Linkek Kapcsolat Kik vagyunk? Adatvédelem Szabályok GYÍK Történet mentése Hívd meg egy barátod Könyvjelző English Hungarian
air fire water earth

 

Blog - Fiatalbi16 blogja / Nem kategorizált - Bejegyzés
áprilisáprilis 4 Hozzászólás Nem kategorizált Nem kategorizált

Sziasztok, ez egy nem mindennapi bejegyzés lenne, hiszen most elmesélem, miért vagyok ott ahol.

16 éves vagyok és még sose volt kapcsolatom se lánnyal se fiúval, ennek több oka is van.

Az egyik, hogy habár a fiúk iránt többet érzek, az, hogy az emberek egy lány mellett látnának arra kéztet, hogy ne tudjak dönteni.

Ha a szívemre hallgatok, a fiúkat választanám, ha arra, hogy mások hogy fogadnak el, akkor a lányokat.

Persze ez még semmit nem zár ki, na de ami ezután következik.

Elég sok zátonyra futott "kapcsolaton" vagyok már túl. Ja, hogy azt írtam, hogy még nem volt kapcsim ? Ez igaz.

Ezek a kapcsolatok nem voltak többek, internetes ismertségnél.

Minden fiúnak, aki azthitte, hogy szeretem azt kellett mondanom, hogy legyünk barátok, én nem állok készen egy kapcsolatra.

E üzenet láttán, láttam őket összeomlani, fenyegető és utáló szövegeket írtak nekem, de a legszörnyűbb az volt, hogy ezt én tettem velük.

Azzal, hogy szerelmüket elutasítottam összetört bennük valami, bennem pedig elkezdett épülni. Minden egyes ilyen eset után, mintha egy falat húztak volna a szívem köré. Idővel ez egy várra változott, egy várrá amit egy ember nem képes lebontani, ha valamit sokan építenek, sok ember kell az elpusztításához. A napokban érkezett egy srác, olyan amilyenről mindig is álmodtam. Mikor elkezdtünk beszélgetni, valami furcsát vettem észre.

Mintha a falaimat ostromolná, kisebb-nagyobb sikerrel. A szívem arra késztetett, most az ismerkedésünk elején szögezzen le, hogy ebből barátság lehet csak. MEGÉRTETTE. Megértette és örült, hogy barátkozunk. Ekkor egy fal leomlott. Talán egy nap képes leszek újra szeretni, ha az összes falam lebontják az ilyen emberek.

CimkékCimkék:  
Leírás
Fiatalbi16
Bejegyzés: 1
Hozzászólások: 4
Feljegyzések tinilétmből.......
Kategóriák
Cimkék
Copyright © 2017 Színes Web Kft.