Links Contact Us About us Privacy Terms FAQ Add feedback Invite a friend Bookmark English Hungarian
air fire water earth

 

Tags -
2015. March 11.2015. March 11.  0 comments  Nem kategorizált

Terveztem egy posztot a legviccesebb profilszövegekből, amikkel eddig találkoztam. Még nincs kész... De közben találtam rá erre a pár gyöngyszemre:

 

Üdv! Szexet keresek, de nem akárkivel. Véknyak vagy sportosak 18-28 között! Thx. (Túl sok itt a beteg, bizonytalan, hülye, bunkó állat...tehát nem ember, állat. Ahhoz hogy ember legyen vki el kell jutni egy szintre!)

Neked nem kockahasúra, hanem egy sármos negyvenesre van szükséged! Aktív nős pasi vagyok. Csak hétköznap délután érek rá és nincs helyem. :-(

A profilomon mindenki örömet okoz nekem. Egyesek azzal, hogy rákattintanak, mások azzal, hogy bezárják.

(Ugyanennek a menőbb English változata:) I like long walks, especially when they are taken by people who annoy me.

Aki 9 éve nem talált magának itt párt, az szerintem vagy magában keresse a hibát, vagy máshol keresgéljen... ez az én őszinte véleményem!

Sziasztok, nyitott fiu vagyok keményebb fantáziálásokra is.

Néma gyereknek apja se szopja a faszát!

Az ÉRTEM üzenetek a kommunikációs folyamat végét jelzik számomra a másik fél részéről. Ha nem vagy képes valami érdemit válaszolni, akkor nyilván én sem fogom magam törni Érted. Érted? Értem.

mindenki megköveteli, hogy márpedig neki egy különleges üzenetet kell írni mert ő nem is tudom kicsoda... hmmm. de mindannyian tudjuk, hogy két pasi között a figyelem felkeltéséhez az is kurvára elég, ha küld egy képet, !ami tetszik!. utána úgy is elválik pár mondat után, hogy agy is lötyög-e a szem mögött, avagy felejtős

Nekem is lenne okom keseregni, de valahogy nem vagyok rá alkalmas. Én boldogságra születtem. :)

Várok az igazira , bár szerintem az én igazimat elbaszta egy busz vagy valami :)

Továbbevezve elárulom, hogy számomra egy párkapcsolat nem a „Ha már megbasztalak elárulod a neved?” séma alapján épül fel.

(Egy külföldön élő magyar srác hazalátogatott, és itthon keresett magának valami kalandot a következő szöveggel:) Szexrandikról. Erről már leírtam a személyes álláspontomat. Az intézményét elutasítom, és minden művelője a tökéletes ösztönlényi szintre degradálja le magát egy-két tartalom nélküli szexrandival. (Tíz sorral lentebb:) Mivel itthon nem sokáig vagyok, ezért családdal és barátokkal is sok időt töltök, valamint edzek keményen (legalábbis igyekszem), ezért temérdek időm nincsen.

(A párttag:) Értelmes, egészsséges, normális gondolkodású ( = nem szoclib !!!) emberkék társaságát keresem.

Az ideális pasi akik bejönnek, azok néha ki is mennek ;)

Ez nehezebb lesz, mint gondoltam. Miért csak félszavakat írsz? Miért nem kérdezel vissza soha? Miért kérsz rögtön a faszomról képet? Miért nem vagy kedves, és miért vagy ilyen flegma és keserű? Miért?

Keresem a pozitív, nyitott, inteligens, céltudatos emberek társaságát!

(A költő:) csillapithatatlan sexualis vagyimat csillapitsd

Kezelj minden helyzetet úgy, mint egy kutya. Amit nem tudsz megenni, megdugni, vagy elásni, azt hugyozd le, és menj tovább.

Olyan embert keresek akinek fontos a hobbija még ha nem is tudja mi az amit akar csinálni.

Tags:  

2014. November 1.2014. November 1.  25 comments  Nem kategorizált

A melegek és más kisebbségek alapvető problémája, hogy viszonylag kevesen vannak, és a közhiedelemmel ellentétben külsőleg nem könnyen felismerhetők. Így nehezen találják meg egymást a többség tömegében.

Az internet sokat segít ezen, de rengeteg internetes oldal van, így nem könnyű elsőre megtalálni a legjobbakat. Sokan vannak, akik egyetlen kisebb társkeresővel azonosítják az online társkeresést, és hamar csalódnak. Ezért leírom a saját tapasztalataimat, mert elég sok társkeresőt kipróbáltam (ez nem jelenti azt, hogy mindegyikről randiztam is :)

 

Meleg társkeresők:

 • PlanetRomeo, más néven GayRomeo
  Világszerte talán a legnagyobb meleg társkereső, Magyarországon is kb. mindenki találkozott már vele. Van, aki minden héten új profilt regisztrál - vicces, de kábé négyszáz olyan fiú van Pesten, akivel még sosem találkoztam, de az új profiljukból mindig tudom, mikor szakítottak... Ingyenesen is használható, egy kevés korlátozással: pl. a leveleidet automatikusan csak egy hétig menti el, utána neked kell gondoskodnod róluk. Cset nincs.
 • Randi.Gay.hu
  A legnagyobb magyar meleg társkereső és híroldal. Teljesen ingyenes. Van csetoldala is.
 • GayPoint.hu
  Viszonylag kicsi oldal, kevesen vannak fent. Ingyenes. Újabban meleg hírek is olvashatók rajta. Cset nincs.
 • Gaylike.hu
  Ez egy olyan közösségi oldal akar lenni, amin egyáltalán nincsenek heterók. A kinézete a Facebookot másolja, úgyhogy elég könnyű kiigazodni rajta. Ingyenes, de egyelőre elég kevesen vannak fenn rajta. Cset is van, mint a Facebookon.
 • Gayrandiparty.hu
  Kisebb oldal.
 • Melegpasik.hu
  Kisebb oldal.
 • Gaydar.net
  Angol nyelvterületen elég népszerű társkereső, magyarok alig használják. Van ingyenes része is.
 • Grindr
  Ez nem egy tipikus online társkereső, csak okostelefokonon használható. Viszont kihasználja a legújabb funkciókat is, pl. a helymeghatározást. Ez azt jelenti, hogy kijelzi a közeledben tartózkodó és a keresési feltételeidnek megfelelő srácokat. Hasonló funkciója a PlanetRomeónak is lenne, csak az kevésbé jól használható.


Heteró társkeresők, amiknek vannak bi/meleg felhasználói is:

 • Eropolis.hu
  Viszonylag sokan vannak fent, de többnyire csak szexpartnert keresnek. Ingyenes, és van cset is, de a leveleidet csak 30 napig őrzi meg automatikusan, utána neked kell gondoskodnod róluk.
 • Love.hu
  Ezen elég kevés meleg van. Alapvetően ingyenes.
 • Csajok és pasik
  Alapvetően fizetős oldal, az ingyenes változat szinte használhatatlan. Elég kevés meleg van fenn, de sok a fiatal.

Csetoldalak:

 • Chat.hu
  Elég nagy oldal, sok felhasználóval. Ingyenes. Néha van normális beszélgetés is.
 • Gyalogló.hu
  Elég nagy oldal, sok felhasználóval. Ingyenes. Néha van normális beszélgetés is. A társkereső funkciói nem igazán fejlettek, pl. nem lehet melegekre keresni, és a felhasználókról listákat készíteni se.
 • meleg-chat.hu (átmenetileg zárva)
  Egy pici oldal, regisztrálni sem kell, és teljesen ingyenes. Ez kizárólag cset, semmilyen társkereső funkció nincs benne, pl. nem lehet listába szedni a felhasználókat aszerint, hogy beszéltünk-e már, és hogy tetszenek. Ebből adódóan kevesen vannak fent, de egészen jó beszélgetések szoktak kialakulni.
 • Hotbull.hu cset
  Egy pici oldal, kevesen vannak fent, és szinte soha nincsen spontán beszélgetés.
 • HotDog.hu cset
  Kisebb oldal. Ingyenes.

Szexpartner-keresők

 • Kupak.hu
  Viszonylag sokan vannak fent. Ingyenes.
 • Szexkapcsolat.hu
  Kevesen vannak fent.
 • Szexnekem.hu
  Erről semmit nem tudok írni, de létezik ilyen is.


Nem tipikus társkeresők

 • Facebook
  A Facebook érthető módon az egyik legnagyobb magyar társkereső. Ki lehet írni az adatlapra, hogy melyik nem érdekel, és könnyen meg lehet nézni az ismerőseid ismerőseit is. Cset is van, persze, és minden normál facebookos funkció használható társkeresésre is. Ingyenes. Az egyetlen korlátozás, hogy sajnos a keresőben nem lehet szexuális orientációra keresni.
  Azt mondják, a Facebook anno egyetemi társkeresőnek indult, és ezt a mai napig tükrözi, hogy itt főleg az ismerőseid ismerősei között tudsz keresgélni, vadidegenekről kevesebb infót látsz. Ismeretleneknek nem mindig tudsz írni, és ha nyakra-főre mindenkit bejelölsz ismerősnek, aki tetszik, akkor hamarosan kitiltanak.
 • Gyakori kérdések.hu
  Vicces módon a Gyakori kérdések szex-topikjait is sokan társkeresésre használják - akár úgy, hogy kiírnak kérdésként egy társkereső hirdetést, akár úgy, hogy a nekik szimpatikus kérdezőknek levelet írnak. Ez persze nem társkereső, így leginkább csak levelezni lehet rajta, de azt korlátozások nélkül, ingyen.
 • Instagram
  Ez nem egy tipikus online társkereső, csak okostelefokonon használható. De sok fiatal van fent.
 • Viber
  Használható társkeresésre is.
 • Skype
  A Skype nem társkereső, de az ismerkedésben hasznos. Sok társkeresőnek nincsen csetoldala, a Skype viszont használható csetelésre is. Azon kívül videócsetelni is lehet, szerintem azzal lehet a legjobb képet kapni a másikról a személyes találkozó előtt. És alapvetően ingyenes.

Ezt a listát 2015. április 19-én frissítettem utoljára.

A lista nyilván nem teljes, és persze teljesen szubjektív is. Ha van még jó tipped, kérlek írd le kommentben :)

Tags:   

2015. May 14.2015. May 14.  2 comments  Nem kategorizált
 • A nagy kékség = egy búváros film a Planetromeo.com című társkereső
 • ápolt = havonta több mint 5.000 Ft-ot költ fodrászra, és legalább hetente borotválja az intim szőrzetét (de olyan definíciót is láttam már, miszerint: az számít ápoltnak, aki hetente legalább 8 alkalommal fürdik)
 • átlagos alkatú = kicsit kövér (ha nem hiszed, nézd meg a magyarországi statisztikákat)
 • barátkozás = 1. barátság extrákkal 2. olyan randi, ahol szigorúan mindenki maga fizeti az italát
 • bi vagyok = barátnőm / feleségem van (aki nem feltétlenül tudja, hogy a párja bi)
 • boy = felesleges, menőzésnek szánt anglicizmus, lásd: fiú
 • diszkrét = nemi orientációját titokban tartó
 • diszkrét smink = 4 mm vastag alapozó-réteg az arcodon (és csak egy kicsit üt el a színe a bőrödtől)
 • értem = nem tudok erre semmi kedveset mondani
 • férfias = izmos testalkatú, de nem kigyúrt módon; vastag a karja, a lába; szőrös és borostás; a hangmagassága egészséges tesztoszteronszintről árulkodik; az ágyban ő van felül (a lelki tulajdonságokhoz és a nemi szerepekhez nincs közvetlen köze)
 • fiú = hímnemű ember; bármilyen korosztályt jelenthet 14-től 120 éves korig
 • heterós = akiről az utcán első ránézésre nem mondanád meg, hogy meleg (persze ettől még lehet, hogy az összes ismerőse sejti róla)
 • ismerkedés = levelezés (lásd még: levél)
 • járunk = napi szinten küldünk egymásnak leveleket, és kiírjuk a Facebookra is, hogy kapcsolatban vagyunk
 • kamus = lebukott hazudozó / egy gyáva alak, aki csak a száját jártatja / maga a Sátán
 • kép = meztelen vagy félmeztelen fénykép, ami téged ábrázol (de nem feltétlenül kell ideinek lennie...)
 • kezdeményezés = állítólag a heteró férfiak ezt szokták tenni a szép heteró nőkkel; a melegek között senki sem tudja, mit jelent
 • komoly kapcsolat = legalább 2 hétig járunk (lásd még: járunk)
 • levél = legalább 1 karakterből álló szöveges üzenet (de erősen ajánlott, hogy képet is mellékelj, mert egy kép többet mond ezer szónál, meg száz szónak is egy a vége, blablabla)
 • maci = 1. kövér hímnemű ember (egy fórumon javasolták már helyette a "bálna" kifejezést, de még nem terjedt el) 2. egyesek szerint a férfias alkat neve (lásd még: férfias).
 • meleg = hímnemű ember, aki nem heteró (a biszexuálisok, transzszexuálisok és egyéb szekták még nem túl népszerűek Magyarországon)
 • melegfelvonulás = amerikai mintára megtartott évenkénti tüntetés Budapesten a nem-heterók teljes egyenlőségéért, amire szinte senki sem megy ki; a homofóboknak remek ürügy arra, hogy még jobban utálják a nem-heterókat
 • nem vagyok semmi jónak az elrontója = jó fej vagyok, és nem sokat tudok a nemi betegségekről
 • Népliget = szabadtéri swinger-club
 • normális = olyan, mint én / olyan, amilyen én szeretnék lenni
 • páwa = olyan fiú, aki csak viszonylag divatos ruhákat vásárol, életkoránál fogva jellemzően a szülei pénzéből. A szó eredete a 4 legdivatosabb pesti pláza nevének összevonása: Pólus Center, Árkád, WestEnd, Aréna. De mivel ezekben kb. egyetlen olyan bolt sincs, ami máshol ne volna megtalálható, a vidéki páwáknak nem muszáj elzarándokolniuk Pestre (bár a közel lakók azért kötelességtudóan fel szoktak). A páwák között (a közhiedelemmel ellentétben) ugyanúgy többségben vannak a heterók, mint a lakosság egészében.
 • pozitív = HIV-pozitív
 • randi = több mint 5 percig ruhában maradunk a személyes találkozó elején, és nem csak azért, mert az egy bankrablás
 • sportos = idén volt már gyúrni / régebben gyúrt
 • szép a szemed = jóképű vagy
 • társkereső profil = egy internetes oldal, ahol mindenki leírhatja, hogy kik nem érdeklik őt, és mi a kedvenc dala a YouTube-on
 • travi = transzvesztita / transzszexuális (a különbség rajtuk kívül senkit sem érdekel)
 • twink = tizenéves, vékony, szőrtelen vagy enyhén szőrös, passzív meleg fiú (de nem veszik ezeket túl szigorúan, válassz min. négyet!)
 • van párom = nyitott párkapcsolatban élek, csak alkalmi dugás érdekel
Tags:    

2015. June 27.2015. June 27.  0 comments  Nem kategorizált

Ma az amerikai legfelsőbb bíróság közölte döntését: a melegházasság egész Amerikában legális lesz, egyetlen állam sem tudja a helyi lakosok ízléséhez igazodva betiltani.

 

Ez azért vicces, mert a jog itt megelőzi az életet. Az emberi jogok tiszteletben tartása az utóbbi évtizedekben jóval népszerűbb kérdés volt a gazdag, befolyásos emberek körében, mint a közvéleményben. A bíróság most is egyfajta tanáros, megmondóemberes szerepet vett fel: meg akarja mondani az embereknek, hogy mi a legjobb nekik.

 

Egyrészt nyilván igaza van... Hiszen valóban az emberi jogok védelméről van szó, és hát egy legfelsőbb bíróságnál ki tudhatná jobban, hogy mit mond a jog? Nyilván nekik hivatalból el kell magyarázniuk az embereknek: "ha most tétlenül nézed, hogy a Pistikét bántsák, akkor előbb-utóbb téged is bánthatnak valamiért, még ha nem is pont ugyanazért, mint Pistikét."

 

Másrészt viszont nehéz elhinni, hogy ezt a felülről jövő szabályt a közvélemény békésen elfogadja majd. Persze, igen, láttunk már ilyet, általában az elit diktálja a divatot, az ízlést és a közgondolkodást. Ahogyan a társadalom felső részei gondolkodnak, azt utánozzák, azt igyekeznek átvenni a többiek is, mi mindannyian. A divat, az évi rendes nyaralás szokása, a modern udvariasság szabályai ("udvari"-asság) mind-mind a társadalom felső rétegeiben alakultak ki, és mi csak tőlük vettük át.

 

Na de ezek a szokások évszázadok alatt terjedtek csak el. És általában nem arról volt szó, hogy a hatalom ráerőszakolta, rátukmálta saját nézeteit az alattvalóira: nem, azok maguk igyekeztek utánozni a vezetők szokásait, saját akaratukból. De egy ilyen zsigeri dolgot, mint a melegekkel szembeni ellenérzést, sokan nehezen tudnának levetkőzni, és ők inkább külső kényszernek fogják megélni, ha valahol nagyon liberális szabályokat iktatnak törvénybe...

 

A kérdés talán csak az, hogy hányan vannak, akik szerint a bíróság tekintélyének, megbízhatóságának árt, ha kiáll az azonos nemű párok jogaiért. Ha kevesen vannak, és ha az idő múlásával, a megszokással egyre kevesebben lesznek, akkor talán pár évszázad múlva éppen olyan hihetetlen lesz, hogy ezt a cikket megírtam, mint ahogy ma is hihetetlennek tűnik, hogy valamikor a négerek és a fehérek közötti házasság tiltott volt.

 

Frissítés: azzal szoktam viccelődni, hogy én nem a melegházasságot akarom legalizéltetni, hanem a rendes házasságot betiltani... De a hírek szerint az amcsiknak ezen túl már tényleg csak ez az egy választásuk van. Ha nem akarnak melegeket összeadni, akkor vannak, akik inkább nem adnak össze senkit, hogy az egyenlő bánásmód törvényt betartsák.

Tags:     

2015. July 1.2015. July 1.  1 comments  Nem kategorizált

A minap ez a levél fogadott elektronyos postaládámban:

 

szia!
pénzért szeszelnék veled!
ű:t

Tags:      

2015. July 1.2015. July 1.  2 comments  Nem kategorizált

A Kocsis Máté életét bemutató sorozatunk újabb részhez érkezett. Dobpergés... Vajon ezúttal mit talált ki Kocsis Nemvagyokbuzeráns Máté?

 

Kocsis Máté a pesti nyolcker fideszes polgármestere jó öt éve, és a közhiedelemmel ellentétben nem buzi. Elég sokoldalú ember, az elmúlt években többek között ezeket a címeket szerezte még meg:

 • a budapesti Fidesz szervezet alelnöke
 • a Fidesz (az egész, nagy pártszervezet) kommunikációs igazgatója
 • a Fradi alelnöke (a Fradi amúgy a 9. kerület szervezete, szóval itt polgármesteri befolyása nem nagyon lehetett)
 • a Fradi női kézilabda-szakosztály elnökségi tagja
 • a magyar kézilabda szövetség elnöke
 • valamint Az Ember, Aki Bezáratta Az Egyetlen Jól Működő Magyar Tűcsereprogramot.

Egy kommunikációs igazgatóhoz mondjuk némiképp méltatlan volt az, ahogy Kocsis az őt ért személyes támadásokat kezelte ("nem vagyok buzeráns"). A legújabb ötlete viszont már sejteti, hogy miféle ördögi képességek tették alkalmassá erre a pozícióra.

 

Mint mindenki tudja, a napokban az amerikai legfelsőbb bíróság engedélyezte a melegházasságot az Egyesült Államok egész területén. Ezután számos cég kifejezte szolidaritását a melegekkel, a Facebook pedig készített egy eszközt, amivel a Facebook profilunkon is megtehetjük ugyanezt: egy kis programmal, ami szivárványos zászlót montíroz a profilképünkre. Ezzel a szívderítő kis eszközzel több mint 26 millió ember élt, köztük hírességek, fideszes politikusok is.

 

Kocsis Máté erre reagálva annyit tett, hogy rámontírozott a profilképére egy magyar zászlót.

 

Általában egy magyar zászló nem sok magyar emberből vágja ki a biztosítékot, de itt és most nehéz nem arra gondolni, hogy Kocsis szembeállította a magyar zászlót a szivárványossal. Mintha az igaz magyarok mind heterók lennének, és az az uszkve kétszázezer meleg, biszexuális, transznemű, stb. stb. stb. magyar ember, aki nem heteró, nem is létezne. Mintha ők nem beszélnék a nyelvet, nem fizetnének adót, és nem szavaznának a választásokon. Mintha bármi köze lenne egymáshoz ennek a két dolognak, a szexualitásnak és a hazaszeretetnek.

 

Amit Kocsis ezzel mondani akart, az nyilvánvaló baromság. Akkora baromság, hogy igazából el se kell mondani, miért az. Felesleges lenne itt rámutatni arra, hogy a történelmi hazaárulók többsége heteró volt. Idézhetném itt az alkotmányt, amit fideszesek írtak (konkrétan Szájer József, akiről szintén azt tartja a fáma, hogy nem veti meg a férfiakat): "Születésével a magyar állampolgár gyermeke magyar állampolgár." Egy szó sincs benne arról, hogy ne lenne magyar az, aki felnőtt korában vele azonos nemű embernek vakargatja a hasát.

 

Igaz, az sincs benne, hogy a politikusoknak tartózkodniuk kellene a népbutítástól.

 

Egyébként számos orosz is ugyanígy tett, mint Kocsis, nemzeti zászlót raktak a profilképükre. Nehogy már esetleg elfogadják a valóságot.

 

A szomorú az, hogy Kocsis Máté valószínűleg maga is tudta, hogy amit mond, az baromság. Szerintem nem azért viselkedett kirekesztően, mert hisz abban, hogy a melegek nem igazi magyarok, vagy hogy a nemzet lényegéhez tartozik a homofóbia, és menten megszakadna az árpádi vérvonal, ha esetleg normálisan viselkednénk valakivel, aki nem heteró. Mégis kirakta ezt a profilképet, mert rengeteg magyar ember van, aki hisz ezekben. Szemérmetlenül, populista módon (most kerestem egy magyar szót a populistára, de a népbutítón kívül nem találtam, az meg nem az igazi; annyira vakok vagyunk rá, hogy nincs is rá szavunk?) kihasználja ezeknek az embereknek a naiv hitét, azért, hogy a saját jóhírét mentse, és minél több szavazatot tartson meg a következő választásokig.

 

Mondhatnánk, hogy Ungár Klára kezdte, Kocsis csak visszaütött. De ez nem egy utcai verekedés, hanem csak politika, azaz nagy közönség előtt játszott üzengetés. Itt nem érvényesek az utcai verekedések szabályai: Kocsis Máté megőrizhette volna a méltóságát. De, a játék szabályai szerint, a szavazatszerzés fontosabb volt, mint a saját emberi méltósága.

 

Még nem tudjuk, hogy Kocsis Máté heteroszexuális-e, de azt már biztosan tudjuk, hogy tahó.

Tags:       

2015. February 20.2015. February 20.  0 comments  Nem kategorizált

23:07:59 ‹Ő› szia
23:08:12 ‹Én› üdv
23:09:46 ‹Ő› egyedűl vagy most?
23:10:40 ‹Én› ja
23:11:26 ‹Ő› benne vagy most egy jo sz e x be?
23:12:04 ‹Én› attól függ, hogy milyen pasas vagy


Szolgálati közlemény: az iménti leírt válasz mindössze pillanatnyi elmezavar szüleménye, és még véletlenül sem szerettem volna azt a benyomást kelteni, mintha a külső lenne a kapcsolatokban a legfontosabb, és bármikor szívesen ágyba bújnék egy topmodellel. Nem, ezt egyáltalán nem állítom.
 

Köszönöm.

 

Akkor hát folytassuk ezt az izgalmas beszélgetést:

 

23:12:41 ‹Ő› az akivel tegnap le c u m i z ott gyorsba
23:13:29 ‹Én› igen?
23:13:37 ‹Ő› aha
23:13:50 ‹Én› és milyen pasas vagy?
23:14:08 ‹Ő› kűlőnleges.
23:14:31 ‹Ő› a hangommal könnyen elélveztetlek
23:15:05 ‹Én› nahát
23:15:09 ‹Én› tényleg? hogy?
23:15:52 ‹Ő› hivjfel és megtudod és nem viccelek
23:16:02 ‹Én› vagy akár le is írhatnád
23:16:36 ‹Ő› hallani jobb. mint irni
23:17:02 ‹Én› elhiszem
23:17:16 ‹Én› de mire gondoltál? beszélsz, és a másik elélvez a telefontól?
23:17:20 ‹Ő› nos?
23:17:31 ‹Én› választ várok
23:17:42 ‹Ő› igen.meg sohajtozok
23:18:40 ‹Ő› nem akàr mijen szinten
23:18:56 ‹Én› ez rendkívül érdekes
23:19:06 ‹Én› élőben is működik?
23:19:34 ‹Ő› naná.élőben meg kivégeznélek
23:19:51 ‹Én› annak nem örülnék nagyon
23:20:15 ‹Ő› mert?
23:20:49 ‹Én› fiatal vagyok még a halálhoz
23:21:16 ‹Ő› sz e x ről van szo.
23:21:31 ‹Én› és merre laksz?
23:22:00 ‹Ő› (mondott egy várost)
23:22:52 ‹Én› az valahol a Dunántúlon van?
23:23:48 ‹Ő› nogràdmegyében
23:24:05 ‹Én› akkor nem igazán játszik
23:24:06 ‹Én› szia
23:24:07 ‹Én› sok sikert
23:24:49 ‹Ő› nincs ojan messze
23:25:39 ‹Én› nem kényelmes
23:26:04 ‹Ő› nemkényme?
23:26:33 ‹Én› nem
23:27:06 ‹Ő› dehogynem
23:27:16 * Ő kilépett a beszélgetésből

 

Szeretném külön felhívni a figyelmet arra, hogy ellenérve leírása után mindössze tíz másodperccel ez az izgatott úriember  szó nélkül otthagyott.

 

Azt mondják, smiley nélkül is érezni lehet, mikor nevet a másik. Hát ő érezhette, hogy nevetek :)

Tags:        

2015. January 24.2015. January 24.  2 comments  Nem kategorizált

A neten mindenki próbál egyedi lenni, és ez néha elég vicces próbálkozásokat szül. Kedvencem az, amikor helyesírási hibák vannak egy nicknévben. De előfordul az is, hogy valaki annyira szexi akar lenni, hogy már fájdalmas. 

 

Én eleinte halandzsa nevekkel próbálkoztam, mindenféle kitalált, lényegtelen szóval. Aztán rájöttem, hogy a név az, amit majdnem mindenki elolvas, ha a profilomat nem is; így jó, ha mond valamit rólam. Így lett Vékony-fiatal :)

 

Persze így is akad, aki megkérdezi, hogy nézek ki. Ha a nevembe írom, hogy "Budapest", akkor pedig mindig akad, aki megkérdezi, hol lakom. Ez van... Nincs tökéletes megoldás, sajnos, a kötelező kérdéseket nem lehet elkerülni.

 

Összegyűjtöttem a legviccesebb nickneveket, amikket a különböző társkeresőkön találkoztam:

 • aranyosbadboy
 • buziboly
 • becenév
 • cumizni jó
 • csakenvagyokaz
 • f-simizlekis-f
 • fiuvadasz
 • gaymeover
 • ismerjmeg
 • johni04
 • kiralyfi
 • Loero
 • Meleg
 • normálisat
 • öreg pocakos
 • PantieHamster
 • premium71
 • robicska
 • Sopotka
 • sperma vadász
 • szivattyu
 • Szoponcka
 • tatabányai szűz
 • Titkosvalaki
 • Tökmarkoló
 • túlnagyvan26
 • undoritovagy
 • worstmanever
 • yozsika

És az abszolút legjobb, amit valaha láttam: őrizetlenfarok :D

Tags:         

2015. November 30.2015. November 30.  0 comments  Nem kategorizált

Remus26: Van itt pesti, 28 év alatt?

Debrboy40: szia Remus

Debrboy40: írj

Remus26: Debreceni vagy, és 40 éves?

Debrboy40: igen

Debrboy40: baj? Frown

 

Dehogy baj, nagyon jól szórakoztam Cool

Tags:          

2015. January 31.2015. January 31.  1 comments  Nem kategorizált

A társkeresőkön a legidegesítőbb alakok azok, akik nem terveznek előre. Szexelni akarnak, lehetőleg azonnal, de legkésőbb még ma. Tulajdonképpen mindegy, kivel... És soha, egyetlen pillanatra sem gondolnak a jövőre. A jövő biztos uncsi, amikor itt van az éjszaka. Csak azt nem értem, hogy lehet így élni.

 

Tegnap megint sikerült összefutnom egy ilyennel a chat.hu-n:

 

20:38 [Én] hi
20:38 [Ő] szia
20:38 [Én] merre laksz?
20:39 [Ő] bp
20:39 [Ő] te?
20:39 [Én] klassz, én is
20:39 [Én] kit keresel?
20:40 [Ő] szex
20:41 [Ő] paráid?
20:41 [Én] vékony
20:41 [Én] és te?
20:41 [Ő] 185 73 25 b haj szem,helyes, fiús
20:42 [Ő] te?
20:42 [Én] 175 60 fiús
20:42 [Ő] korod?
20:42 [Én] 25 :)
20:43 [Ő] ok
20:43 [Ő] aktív vagy?
20:44 [Én] az
20:44 [Ő] ok
20:45 [Ő] akkor átjössz?
20:45 [Én] most nem
20:45 [Én] képcsere?
20:45 Ő befejezte a beszélgetést.

Tags:           

2014. October 25.2014. October 25.  5 comments  Nem kategorizált

‹Én› helló
‹Ő› szia
‹Én› kit keresel?
‹Ő› egy aktiv srácot
‹Ő› bocsi, nem vagy az esetem
‹Én› húztam egy strigulát
‹Én› hova jársz ismerkedni?
‹Ő› Alterego-ba leginkább
‹Én› ma voltál?
‹Én› vagy leszel?
‹Ő› nem
‹Ő› hétvégén kihagyom
‹Ő› meg leginkább havi 1
‹Én› csak péntek?
‹Én› :)
‹Ő› igen
‹Én› és szombaton nem is érdemes oda járni, vagy csak te nem szoktál?
‹Ő› érdemes
‹Ő› csak általában megismétlik a pénteki show-t
‹Ő› kétszer nem ajánlatos megnézni ugyanazt a tryzi-show-t :D
‹Én› engem nem a műsor izgat
‹Én› hanem társaság
‹Ő› á, sok a hetero pár
‹Ő› meg a külföldi meleg
‹Ő› ritka elcsipni egy igazán jó pasit
‹Én› túl igényes vagy
‹Ő› nekem fontos a külső
‹Én› akkor miért jársz oda? nincs jobb bár?
‹Ő› nincs
‹Ő› a legtöbb üres
‹Ő› a többi meg szexbár
‹Én› egy világ omlott össze bennem
‹Én› azt hittem, élőben viszonylag jól lehet találni párt
‹Ő› szerinted akkor itt lennék? :D
‹Ő› van egy egyetemi értelmiségi meleg réteg
‹Ő› színműsök leginkább
‹Én› és mi van velük?
‹Ő› azok összejárnak

Tags:            

2014. October 26.2014. October 26.  2 comments  Nem kategorizált

A hétvégén lehalt a Pride.hu, az egyik klasszikus nagy magyar meleg honlap és társkereső.


Még nem kaptam hírt róla, de valószínű, hogy nem a hatalmas látogatottság ártott meg a szervereknek, hanem csak szépen csendben abbahagyták a fenntartását. A Pride.hu társkeresője meglehetősen múlt századinak tűnt, amikor utoljára láttam. Gyakorlatilag egy társkereső hirdetésre hasonlított, az egymás közti jelzésekre, kommunikációra nem sok teret adott. A trendeket követő nagy cégekkel, mint a PlanetRomeo, már nem vehette fel a versenyt. Az oldal márkaneve sem csengett a legjobban az utóbbi években, a melegfelvonulást (magyarul Meleg Méltóság Menete, angolul Budapest Pride) övező botrányok és viták valószínűleg hatottak a Pride.hu megítélésére is.


Összességében talán mégis jobb, ha kevesebb társkereső van a piacon. Lássuk be, a magyar népesség (és ezen belül az a LMBTQ... arány is) világviszonylatban kicsi, és ehhez képest nagy területen szétszórt. Ha még ezt tetézzük azzal is, hogy egyazon városból is különböző helyeken keresik a párjukat az emberek, akkor nincs túl sok esélyük, hogy egymásra találjanak. Az interneten gyakran találkozni olyanokkal, akik csak egy vagy két meleg oldalt látogatnak gyakrabban, és még csak nem is a legnagyobbakat. Ha kevesebb társkereső oldal van, akkor talán egy-egy oldalt többen keresnek majd fel.


Persze a sokszínűség érték - egy darabig. Sokan vannak, akiknek nem tetszik némely társkereső stílusa, akár az oldal felépítése, akár az ottani társaság miatt. Főleg azt szokták kritizálni, ha társkeresés helyett túlzottan a szexpartner-keresés irányába tolódik az oldal. Ezért kifejezetten jó, ha több oldal közül is lehet választani, így többen találhatnak olyat, ahol otthon érezhetik magukat. De sok kis oldal fenntartásának nincs sok értelme, sem a reklámbevételek, sem a társkeresés szempontjából.

Tags:             

2014. December 7.2014. December 7.  6 comments  Nem kategorizált

23:51 [Én] hi
23:52 [Nickname] hi
23:52 [Én] kit keresel?
23:52 Nickname befejezte a beszélgetést.

Tags:              

2015. August 7.2015. August 7.  1 comments  Nem kategorizált

Van egy tisztességben őszülő negyvenes úriember valahol a Dunántúlon, akinek a profilján az szerepel: "Értelmes, egészsséges, normális gondolkodású ( = nem szoclib !!!) emberkék társaságát keresem."

 

Ami nem lett volna baj, nincs bajom a politikai fundamentalistákkal, amíg engem békén hagynak. (Ismerős?) De a napokban megpróbált elcsábítani:

 

Szia! Bp-n meztelen házibuli érdekelne?

 

Imádom a lepattintós humort, úgyhogy visszaírtam neki:

 

szia!

igen, de sajnos szoclib vagyok

 

Ám ezt a nagylelkű Don Juan képes lett volna szakítani az elveivel a szerelemért:

 

Nem gond. Bulizni hívunk, nem politizálni

 

Amire már kénytelen voltam picit határozottabban reagálni:

 

bulizz jobboldaliakkal

 

És ezután jött a slusszpoén:


Szuper ez a judeobolsevik hellerkurva/vadaiágis kirekesztés.....

 

Hát persze, hogy mindig amazok tehetnek mindenről...

Tags:               

2015. July 11.2015. July 11.  0 comments  Nem kategorizált

A felhőtlen éjszakát követő hajnalban a Nógrád megyei Zabaron megdőlt a napi országos hidegrekord, írja az Országos Meteorológiai Szolgálat.

 

A július 11-én mért eddigi legalacsonyabb hőmérsékletet, 3,2 Celsius-fokot 1937-ben Dobogókőn mérték. Szombat hajnalban azonban a fagyzugos Zabaron 3,1 fokig csökkent a hőmérséklet. Nyírlugoson is megközelítette a minimumhőmérséklet a korábbi rekordot, ott 3,5 fokot mutatott a meteorológiai szolgálat műszere, írják.

 

A folytatásban egyre melegebb levegő áramlik a Kárpát-medencébe, így további hidegrekordok megdőlésére a következő napokban már nem kell számítani. Az előrejelzés szerint szombaton derült idő várható, csapadék nem lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 24-29 fok között alakul, késő estére 16-22 fok közé csökken a hőmérséklet.

 

Holnapra már ismét 30 fok fölé emelkedik a nappali hőmérséklet.

 

Tags:                

2015. June 2.2015. June 2.  1 comments  Nem kategorizált

Kocsis Máté a kamerák kereszttüzében kijelentette, hogy nem homoszexuális.

 

Igazából nem pont ezekkel a szavakkal tette, kb. olyan dühös volt, mint egy kisiskolás fiú, akit életében először buziztak le. De ezt megbocsáthatjuk neki, elvégre ő csak 75 ezer ember polgármestere, nyilván nem kell tudnia viselkedni.

 

Érdekesebb lenne megtudni, hogy őszintén beszélt-e. Ungár Klára tévedett / hazudott volna? Vagy talán Kocsis annyira meghasonlott, hogy inkább nyíltan hazudik, minthogy beismerje az igazat? Esetleg ez csak játék a szavakkal, és valójában biszexuális? Végül is alig néhány éve nősült, nagyon csinos felesége van. Lehet, hogy Ungár pletykái még legénykorából származtak, Ungár maga is úgy fogalmazott, mintha régi és köztudott dologról lenne szó.

 

A következő részben megtudhatjuk. Vagy nem.

Tags:                 

2015. May 26.2015. May 26.  0 comments  Nem kategorizált

A homofóbia-ellenes vagy miféle világnap alkalmából váratlan módon végre hír lett a homoszexuálisok magyarországi megítélése. Orbán Viktor, egy heteroszexuális párkapcsolatban élő politikus azt mondta, hogy szerinte most mindenkinek jó, és nagyon nem ajánlja, hogy a szexuális kisebbségek ezt az állapotot megbolygassák... Szó szót követett, és az értelmes érvek mellett elkezdődött a vagdalkozás is. Például Ungár Klára kijelentette, hogy úgy tudja, Kocsis Máté fideszes polgármesternek személyes okokból is tiltakoznia kellene. Magyarán szólva: "még közöttetek is vannak melegek, barom".

 

Nyilván nem tudjuk, mennyire van igaza, de valószínűleg igaza van. Egyrészt Ungár maga is leszbikus, tehát rengeteg pletyka juthat el hozzá a témáról, másrészt pedig az ő helyzetében az ember már nem engedheti meg magának, hogy légből kapott dolgokkal vádaskodjon. Akkor nagyon hamar hiteltelenné válna. Tehát tegyük fel, hogy Ungár Klára igazat mondott.

 

Eltekintve attól, hogy ez rendkívül etikátlan volt (már ha azt nézzük, hogy a politikus is ember, és egy ilyen libsi országban, mint a mienk, nekik is joguk van a magánélethez), a hír nagyon érdekes. Kocsis Máté volt ugyanis az, akiről már a 2010-es kampányidőszakban feltűnt nekem, hogy mennyire nem illik a többi politikusarc közé. Nem láttam mást, csak egy-egy plakátot, de mégis felmerült bennem, hogy talán nem heteró. (Aki még nem ismeri, a www.kocsismate.hu oldalon megnézheti magának.)

 

Mindenki ismeri a melegekről alkotott sztereotípiákat. Szőrtelen, lányos arc, vékony, ápolt test, magas hang, színes ruhák, erős gesztikuláció, és úgy általában a férfias viselkedés teljes hiánya. Persze mindenki ismer szőrtelen, vékony, kappanhangú heteró fiúkat, és a színes pólók is elég divatosak lettek az elmúlt uszkve hatvan évben, de a kép azért erősen tartja magát. Nyilván egy polgármesterjelölt ezt a buziskodást nem engedhette meg magának. Akkor viszont hogy lehet az, hogy egy-egy kép alapján ugyanazt gondoltam, mint Ungár Klára?

 

A homoszexualitás arcról nem felismerhető. Pár éve amcsi kutatók végeztek egy érdekes kísérletet, amiben kimutatták, hogy a menstruáló nők viszonylag jól felismerik arcról a melegeket, de azért azt elismerték, hogy még a nők is sokszor tévednek. Én pedig nem vagyok nő :) Az arca tehát önmagában nem lehetett nyomravezető. Biztos százával vannak Kocsis Mátéhoz hasonló heteró férfiak.

 

Az egyetlen jó tippem az, hogy talán a stílusa alapján tűnt melegnek. Kocsis leginkább azzal különbözik a többi politikustól, hogy fiatalosan néz ki. Ez részben a korából adódik (5-10 évvel fiatalabb Lázár Jánosnál és Rogán Antalnál), részben viszont tudatos döntés eredménye. A fiatalok gyakran szakállat vagy bajuszt növesztenek, hogy idősebbnek és férfiasabbnak tűnjenek, Kocsis viszont nem tette ezt. Az arckifejezése sem erőt és önbizalmat próbál sugallni, mint a többi kampányarc - ez megint csak tudatos döntés. Kocsis tehát tudatosan nem akar olyannak látszani, mint a fiatal férfiak többsége: tudatosan fiús külsejű akar lenni. Ez pedig nagyon gyakori a melegeknél. Valószínűleg szimplán biológiai okai vannak: ahogy a heteró férfiak a fiatalos nőkhöz vonzódnak, ugyanúgy imádják a melegek a fiatalos férfiakat.

 

Na persze van még egy lehetséges magyarázat: az, hogy én sok emberről feltételezem, hogy meleg. A sok "gyanúsított" között azután már csak a nagy számok törvénye miatt is akadnia kellett egynek...

 

Tags:                  

2015. September 25.2015. September 25.  12 comments  Nem kategorizált

Egy 20 éves srác rövidtávú társkereső profilja:

 

Aktív partnert keresek a szauna 69-be!! Csütörtökre!! (09.24.)
Arcképet válaszba, szimpátia alapján küldök. :)

 

Azért milyen durva már, hogy egy szexklubba is előszervezés kell :D

Tags:                   

2015. August 27.2015. August 27.  2 comments  Nem kategorizált

Van egy jobb sorsra érdemes 60 feletti úriember valahol Budapesten, akinek nagyon találó a neve. Mivel a chat ablakban az életkor nem olvasható, megnéztem a profilját a napokban.

 

Erre most kaptam tőle egy levelet:

 

Kár, hogy korban 26 ig keresel. Köszönöm, hogy megnéztél.

 

Nem kezdtem el neki magyarázkodni, sem megtanítani arra, hogy ne lásson bele az ilyesmibe többet, mint ami. Csak azon tűnődöm: vajon ilyen idős koromban én is ilyen kétségbeesett leszek?

Tags:                    

2016. November 13.2016. November 13.  2 comments  Nem kategorizált

Tudtad, hogy egy ország GDP-je korrelál az ott élő férfiak péniszek átlagos hosszával?

Link: http://www.businessinsider.com/academic-paper-economic-growth-penile-length-2012-7?op=1

Tags:                     

2016. November 13.2016. November 13.  1 comments  Nem kategorizált

Vona Gábor felesége kijelentette, hogy véleménye szerint Vona Gábor sohasem csalta meg őt férfiakkal, legalábbis abban az időszakban, amikor jegyben jártak:

 

A kormánypárti sajtóban tálalt legfrissebb „hír" szerint Gábor homoszexuális orgiák rendszeres résztvevője volt egyetemista korában. Abban az időben, amikor már javában jegyben jártunk.
(Forrás: Vona feleségének Facebook-oldala)

 

Vona Gábor azóta kijelentette, hogy (nem túl meglepő módon) heteroszexuálisnak tartja magát, és erre (nem túl meglepő módon) büszke is. Abban az időben, amit Terry Black említett, valóban járt értelmiségi találkozókra, mégpedig az Orbán Viktor vezette Szövetség a Nemzetért polgári körbe, de ott semmi olyan tevékenységet nem tapasztalt, amiről Terry Black beszélt.

 

Az egész vihar egy kanár vízben ügy egyébként nem sokkal azután kezdődött, hogy Vona Gábor ultimátumot adott Orbánnak a tervezett népszavazós alkotmánymódosítás kapcsán, Orbán pedig ezzel nem tudott mit kezdeni. El is bukta a módosítást.

 

Kíváncsian várjuk, hogy a folytatásban Vona Gábor milyen más tulajdonságára lesz büszke. Vajon a hajszínére, vagy az emésztésére?

Tags:                      

2016. October 23.2016. October 23.  3 comments  Nem kategorizált

Be kell vallanom, egy nagyon sűrű, trágárságoktól sem mentes poszt következik. Nem szoktam ilyen sok témát egyben kezelni, nem is helyes, de ezeket már ki kellett írnom magamból.

Arról van szó, hogy van egy nagy dilemmám. Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy Magyarországon előítéletesek-e az emberek, vagy sem.


Persze, azok. A magyarok xenofóbok, ezt minden közvélemény-kutatás megerősíti. Utálunk mi mindenkit, a nemlétező népeket is (lásd pirézek), de a legközelebbi szomszédainkat, a románokat és a szlovákokat különösen. Akiket nem utálunk, azokat lenézzük (lásd pl. a kínaiak), az afrikai bevándorlókról pedig nyugodtan lehetett népszavazást tartani, eleve biztos volt, hogy az emberek 90+ százaléka arra fog szavazni, hogy ne jöjjenek ide.

Mindennapos a buzizás, a buzi az egyik leggyakoribb szitokszó a magyar nyelvben. Bejegyzett élettársi kapcsolat már van, de örökbefogadás nincs, az alkotmány pedig írásba adja, hogy házasság csak nő és férfi között születhet. A miniszterelnök nemrég kijelentette, hogy a magyar melegek ne akarjanak többet, mint ami már megadatott, mert azzal túlfeszítenék a húrt. A mérések szerint Magyarországon a legalacsonyabb a másság aránya egész Európában - a kutatók szerint azért, mert sokan egyszerűen nem merik magukat felvállalni.

Jó kérdés, mitől félnek. Azt gondolhatnánk, hogy egy ember, aki nyíltan felvállalja a másságát, az folyamatos durva viccek céltáblája lesz, sőt talán még rosszabb dolgok is történnek vele. Ugyanakkor számtalan meleg él nyíltan, anélkül, hogy problémája lenne ebből. Nem tudom, hogy vajon mi okozhatja ezt - de arra gyanakszom, hogy ők is mindennap durva viccek, durva kirekesztés áldozatai lesznek, csak épp ilyenkor megrázzák magukat, és nem vesznek erről tudomást. Utóvégre akármennyire utálják is a magyarok a melegeket, azért tettlegességig ritkán fajul a dolog, szinte sohasem hallani ilyesmiről.

Ez itt nem a vadnyugati Brokeback Mountain, ahol egy ismert, de kitalált történet szerint felgyújtották a meleg cowboyok házát, és nem Irán, ahol hivatalosan egyetlen meleg sincs, de időnként felakasztanak néhány férfit, akik érdeklődtek a téma iránt. Ez Magyarország, ahol még a cigányok gyilkosait is kézre keríti a rendőrség. Itt a melegeket csak szavakkal ostorozzák.

Mégis, az ember nem tudhatja, hogy vajon mi minden történik, amiről nem hallunk: ami nem jut el a rendőrséghez, vagy ami nem kerül be a rendőrségi hírekbe. És még inkább: vajon mi történne, ha a melegek tényleg megpróbálnának olyan nyíltan élni, ahogyan szeretnének?

A magyar LMBTQ-viszonyokról sokat elárul, hogy életemben eddig háromszor láttam két fiút kézen fogva az utcán. Első alkalommal nem is Magyarországon, hanem Máltán - a néhai keresztes lovagok földjén, Európa egyik legkeresztényibb országában, ahol azonban mégis hamarabb engedélyezték a melegházasságot, mint nálunk.    

A második ilyen elkapott pillanat 2013 nyarán volt, Budapesten. Éjfél elmúlt már, amikor az Andrássy úton vártam az éjszakai buszra. Sokáig ácsorogtam ott, teljesen egyedül, rajtam kívül egy lélek sem volt az utcán. Később feltűnt a távolban két alak, akik a belvárosba igyekeztek. Ahogy közelebb értek, akkor láttam, hogy két fiúról van szó, és ráadásul diszkréten fogták egymás kezét. Igaz, az öltözködésük, a külsejük alapján le sem tagadhatták volna, hogy melegek. Meg az is igaz, hogy biztonságban voltak: ha kötekedni akartam volna velük, akkor is egyedül voltam, ők pedig ketten. De így is meglepődtem a bátorságukon.

Harmadjára most, tegnap este láttam két férfit kézen fogva, akik a Corvin közben igyekeztek a villamoshoz. Külföldinek látszottak, mert az egyik ázsiai volt, de hát bőven akadhatnak olyan külföldiek is, akiket akár már magyarnak is tekinthetnénk, mert olyan régóta élnek itt, és felelősséget éreznek ezért az országért. Ők sem voltak zajosak, magamutogatók, de szorosan egymás mellett lépkedtek - amikor pedig közelebb értek, már láttam, hogy egymásba karoltak. Igen, egymásba karoltak, ahogy az öregek szokták, meg a főhősök a kosztümös történelmi filmekben. Idillikus látvány volt, egy darabka megelevenedett múlt, amikor még egy pár valóban ragaszkodott egymáshoz, egyszerre léptek, együtt mozogtak. Sosem látok mai átlagembereket így tenni - annál gyakoribb, hogy egy férfi a barátnője fenekét fogja, úgy mennek egymás mellett az utcán. Amit persze szintén meg lehet érteni, de azért messze nem ugyanazt a kötődést fejezi ki.

Ellentétben az éjszakai fiúkkal, ez a pár egy zsúfolt belvárosi utcán merte vállalni magát. Már azt kezdtem úgy érezni, hogy alaptalanok a sztereotípiák, és a magyarok mégsem annyira előítéletesek.

Aztán... Alig néhány méterrel odébb, a metróban fradistákkal találkoztam, az OTP bank ligás meccsről tartottak hazafele. A legtöbbjüket csak a zöld-fehér sálakról, sapkákról lehetett megismerni. De akadt három vagy négy ultra is, akik a 3-2-es győzelem fölött érzett túláradó jókedvükben végigharsogták az utat. Főleg népdalátiratokat énekeltek ("Élet, élet, dózsás élet, undorító élet; ha megunom elölről, hátulról kefélek." - erre a dallamra még számos más versszakot kitaláltak), de közben befigyelt az amerikai John Brown's Body is ("Elvertük az Újpestet, mint buzi a faszát..." - népszerűbb magyar átiratban: "János bácsi a csatában..."). Számos különböző dallamra előadták, hogy pontosak mit és milyen pózokban fognak csinálni az újpesti focicsapat tagjaival, valamint levezették, hogy milyen események következtében lett olyan szép sima és teljes egészében szőrtelen az újpesti focisták feneke.

Pardon, azt, hogy szép, én tettem hozzá, az eredeti műből kimaradt.

Mégis Európában jártam. A többi utas, köztük számos szurkoló, alig bírta visszafojtani a nevetését, ahogy ez a néhány spicces alak újabb és újabb mélységekbe süllyedt.

"Mocskos nép az újpesti! Szereti a hagymát! A ravatalon bassza meg a büdös kurva anyját!" Ez után a strófa után az egyik zöld-fehér sálas hölgy megjegyezte a párjának: "ez volt az eddigi legdurvább".

Igazából mindig meglep, hogy egy olyan kultúrában, ahol elvileg tiltott és helytelenített a férfiak közötti szex, a heteró férfiak mégis milyen sokszor felhozzák a témát. És egyáltalán nem helytelenítve. Hiszen mi is lenne természetesebb és helyesebb, mint hogy derék fiaink megerőszakolják az ellenfél fiait?

Ha a biológusokat kérdezzük, azt fogják mondani: ez a természetes viselkedés. Minden emberszabású majomnál megfigyelhető, hogy a hímnemű egyedek a hierarchia fenntartására, az alacsonyabb rangú hímek büntetésére szexuális erőszakot imitálnak. (Abban, hogy ez csak imitáció, nem vagyok biztos, de annyira nem is akarom  kideríteni.) Gerald Durrell, a brit természettudós valahol azt írta, hogy az állatkerti dolgozók egyfajta műanyag erényövet szoktak viselni, ha be kell menniük a majmok ketrecébe - éppen azért, mert a hatalmukat féltő alfahímektől ez a viselkedés természetes és elkerülhetetlen. A rómaiak hasonlóképpen gondolkodtak az emberi szexualitásról: csak az bűnös, aki passzívan vesz részt benne, az aktív felet nem tartották férfiatlannak.

Mi magyarok azonban nem így gondolkodunk. Skandálhatnak a szurkolók, amit akarnak, de ha valamelyik mégis megerőszakolná az Újpest focistáit, akkor őt nem tekintenénk heterónak. Vagy talán te ismersz olyan embert, aki igen? Na azért.

Mi, magyarok mások vagyunk. Nem nézzük jó szemmel, hogy a nyugati világban egyre jobban elfogadják a melegeket, de azt sem gondoljuk, hogy mindet ki kellene végezni. De vajon hol vagyunk mi e két véglet között?

Vajon ez egy olyan ország, ahol a melegek háborítatlanul és nyíltan élhetnek mindaddig, amíg nem űznek gúnyt a Bibliából? (A Pride elleni atrocitásokat, valamint az olasz melegjogi aktivista budapesti megtámadását mind az egyház kifigurázása előzte meg.) Vagy idővel elfogadjuk az egyenjogúságot, csak még egyszerűen túl korai ez? (Amerikában is, Skandináviában is több évtizedig tartó lassú fejlődés előzte meg a mai állapotokat.) Vagy pedig inkább arról van szó, hogy mi tabuként szeretnénk kezelni a témát, és csak az örök agglegényeket toleráljuk, akikről mindenki tudja, hogy micsodák, de nyíltan sohasem mondják ki?

Vagy akár az is lehet, hogy a valóság valami egészen más...

Tags:                       

2018. November 4.2018. November 4.  3 comments  Nem kategorizált

Egy sráctól kaptam anno ezt a levelet az egyik bejegyzésemre reagálva. Köszönöm, hogy írtál! :)

 

20 éves fiú vagyok. Elolvastam a fiúk kézenfogva történetedet, és valóban, igazad van abban, hogy kb minden harmadikvicc buzizik. Erről sok társammal beszélgettem, és igazából nem is nagyon a melegekre kell érteni azt, hogy ,,buzi". NYilván, azt jelenti, hogy homoszexuális férfi aki férfiakkal dug, de már átment a buzi jelentése egy durvább csoportba. A meleg nem azonos jelentéssű a buzival. A buzi az aki úgy is viselkedik, ránézésre ordít róla, hogy buzi. Azt a melegek nagy része sem kedveli, én pl undorodom tőlük, kellemetlenül érzem magam, ha közösségben kell velük lennem, holott rokonom is van aki ilyen, de egyszerűen nem megy. Szóval a buzi vicceket nem szabad mellre szívni. De ha nem értesz, itt egy másik példa: Hitler és a zsidók. Amikor 1941-ben a Szovjetuniót megtámadta a Nagynémet Birodalom, zsidóalatt már nem csak az askenáziakat értették, hanem a kommunistákat, sőt az amerikaiakat is. A zsidó a negyvenesévekre már átment egy fogalommá, ahogyan most a magyar nyelvben a buzi szó.

 

Nem vagyok pesti, de sokszor megfordulok ott. Két éve nyáron bicikliztem a városban, és az Andrássy úthoz közeli utcában, ahol sokan vannak az utcán, kávézók, éttermek stb, két 30 év körüli, szemüveges férfi kézen fogva sétáltak, és úgy fogták egymás kezét, ahogyan esküvőn szokta a vőlegény ,,átkarolni" a menyasszonyt. Én majdnem leestem az ülésről, mert egyrészt álom párt alkottak, másrészt senkinek nem okozott ,,sérelmet", hogy két férfi... maximum a lányok sajnálhatták, hogy két ilyen helyes férfival kevesebb fog nekik udvarolni.

 

A focistákkal kapcsolatban, nos én tesi órán figyeltem, hogy nem is buziznak, hanem mindig, ha valami gáz van, az mondják a fiúk egymásnak, hogy ,,szopjál le", ,,mindjárt leszopom magam". Haverom szerint ez egy olyan megalázás, amivel a dominanciát hirdetik, de nem gondolják komolyan. Meg van az a duma, hogy ,,Csak az a buzi, aki hagyja", magyarul a passzív srác.2 Mellesleg, sok srác oda van, vagy kipróbálná az anális szexet, de pl haveromról tudom, hogy tényleg a lányokért van oda, de simán megdugna egy helyesebb fiút, ha alkalma lenne rá, sőt, szerintem ha beindul neki is az egyetemi élet, ki is fogja próbálni.

 

Az ,hogy Magyarországon a legalacsonyabb a melegek száma, én ennek örülök. Hogy miért? Azért, mert már bocsánat, tisztelet a kivételnek, de annyival kevesebb embernek lesz pokol azélete. Én nem vagyok meleg, nem tartom magam melegnek, csak kíváncsi vagyok, mert se lánnyal, se fiúval nem volt még dolgom... De valahogy én úgy viszonyulok a homoszexualitáshoz, hogy fiatal korban, mint fiúk közti hülyéskedés, elmegy, de 40 felett már nagyon szar egy élet lehet, hiszen nincs család, nem lesznek unokák, egyedül marad az illető. Nyilván vannak, akik örökbefogadnának, nos nem tudom, jobb e árvaházban felnevelkedni, mintha két apja lenne azárva gyereknek, de egy egészséges családbanvan egy férfi és egy női példakép, akik alapján alakul ki a nemiség szerepe a gyerekben. Ez nagyon sok családban kudarcba fullad, de két nő/két férfi esetében szinte esélytelen, de mindig vannak kivételek.

Tags:                        

Description
Reserved89
Posts: 23
Comments: 71
társkeresés és egyéb katasztrófák
Categories
Tags
Copyright © 2024 Színes Web Ltd.