a nyakamon, hirtelen jobbra fordítottam fejem és egy másik fiú arca körvonalazódott előttem. Ekkor Gábor kinyúlt balra és felkapcsolt egy kis lámpát, az én lélegzetem pedig elállt: a szőke srác volt a kávézóból. Hirtelen átfutott az agyamon, hogy Gabi említette, hogy az egyetemista haverjaival volt lenn, de akkor én már nem foglalkoztam ezzel a sráccal.
- To... To... Tomi vagyok. - kicsit remegve szólaltam meg, miközben Gabi a nyakamat csókolgatta.
- Ádám. - válaszolt mosolyogva a fiú, majd azon nyomban megcsókolt. Előtte sosem voltam még hármasban, nem is igazán foglalkoztam vele, jó volt egy fiúra is a koncentrálnom, de ami ezek után következett, az mindent megváltoztatott.
Gabi folyamatosan a farkam felé csókolgatott, miközben Ádám kitakarózott, ekkor láttam először teljesen mezítlenül: izmosabb, szolizott felsőtest, és a farka... Hatalmas. Úgy 21 lehetett, amennyire megtudtam figyelni, mert a lámpa fénye nem volt túl erős. Gabi szája gyengéden játszadozott az ágyékomban, én pedig azon kaptam magam, hogy már Ádám nyakát csókolgatom és kezemmel a farka felé nyúlok. Ekkor ő megcsókolta Gabit, aki ekkorra abbahagyta farkam kényeztetését. Ekkor én végigcsókolgattam Ádám felsőtestét, meglepődve a piercingen a mellbimbójában, ilyennel se találkoztam még! Aztán már a farkánál találtam magam. Nyelvemmel a forró makkját izgattam és csókolgattam nagy vesszőjét és egy pillanat múlva a nyelvem már a farkával játszott a számban, közben hallottam a cuppogást, Ádám Gabi farkára cuppant rá. Pár perc után Ádám rámászott a hanyatt fekvő Gáborra és dugásra emlékeztető mozdulatokat tett, míg se szó, se beszéd, én már a popsijánál voltam s nyelvemmel izgattam a lyukát, nyaltam. Mondanom se kell, ekkora már mintha egy vödörnyi vízzel öntöttek volna le minket, úsztunk az izzadságban. Ádi hátranézett és megszólalt:
- Ha kész vagy, tedd be! - mosolygott és ismét Gabit csókolgatta.
- O.. Oké. Ööö, gumi? - kérdeztem bizonytalanul.
Ekkor visszafordult és elmosolyodva megrázta fejét. Még egy kicsit kényeztettem a számmal, majd lüktető farkammal mögé kerültem és próbáltam gyengén bevenni a lyukát, amikor a kezét éreztem a csípőmön és maga felé nyomta. Több se kellett, egyből keményen bevertem neki. Először kicsit szűknek tűnt, de rögtön elkezdtem dugni a forró lyukát. Ő mind hevesebben akarta, de sajnos én tudtam, már annyit izgattak, nem kell sok hogy elsüljek, és hamarosan el is sültem, de közben Ádi alig nyögött. Ekkor kihúztam farkamat és eldőltem oldalra. Ők még mindig smároltak, közben láttam, hogy Gabi veri a farkát, de aztán abba is hagyta, felhúzta lábait és Ádi farka már benne is volt. Ekkor Gabi megfogta a kezemet, magához húzott és hosszasan csókolt, miközben egyre erősebb löketeket adott neki Ádi. Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen helyes, szerénynek tűnő pasi ilyen heves tud lenni, láttam a könnycseppeket Gabi szeméből kifolyni, de Ádi keze egyre csak a száján tartotta az én számat. Eltelhetett 5, de lehet 10 perc is, mire hatalmas élvezettel durrant el Ádi, és hatalmasat nyögött fel Gabi. Ádi a másik oldalra dőlt, mint a sózsák, erősen lihegve, majd már fel is pattant és feloltotta a nagy villanyt és már ki is ment. Végignéztem Gabin: erőtlenül, pihegve feküdt az ágyon, most vettem csak észre, hogy még mindig milyen szorosan fogja a kezemet. Nagy, fehér cseppeket vettem észre a mellkasán, ő is elment időközben. Ádi visszatért egy törölközővel, Gabi mellé ült és letörölte a sperma cseppeket, és a popsiját is törölgette. Gabi is már észhez tért, hosszasan megcsókolt, aztán Ádit is majd mi ketten is hosszú, forró csókot váltottunk.
- Egy kávét? - kérdezte.
- Köszi, jól esne. Meg egy cigi is. - válaszoltam.
- Kettő is! - mosolygott Ádi.
Ekkor feltápászkodtunk az ágyból, és a három pucér test a konyhába vonult, behúzva a függönyt, kinyitva az ablakot. Jól esett a friss, hideg levegő.
- Hány éves is vagy? - kérdezte Ádi.
- Én? 19 múltam. - feleltem, és ekkor láttam teljes fényben őt. Nagyon helyes, kisfiús arc, kockahas, és a piercing is ott a bimbójában. És tetoválás! Nem gondoltam volna, hogy ilyen, non figuratív, de nagy tetoválás lenne egy ilyen, szerénynek tűnő srácon.
- Akkor én vagyok a legidősebb, már 22 éves vagyok, Gabi egy évvel fiatalabb. - folytatta.
- És... ti együtt vagytok?
Egymásra néztek és elmosolyodtak.
- Nem, lakótársak vagyunk. Én a volt pasimmal éltem itt, de aztán dobtam, Gabi pedig a januári vizsgaidőszakban költözött ide. Kifejezetten meleg lakótársat kerestem, és őt már ismertem is az egyetemről.
- Ja, csoporttársak vagytok?
- Nem. Én harmadéves vagyok, ő másod. De egyszer már leszoptuk egymást a Gólyabálján. - mosolyogtak és csókot váltottak.
- Szóval, mi így vagyunk jól. Nyugodtan hozhatunk fel pasikat, nem kell parázni, mit szól a másik, igaz? - folytatta Ádi.
- Igen. - bólintott Gabi.
Ezek után teljesen szokványos beszélgetés jött. Elmondtam, hogy végzős vagyok középsuliba, Kecskemétről jöttem, és azt is megtudtam, hogy Ádi észrevette, hogy stíröltem, ő mondta Gabinak, hogy szedjen fel és hozzon fel.
- Hmm, nem vagytok éhesek? - kérdezte Gabi és mindketten bólintottunk.
- Egy pizzához mit szóltok? Szereted a házi pizzát?
- Hm, jöhet! - mosolyogtam.
Aztán Gábor benyúlt a hűtőbe s már a pizzát húzta elő, míg mi újabb cigit toltunk el Ádival. Megmelegítte aztán a konyhaasztalra került, előkerültek a tányérok, villák és el is kezdtük pusztítani a pizzát, de nem sok falatot ettem, mert a két srác annyit hülyült és ugratta egymást, míg az egyik pillanatban Ádi egy szeletett nyomott Gabi mellkasára, szinte az ütő is megállt bennem. Egy pár másodperc eltelt, mire mindketten elkezdtek röhögni és már én is. Aztán Ádi már Gabi mellkasát nyalogatta, éreztem, ismét állok, mint a cövek, ekkor Ádi odahajolt és megcsókolt, majd letörölte a maradékot és ettünk tovább.
- A mosdó hol is van? - kérdeztem, mire Ádi kézen ragadott és elvezetett oda, és be is jött velem.
- Ugye nem zavarok? - kérdezte.
- Dehogyis, te vagy itthon. - feleltem és elkezdtem csurgatni, de nem én fogtam immár a farkamat.
- Jó kis buli volt előbb, nem?
- Aham. Ti aztán tudtok élni.
- Hát na. Egyszer élünk, állítólag. - aztán megrázta a farkam, hogy az utolsó cseppeket is kirázza, majd megmarkolta a seggemet.
- Téged lehet? - kérdezte.
- Igen, igen. - szinte suttogtam.
- Engem nem igazán, jobb szeretek dominálni, nagy ritkán lehet dugni.
Ekkor kisebb fajta csodálatot éreztem, hogy én megtehettem, aztán kijöttünk a fürdőből. Ekkor Gabi már a mosogatónál állt, Ádi mögé állt, csókot lehelt a nyakára és a farkát markolta, míg ő mosogatott, majd azzal az egy tányérral végzett, és már meg is fordult és csókolták egymást. Ekkor úgy gondoltam, odaállok Ádi mögé és oldalról csókolgattam a nyakát miközben a merev farkam a popsijába fúrtam. Aztán felém fordultak és mindketten egyszerre csókoltak, míg Ádi szépen kivált és mögém került, immáron Gabi meztelen testének feszültem, és éreztem, az én popsimat markolássza Ádi és az egyik majd a másik ujját is bedugta a lyukamba.
- Menjünk be. - szólalt meg Gabi. Ekkor bementünk a szobába és elterültünk az ágyon, Gabi a hasán, én pedig ráfeküdtem, mögém pedig Ádi került. Nem is gondoltam rá, hogy a legnagyobb farok, ami eddig bennem járt, az 18-19 cm volt, de nem is érdekelt!
Merev farkamat Gabi még mindig tág lyukába toltam és ütemesen elkezdtem dugni őt amikor hirtelen éreztem, hogy egy forró, nagy makk van az én lyukamnál is és már bennt is volt, én pedig hangosan felnyögtem.
- Abbahagyjam? - suttogta Ádi.
- Dehogyis, csak keményen! - mondtam szinte nevetve. És ekkor egyre erőteljesebben éreztem magamban hatalmas farkát, sosem éreztem ilyet, de minden egyes lökete fájt és egyben nagyon élveztem is. Én csak szép lassan tudtam dugni Gabit, aki hol a nyakamat, hol a számat csókolta. Nem tudom hány perc telhetett el így, amikor éreztem, hogy kicsusszant Ádi farka, ekkor Gabi is jelezte, vegyem ki. Én feküdtem ezúttal a hátamon, terpeszben vártam Ádit aki nem soká várakozott, közben hol a farkát verte Gabi, hol engem csókolt, de én megragadtam a farkát és odahúztam, és miközben egyre keményebb és fájdalmasabb löketeket éreztem, a farkát szoptam. Előtte láttam a szekrényen az órát: 4:17. Aztán Gabi egy jó nagyot élvezett a számba, és immáron csak Ádi és én voltunk. Szinte kitépett a nyakamból egy darabot, úgy szívta és egyre hevesebb is lett, amit én nagyon élveztem, a körmeimet gyengéden, de mégis keményen a hátába mélyesztettem és ő ezt egyre jobban élvezte. Aztán megtörtént. Életembe először úgy élveztem egy hatalmasat, hogy hozzá se nyúltam a farkamhoz. Tudhat valamit Ádi. De pillanatok múlva ő is elment, de abba beleremegett szerintem az egész ház is, de én biztosan. Soha nem éreztem ilyet és azóta sem, Mintha a szüzességemet vesztettem volna el. Pihegve kidőlt oldalra, és én is alig kaptam levegőt, aztán ránéztem az órára: 5:05. Életem leghosszabb és legkeményebb dugása volt ez. Szinte minden erőm elszállt, észre se vettem, hogy a másik oldalamon Gabi fekszik és ölel át, közben Ádi egy új törölközőért kiszaladt.
- Ezt jól bírtad! - csattant fel Gabi.
- Nekem mondod? Soha életembe ilyen hosszú még nem volt. És fájdalmas. És jóóó. - ő csak mosolygott, tudta miről beszélek. Cigivel a szájában tért vissza Ádi, felhúzott, aztán a popsimat törölte, közben a nyakamat csókolta, aztán ki a konyhába, de éreztem, majd összeesek, a lábaim remegnek. Lehuppanok a székre, mint egy öregember.
- Kávé? - mosolygott Ádi.
- Egy pohár valamit kérnék. - válaszoltam, erre ő benyúlt a hűtőbe és egy üveget vett elő, majd töltött. Nem is foglalkoztam vele, hogy alkoholt önt, tökmindegy volt. Aztán elém tett egy poharat, 2 decis teaszerűséggel, én megfogtam és beleittam, mire mindketten csak ámultak és összenéztek. Ismertem az ízt. Whisky. Évek óta iszom családi összejöveteleken és még néhány alkalommal, nem fogtatok meg! - mosolyogtam magamban.
Azért az egészet nem ittam meg, csak megkérdeztem, kérhetnék-e egy törcsit és elmentem letusolni. A zubogó víz alatt újra lejátszottam magamnak az elmúlt órák történéseit. Soha életembe ilyenben nem volt és már nem is lesz részem. Hihehetlen. Álmodok talán? Nem. Ekkor lépett a zuhany alá Gabi, és segített a tusolásban, aztán kiléptünk mindketten: Ádi is ott volt már, épp a fogát mosta.
- Na fiúk. Aludni is kéne, nem? - kérdezte Gabi.
- Nekem programom van, de ti menjetek csak. Ja. És pizsama nincs! - mosolygott Ádi. Gabi kézen fogott és elvezetett a szobába, ahol még mindig az izzadság és férfiasság szaga terjengett. A ruháim is ott voltak, most vettem csak észre, hogy a gatyám gombjának hűlt helye, heves ez a fiú. Aztán rendbe tettük az ágyat.
- Hol alszol? - kérdezte Gabi - Középen jó lesz?
- Persze - feleltem. Majd lefeküdtünk, ő felém fordult én pedig felé, kezemmel a mellkasát cirogattam, aztán egy csókot váltottunk és elköszöntünk. Én oldalra fordultam, és már éreztem is a kezét, ahogy átkarol és így aludtunk el. Ennek a csodálatos éjszakának sajnos vége.

 

 

Cimkék: melg pornó sex gay gay meleg sex első hmm... meleg gay szex 

2013. January 11.2013. January 11.  0 comments  Történetem

A kezdet kezdete...

Nos, remélem az előző kis történet felkeltette néhány emberben az érdeklődést, mindenesetre, újabb bejegyzéssel tarkítanám a blogot. Ezúttal kicsit vissza az időbe, hiszen jól a közepébe csaptam az előző bejegyzéssel.

A kezdetek nem sokkal a 15. születésnapom utánra nyúlnak vissza. Ekkora már teljesen tisztában voltam azzal, hogy csak a fiúk indítanak be, a lányok sosem érdekeltek. Izgatottan vártam a középiskolai éveket, de még a tanév kezdete előtt lehetőségem nyílt arra, hogy egy fiúval lehessek. Nálam csak 3 hónappal volt fiatalabb, Krisztiánnak hívták és általánosban osztálytársam volt, ő azonban a középiskolát már Pesten kezdte, én pedig maradtam helyben. Úgy esett, hogy neki már az előző tanév elején elárultam: meleg vagyok. Jó barátok voltunk, és tudtam, bízhatok benne s így is lett. Egy forró nyári napon elmentem hozzájuk, hogy lefessük a bringámat, de a szülei éppen távozóban voltak, Krisz bátyjáékhoz mentek egy szomszéd városba. A bringámat kitoltam a hátsó udvarba, előkaptunk egy lepedőt és ráállítottuk a kerekeitől és egyéb kiegészítőktől megszabadított cangát, majd előkerült a spray. Nem tudom, említettem-e már, hogy forró nyári nap volt? Rövidnadrágban voltunk, Krisz egy trikóban, én viszont a pólómat félre dobva folytattam a munkát. Egész gyorsan megvolt, amikor Krisz véletlenül a mellkasomra fújt, én meg jól lebirkóztam, de nem volt szívem bosszút állni, inkább csak egy törcsit kértem és bevonultam a földszinti fürdőbe, Krisz pedig az ajtóban röhögött rajtam, amint a vízbe mártott törölközővel törölgettem magam, de ekkor észrevettem valamit a szemem sarkából: valami mintha kezdene kidomborodni a nadrágja alól, de tudtam, őt nem érdeklik a fiúk, és nem is akartam ezt felhozni. A hűtőből egy-egy hideg energiaitallal a kezünkben vonultunk fel a szobájába és kapcsoltuk be a gépet és nézelődtünk a neten, amikor is megmutatott egy honlapot, ahonnan pornót szokott letölteni.
- Tényleg, te szoktál pornót nézni? Van a neten meleg pornó? - kérdezte váratlanul.
- Persze, szoktam. De ha megnézed, ott oldalt a kategóriákban ott van, hogy Homo, nyílván melegpornó. - válaszoltam és az egérrel már rá is kattintottam, mire jó pár kép és videótalálátot dobott ki az oldal, láthatóan nagy örömömre.
- Ööö... mond csak... Te nem voltál még csajjal, igaz? - kérdeztem.
- Nem, csak párszor csókoloztunk Kingával, tudod, a 8 b-ből.
Némán bólintottam. Ekkor már régen azon járt az agyam, hogy nem lehet véletlen, hogy pornót jöttünk fel nézni.
- Neked amúgy mekkora? - nyögtem ki, és láttam, hogy kissé meglepődött a kérdésen, de rövid gondolkodás után válaszolt:
- Hm, nem is tudom, nem szoktam mérni. Miért, te szoktad? - kontrázott vissza, mire én heves bólintásba kezdtem egy kis mosollyal a szám szélén.
- 17 cm. - mondtam.
- Hm, szerintem akkora lehet nekem is. - felelte.
- Miért nem méred le? Nyugi, nem lesek. De itt van egy vonalzó, a tövéhez teszed és kész is.- mondtam és már a kezébe is vettem az asztalon heverő vonalzót. Ő rám nézett, és vállat vont, kikapta a kezemből a vonalzót és elvonult a szoba sarkába, kissé letolta a nadrágját, és láttam, hogy a fényezéshez használt mozdulatokkal keltette életre szerszámát, majd pár pillanattal később megszólalt:
- Nekem is 18! - csattant fel szinte örömittasan és felém fordult, kezében a farkával. Most először láttam élőben egy másik fiú farkát és mondanom se kell, rögtön hevesen vert a szívem, el is pirultam, és éreztem, az enyém is mocorogni kezdett, de rövid volt ez az idő, visszafordult majd elrakta.
- Lemegyek, iszok egy pohár vizet, kérsz valamit? - kérdezte.
- Nem köszi, nekem itt az energiaital. - mondtam és ezzel ő leindult az emeletről. Ekkor gyorsan megnéztem: fel sem volt bontva az energiaitala. Furcsálottam, de annyiban hagytam, tovább nézelődtem a pornó oldalon és egy nagyon jó pasit láttam meg és már kattintottam is a galériájára. Miközben nézelődtem, nem is hallottam, hogy visszaért és ott állt az ajtóba, kezem pedig a gatyában.
- Kérsz egy szendvicset? - szólalt meg hirtelen, én meg úgy megijedtem, hogy az egeret is lesodortam, éreztem, vörösen ég az arcom.
- Ööö... köszi, elfogadom. - ekkor a tányérral a kezébe odaült mellém. Láttam, hogy csak egy szenya van a tányéron, és ő megfelezte, majd némán elkezdtünk enni, míg ő visszalépett az oldalra és nézegette a meleg pasis képgalériákat. Mai napig nem tudom, hogyan jött ez, hogyan merítettem erőt hozzá, de megszólaltam:
- Figyu. Hallottam egy olyat, chaten mesélte egy srác, hogy ő meleg, de van egy haverja, aki hetero. És hogy párszor már... hogy is mondjam, lekapta a szájával, a tudod milyét... És hogy a másik srácot ez nem zavarja, mert szerinte, ha nem dugnak, akkor nem is meleg.
A hangom itt-ott kissé megremegetett, és kerültem is a szemkontaktust, miközben ezt mondtam, ráadásul, szánom-bánom, de nem is volt igaz ez az állítás, nem volt szó semmilyen chatről és srácról. Láttam, hogy kissé elvörösödött, felbontotta az energiaitalát és egy nagyot kortyolt belé, megköszörűlte a torkát és megszólalt:
- Hát ö... Nem is tudom. Szerintem azért ez durva, vagy nem?
- Hm, szerintem nem, én legalábbis biztosan megtenném.
- Tényleg?
Némán bólintottam.
- Figyi. Őszintén szólva, kiváncsi lennék rá, milyen mikor leszopnak. Csak nem tudom. Te fiú vagy, és ez nekem olyan furcsa lenne. És engem csak a csajok érdekelnek. És, és én nem is tudnám viszonozni. Ha érted, mire gondolok.
- Értem, persze. - remegve szóltam.
Ekkor felállt és behúzta a függönyt. Nem mintha a családi ház emeleti ablakán bárki beláthatott volna. Én is felálltam, a nadrág már igencsak feszített. Ő leült a gép elé, majd kilépett az oldalról és elindított egy népszerű akciójátékot. Míg a játék betöltődött, ezt mondta:
- Én elkezdek játszani, jó? És ha úgy érzem, hogy mehet, akkor szólok. De hogy legyen? Ide guggolsz, vagy hogy legyen? - kérdezte kissé idegesen.
- Nekem úgy jó, ha maradsz a székben és én akkor majd eléd guggolok. - mondtam. Eztán kiválasztotta, amit ki kellett választani a játékban, én pedig mellé ültem. Kb. már 5 perc telhetett el a játékból, mikor szólt:
- Azt hiszem jöhetsz. - és nyomta tovább a játékot, míg egyik kezével kissé lejjebb tolta a nadrágját. Ekkor én eléguggoltam, segítettem neki, hogy a bokájáig lehúzzuk a nadrágot de az alsó maradt. Megcsapott az a tipikus, nem tudok rá jobb szót: farokszag. És kellemesnek éreztem. Szinte beleborzongtam, a szívem a torkomban dobogott, a farkam kőkemény. Puszilgatni kezdtem rózsaszín, szűz makkját. Aztán mikor megkeményedett a farka, a számba vettem és a filmekben látott módon elkezdtem szopni, bár nem volt könnyű. Eltellt pár perc, míg eszembe jutott: mi lenne, ha szívnám is közben? Na most jött el az igazi katarzis, ahogyan a forró, édes farka a számban járt, a megfelelő tehnikával. Elég jól belejöttem és szinte észrevétlenül letoltam a nadrágomat és verni kezdtem magamnak. Kellett egy jó negyedóra, mikor éreztem, az egész teste megremeg s már percek óta nem játszik, csak nyög, és a következő pillanatban már jött is a fehér áldás. Fura, kissé kellemetlen, keserű íze volt, mégis tetszett és tovább szoptam a farkát, de pár pillanat múlva ő felállt, egy zsepivel megtörölte a farkát, én viszont tovább folytattam a farkam verését.
- Uhh, egy zsepit? Tudsz adni? - kérdeztem már a gyönyörhöz közel és ő a kezembe nyomott egyet. Láttam, hogy a szeme sarkából nézett engem, miközben vertem és elélveztem egy nagyot. Aztán kortyoltam egyet az energiaitalból és kimentem kezet mosni. Mire visszatértem, Krisz ott ült a gép előtt, de nem játszott.
- Valami gond van? - kérdeztem.
- Nem. Semmi. Csak... Huhh... Hát ez közel sem olyan volt, mint a maszti. - mondta.
- Hanem milyen? Rosszabb? - kérdeztem.
- Nem tudom jól leírni, de sokkalta jobb. Azt hittem, tovább ki tudok tartani, de muszáj volt már elmennem.
- Semmi baj. - mosolyogtam. - Én is nagyon élveztem, de én sem tudnám leírni, hogy milyen volt, egyszerűen élvezetes.
Odaléptem az íróasztalhoz közben és kezembe vettem az ébresztőórát. Oh, már 6 óra van! Lassan mennem kell haza. Szomorú lettem ettől és elmondtam Krisznek.
- Nem tudnál még maradni? Anyumék majd csak este 10-11 körül jönnek. Nem tudnál hazaszólni, hogy itt maradnál? - meglepődtem, mennyire izgatottan beszélt, nem akarta, hogy elmenjek!
- Hát, felhívhatom anyumat, hogy még maradnék.
- Az jó lenne!
Ezzel lementünk és én tárcsáztam a számot, szerencsére nyár volt, az előző nap sokat dolgoztam a zárt kertünkben, úgyhogy édesanyám nem bánta, ha maradok. Kimentünk, megnéztük a bicómat, aztán a garázsba mentünk, ahol egy dobozból előkerült egy doboz cigaretta.
- Nem találtam jobb helyet neki. - mosolygott. - Kérsz? - és felém nyújtotta a dobozt. Párszor már szívtam a bátyámtól lenyúlt cigarettát, úgyhogy nem féltem venni egyet, aztán tüzet is adott és ott füstöltünk a garázsba, míg ő a festéket rakta el.
- Tegnap a Sanyi hozott át filmeket, nem nézünk meg egyet? - kérdezte.
- Milyen filmeket?
- Az új Superman filmet például. Még nem láttam.
- Én láttam. Nem rossz, csak kicsit hosszú. - replikáztam vissza.
Ekkor megcsörrent a telefon így ő visszament a házba, míg én az utolsó slukkokat szívtam a cigimből. Nem akartam filmezni. Valami mást akartam, többet. Pár perc múlva visszajött, a szülei voltak, hogy ne felejtse el bezárni a bejárati ajtót. Így is tett, majd elindultunk az emeletre a szobájába. Ő leült a gépe mellé és egy kis trance zenét nyomatott, míg én a könyvespolcán nézelődtem, Egyszercsak megszólalt:
- Hallod. Nem lesz semmi bajod attól. Hogy. Tudod... Lenyelted? - kérdezte kissé váratlanul, de én csak megvontam a vállamat és ráztam a fejem: Nem hiszem,
Csak mert... Hát. Én benne lennék még egybe... - motyogta, de alig nézett rám közben. A szemem felcsillant:
- Én benne vagyok! - mondtam. - De, ha szabad kérnem, most valahogy máshogy.
- Hogy értve?
- Hááát... mi lenne ha lefeküdnél az ágyra? Úgy kényelmesebb lenne szerintem. Nem?
- Végülis... de. De várj, akkor mindjárt nézek valamit. - és már láttam is, hogy újra a pornóoldalra tart. Odaálltam mellé, kezemet a vállára téve megszólaltam:
- Mi lenne, ha most feküdnél le? Nem kell ide videó vagy kép.
- Hmm... rendben. - azzal fel is állt a székből. - Gatyát levegyem? - kérdezte, én pedig bólintottam.
- Én is leveszem, jó? - szólaltam meg és nem ellenkezett, és már ott is álltunk anyaszült meztelenül, majd ő lefeküdt az ágyra. Nem kicsit izgulva, mellé ültem, a kezem remegett, mikor nem is a farkára tettem, hanem a mellkasára és elkezdtem simogatni. Ő behunyt szemmel feküdt, a farkam kőkeményen merevedett, de az övé még nem. Ekkor elkezdtem simogatni ott is, mígnem éreztem, hogy keményedik, ekkor odahajoltam és ismét a számba vettem farkát. Gyengéden nyalogattam, csókolgattam és mikor már nagyon merev volt, a nemrég tanult technikával kezdtem el szopni farkát, de immár szinte eksztázsisban, miközben a farkamat vertem. Tudtam, hogy nekem ennyi idő nem elég, még soká fogok elsülni és csak reméltem, hogy ő nem. Egyre jobban izzadtam, miközben ő egyre nagyobbakat nyögött, aztán éreztem, a csipőjével ismerős mozdulatokat tesz. Rájöttem. Egy helyben kell tartanom fejemet és így olyan lenne, ha a számat dugná, így is tettem és neki tetszett is. Aztán arra lettem figyelmes, hogy felült, és éreztem, a kezébe vette az én farkamat és elkezdte lassan aztán egyre hevesebben verni, míg én egyre hevesebben szoptam a farkát és perceken belül ismét éreztem: eldurran és mire ez a gondolat átfutott az agyamon, már így is tett, bár ezúttal kevesebb jutott belőle. Eztán elégülten terült el az ágyon, míg én újra a saját farkamat vertem és követtem őt, csak épp egy zsepibe. Én az ágy mellé huppantam, erősen pihegve, míg ő fennt feküdt, éreztem, hogy a keze a vállamon pihen, én pedig megfogtam.
- Ez sokkal jobb volt! - csattantam fel.
- Ühüm! - jött a válasz. Aztán felkelt, felvette a gatyóját és egy poház vízzel a kezében tért vissza, ekkora már én is felöltöttem a nadrágomat és lementünk a konyhába. Újabb szendvicset faltunk be, de alig szólaltunk meg, aztán megegyeztünk, megnézzük a Superman filmet.Így is tettünk. 10 óra körül véget ért, és elköszöntünk egymástól, még egy utolsó mozdulattal megfogtam a lankadt farkát, mire ő elmosolyodott. Nem ilyen napra gondoltam, mikor felkeltem reggel, az biztos! A cangámért másnap visszamentem és mintha mi sem történt volna, úgyanúgy viselkedtünk mindketten. Az elkövetkező két hétben még 7 alkalommal szoptam le, de ő mind csak verte a farkamat, és csók sem csattant el, bár annak nagyon örültem volna, de már így is hálás voltam, hogy osztozott az élvezetekben. Sajnos szeptemberben elkezdődött a suli és elváltak útjaink. Ugyan nagy ritkán még találkoztunk, főleg MSN-en tartottuk a kapcsolatot, ő hamarosan becsajozott és négy éven át tartott a csajjal a kapcsolat, de közben is voltak nőügyei, míg nekem, nos. Pasik. Nem sokszor került szóba az a nyár, de a mai napig tartjuk a kapcsolatot, de már sajnos olyan barátok nem vagyunk, mint régen, és talán ez az egyetlen, amit bánok azóta is, de mostanra úgy érzem: ha nem együtt éljünk meg az első szexuális élményeinket, akkor is így lett volna. Neki más baráti társasága lett és nekem is. Az élet folytatódik, és immáron egy sokkal magabiztosabb, egyesek szerint láthatóan erősebb szexuális kisugárzással vágtam neki a középiskolai éveimnek, de azt a 2006. augusztusi napot sosem feledem!elkezdődött a suli és elváltak útjaink. Ugyan nagy ritkán még találkoztunk, főleg MSN-en tartottuk a kapcsolatot, ő hamarosan becsajozott és négy éven át tartott a csajjal a kapcsolat, de közben is voltak nőügyei, míg nekem, nos. Pasik. Nem sokszor került szóba az a nyár, de a mai napig tartjuk a kapcsolatot, de már sajnos olyan barátok nem vagyunk, mint régen, és talán ez az egyetlen, amit bánok azóta is, de mostanra úgy érzem: ha nem együtt éljünk meg az első szexuális élményeinket, akkor is így lett volna. Neki más baráti társasága lett és nekem is. Az élet folytatódik, és immáron egy sokkal magabiztosabb, egyesek szerint láthatóan erősebb szexuális kisugárzással vágtam neki a középiskolai éveimnek, de azt a 2006. augusztusi napot azóta se feledtem és nem is akarom!


2013. March 6.2013. March 6.  0 comments  Nem kategorizált

Sziasztok,

ez lenne az első bejegyzés a blogomban. Utazásom története címet adtam a blognak, mivel valószínűleg utaznom kell Hévízre, március 10-15 között.

Még nem történt meg az utazásom, annak a megszervezésében veszek részt, első lépésként szállást keresek.

Szerintem az utazásom már akkor elkezdődött, amikor még, csak megfordult a fejemben a gondolat, hogy lehet, hogy jó lenne elutazni Hévízre. :) Fizikailag még ugyanott vagyok, de gondolatokban már máshol járok, utazásom elkezdődött...

Mit is keresek ott? Munkaügyben utaznék.

Lenne szállás ilyen-olyan apartmanban, szállodában, azonban én inkább egy melegbarát helyen szeretnék megszálni, bárhol a környéken, Hévíz 20 km-es körzetében.

Senkit nem ismerek a környéken, ezért nem is tudom, hogy kihez forduljak, abban reménykedem, hogy olvassa olyan ember a blogomat, aki tudna ebben segíteni.

Egyelőre röviden ennyi, amint van fejlemény, azonnal folytatom utazásom történetét.


Copyright © 2024 Színes Web Kft.