Links Contact Us About us Privacy Terms FAQ Add feedback Invite a friend Bookmark English Hungarian
air fire water earth

 

Tags - publik...
2015. May 4.2015. May 4.  1 comments  Kiráz a hideg

Soha nem gondoltam, hogy valaha is leírom a gondolataimat, de most mégis megteszem. Tessék, itt egy példa arra, hogy soha ne mond azt, hogy soha. :-) Bár az is igazság mindig megfogadom,hogy " soha többet nem esem abban a hibába" mégis megteszem. És mi ez az egyik hiba? Hát a társkeresés... basszus, még kimondani is érdekes és olyan bonyodalmas,TÁRSKERESÉS...Nem érzem magamat egy társfüggő személynek, de azért jó lenne tartózni valakihez . és ugye amikor az emberre rájön ez az "úgy tartoznék valakihez" érzés elkezd kutatni. Na, ezzel én is így voltam, elkezdtem itt az Interneten keresztül ismerkedni. Érdekesebbnél érdekesebb profilokat láttam-olvastam és jó pár emberen megdöbbentem. Eddig is tudtam, hogy nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés, de amilyen eddigi tapasztalataim lettek, gondolkodom rajta vajon sírjak,vagy nevessek? Egy nagyon érdekes dolog is felmerült benne. Miszerint; ha párkapcsolatban élek, mit keresek egy társkereső oldalon? Illetve mi az, hogy nyitott párkapcsolatban vagyok, annak mi értelme? Megkérdeztem erről egy kedves barátnőmet, miszerint náluk heteró világban is létezik olyan, hogy nyitott párkapcsolat? Mikor feltettem neki a kérdést barna nagy szemei tágranyiltak és sütni kezdett belőle az értelem. Már bántam, hogy megkérdeztem... De ekkor jött a frappáns válasz...
- Mi az, hogy, naná , ez a 21. század nagy találmánya... Majd maga elé meredt és elgondolkodott.....Hmmm... érdekes válasz volt. Amúgy tényleg ilyen kapcsolatra van szüksége az embernek? Ha szeretem a másikat, akkor miért akarok mással szexelni? Vagy egy ilyen kapcsolatnál, ami nyitott, beszélhetünk szerelemről? Aztán itt van másik számomra érdekes és folyton kisördögként bennem motoszkáló kérdés; ha boldog párkapcsolatban élek, mi a francot keresek egy társkeresőn? Eddigi válaszok; itt beszélgetek a barátaimmal, csak nézelődöm, barátokat és csakis barátokat keresek...stb. Hurrá.... vajon most kit verünk át, amikor ilyet egyáltalán leírunk, persze magunkat, de vajon miért? Miért nem merjük bevallani; baszod, vadászni jöttem...! Nem tudom ki, hogy van vele, de én a barátaimmal telefonon, sms-ben, vagy mailon szoktam tartani a kapcsolatot, nem egy társkeresőn. Mert legyünk őszinték, ha valaki tényleg a barátom, akkor azt felhívom, írok neki mailt...stb. Nem egy társkereső oldalon kezdek el vele levelezgetni... vagy mégis.... és akkor itt is bejön az Isten állatkertje? :-)
Na és ami még érdekes az a társkeresőknél a másik részről való elvárás, ez amúgy is megér egy misét! Nem vagyok már fiatal, persze egy kriptaszökevény sem lennék, de lássuk, be a 35 életévemmel nem számítok a hőn állított célszemélyek közé. Viszont ez által már megettem a kenyerem javát és tapasztalatot is szereztem. Nem vagyok egy " matyó hímzés, de azért a Himnuszból a balsorsot sem rólam mintázták. Lehet, hogy rosszul látom, tapasztalatom, de rengeteg az olyan hirdető/társkereső, aki a saját értékeivel nagyon nincsen tisztában. Vagy esetleg tükör nem lenne nála otthon? Vagy csak azt az éppen mostani divat szerint "szelfire" használja. Na, ezek tudnak még mókás képek, lenni. Miért jó a rötyin ülve egy ilyen képet készíteni magunkról és felrakni egy társkeresőre? Vajon mi zajlódhat le abban az emberkében, aki ilyet csinál? Vagy ez divat, netán egy új perverzió? És ha már itt tartunk a perverzióknál, ki az, aki eldönti, hogy mi a perverz és mi nem? Tudom..ne akarjak mindenre választ. Nem is keresem, mert nem akarom. Viszont azt tudom, hogy néha nagyon szórakoztató tud lenni a profilok olvasásása. Amikor azzal szembesülők, hogy több éve regisztrált egy adott tag, de az évek alatt egy percet sem öregedett, ugyan annyi idős, mint x éve. Mulatságos tud lenni.na meg az is, ha több éve keresi "társát" vajon számára nem feltűnő, hogy nem találja? Valami hibázhat a dologban? Na, igen, önkritika hiánya. De mint ahogy írtam is az elején nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés. De lehet, hogy ezen emberek pont ettől boldogok, ez adja meg nekik azt a napi, heti programot, amire szinte már igényük van. És itt felemről rögtön egy újabb kérdés bennem. Vajon hol jobb ismerkedni, az Interneten vagy egyéb helyeken? A választ nem tudom, de az biztos, nyitott szemmel járok, aztán tapasztalataimat megosztom veletek.

Tags: publik... 

Description
smyley
Posts: 15
Comments: 6
Barátság extrákkal,vagy mi a fene?
Categories
Tags
3 randiznék (3)
3 tehát (3)
2 másként (2)
1 fene (1)
1 megette (1)
1 hideg (1)
1 kiráz (1)
1 gyula... (1)
1 kicsit (1)
1 publik... (1)
1 ármány (1)
1 bosszú (1)
1 gondok (1)
1 light (1)
Copyright © 2024 Színes Web Ltd.